Cand te atinge ingerul
Raspunsuri - Pagina 2
simonette spune:
Karula,felicitari!!! Doamne...ce frumos!!! Cred ca esti

Sarcina usoara si un bb sanatos, frumos si nazdravan!!!
andicu spune:
Felicitari,Karula! Sarcina usoara si multa sanatate!
Ai dreptate,si eu cred in ingerul meu pazitor si de multe ori mi s-a intamplat sa ma intreb daca ma mai ajuta sau daca nu m-a lasat...dar cred,totusi ca este inca acolo Sus,ma supravegheaza, ma apara, si ma ajuta si el cand poate si cum poate! se pare ca la tine, in cele din urma a reusit!
Andreea.Pozele mele
Tia spune:
Am zis eu, exista Mos Craciun....
Anul trecut pe vremea asta traiam aceeasi minune cu aceeasi uluire. Si uite, iar imi vine sa spun sa nu va pierdeti niciodata speranta, fetelor! Exista minuni si cand te astepti mai putin, se intampla 
Felicitari, Raluca, sa ai o sarcina usoara, sa te bucuri de burtika pentru ca este un sentiment unic si sa ai un bb sanatos si norocos!
Pupici 

Alexandru (14 iulie 2005)
Cristinna spune:
Felicitari Karula
. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos
. Poate si ingerul nostru al tututor aspirantelor isi va face aparitia curand!DOAMNE AJUTA!
Cristinna
Liana30 spune:
Felicitari Karula sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos
asi sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si tot binele din lume..tu esti cea care ai deschis portitza pentru Mosul..si imi doresc din suflet ca visul sa ti se implineasca..iar Razvan sa creasca mare si frumos si sanatos....iti multumesc..tu esti un inger pentru mine..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Kariris spune:
Felicitari Raluca!!!
Sa ai o sarcina fara probleme, un bebe sanatos de care sa va bucurati toata viata!
numeioana spune:
felicitari si din partea mea! Sanatate si mult noroc pt mamica si bebe.
Sa dea Domnul cat mai multe vesti din astea bune! Bafta tuturor aspirantelor!
POZE
Ioana
luli spune:
Bravo Karula, fata draga, sa fiti sanatosi si sa va ocroteasca ingerasul.
....nu pot spune decat ca mi-au dat lacrimile de bucurie si am constientizat emotia cu adevarat abia dupa ce m-a intrebat o colega ce am de plang si zambesc asa senin in acelasi timp...
... Cuvintele nu pot exprima intotdeauna adevaratele trairi...

Luli