Cand te atinge ingerul

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Va multumesc inca o data tuturor (v-as lua pe rand, dar cred ca as termina mesajul pe seara...)!!!

Sa elucidam misterul mai ales pentru pustoaicele care ma stiu de vreo trei ani pe forumul asta:
Diagnostic - oligoastenospermie, verdict - FIV. In 2003 facem FIV+ICSI. Doua ET cu rezultat 0... Din acel moment fizicul si psihicul meu au cam luat-o razna. Hotaram in 2004 sa luam o pauza pana cand simtim ca ne-am revenit total (asta e si motivul pauzei pe care am luat-o pe forum). Mai am 7 embrioni congelati. O sa vina si randul lor! Ne-am revenit anul asta, dar amanam ET fara sa insistam prea mult pe subiect. Inca plutea o spaima.
E, si asa, pe nepusa masa (ultima spermograma e facuta inainte de FIV si nu arata grozav) se intampla miracolul. Fara tratamente, fara picioare pe tavan, doar cu seninatate.
Poate ca par ingrata acum sa dau sfaturi, dar incerc: va rog sa nu va canalizati toata fiinta pe ideea si scopul asta! Traiti normal si perseverati fara sa va mistuiti. Nu uitati sa va iubiti pentru voi, si nu doar dupa calcule si tabele!

Sa va bucurati de liniste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Karula, felicitari! Imi amintesc si eu liniutele albastre. M-am uitat la ele de 10 ori si apoi mi-amm pipait burtica. Am realizat ca acolo inauntru e ceva.. viu.. fragil.. foarte iubit... Astept de 2 ani sa apara din nou liniutele albastre.. aripile de inger..
Multa, multa sanatate! Sarcina usoara!
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Si pe calea asta un pupic dulce pentru cea mai fericita mamica in devenire . Ingerul bun sa va pazeasca in continuare si sa aveti grija de voi.
Asemenea vesti iti insenineaza viata, zau !
Keep in touch !!!

Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

pana la urma nu e nevoie decat de unul singur hotarat si iute de picior :)

pastrez si acum testul de sarcina, am trait atunci cea mai minunata clipa din viata mea, de o intensitate fantastica.. ce bine te inteleg, Raluca! sa ai grija de samburel

Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Un Mos Nicolae asa de darnic!Ralu,nu imi vine sa cred!Aceste 2 zile nu am intrat pe forum si uite MINUNEA!Deci se pot intampla si MINUNI!

FELICITARI!!!!!

Sarcina usoara!Un sanatos!

La primul tau FIV nereusit am plans,acum plang dinnou pentru tine de fericire!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos

Gabi si Moni 4 ani.

Mergi la inceput