Cand te atinge ingerul

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Intr-adevar, sunt atat de putine cuvinte uneori sa ne descrie emotiile ...
KARULA, sa fii fericita, fata iubita de ingeri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Karula - sunt atat de fericita ca ai reusit si ca ingerul tau pazitor a fost alaturi de tine!
Bucuria mea e si mai mare, pentru ca azi, eu am vazut albastru in fata ochilor, dar doar o linie si acum, m-am mai linistit!
Uite ca exista si ingeri pazitori si cine stie...poate ingerul tau tau ii da un branci si ingerului meu si-l trezeste din amorteala!
Te si te felicit din toata inima, ca meriti o asa fericire!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

FELICITARI KArula....exista minuni,o stiu pe propria piele..si cand mai vad si altele nu pot decat sa ii multumesc lui DUMNEZEU.
Sa aveti grija de voi!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

FELICITARI KARULA iti doresc bebe sanatos si frumos si mancacios....ca al meu deja este. Ne vedem la Odiseea...Pupici!

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Ma tin tare de azi-dimineata sa nu dau drumul la lacrimi (si n-a fost usor, mai ales cand l-am simtit pe tata prin telefon plangand), dar mi-ati pus capac. Sunt emotionata pana in varful firelor de par. Va multumesc din toata inima mea si din inimioara care tocmai incepe sa se cuibareasca!

Va rog sa fiti vesele si pline de speranta si sarbatorile astea! Fericire meritati toate din plin, si cele care cauta de mult a doua liniuta, si bety care n-a gasit-o tocmai azi cand ingerii pareau mai darnici!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Felicitari, Karula!
Stiu povestea ta pentru ca acum aproape doi ani am cautat si citit toate mesajele tale, avand aceeasi problema. Am urmarit cu infrigurare sa vad daca ti-a reusit FIV-ul si am plans atunci.
Ma bucur din suflet pentru voi si nu pot spune decat ca acum am plans din nou, dar de bucurie. Dumnezeu exista cu adevarat, trebuie doar sa-l vedem.

Pupici

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Karula - ...da' nu ma dau batuta! Las' ca-si va aduce aminte si ingerul meu...o data si-o data! Poate crede ca nu-l iubesc destul!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepsica spune:

Iti doresc sarcina usoara si un bb sanatos! Sper sa vina la noi toate Mosu cua stfel de vesti bune.. chair ma intrebam unde ai disparut... cum s-a intimplat, spune-ne si noua.. asa..? sau tot cu tratamente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Felicitari!

Si multumesc public, ca am fost prima persoana informata!

P.s.
Iti trimit PM, adresa mea, sa o dai Mosului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Raluca, felicitari!!!
Cat ma bucur pentru tine, chiar nu te-am mai zarit demult pe forum. Iti doresc sarcina ushoara, sanatos, frumos, destept si cuminte!! Sa ai grija de voi!!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput