mamici de ianuarie-februarie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Pai da, dar am pilota aia si nu vreau sa o bag in asternut (stric setul) nu o sa mai fie la culoare.

Ursoaica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA am spalat doar doua ture una de albe, alta de colorate, astea-s mai putin de jumatate din cate am: le-am spalat azi pe cele noi si pe cele primite de culoare alba (pwentru 0-3 luni).Si de fiecare data s-a umplut masina ca am bagat si o paturica,un prosop,"perna" si salopeta de scos din spital si sacul de dormit.
In alta zi am spalat o parte din cele colorate primite,plus ca cele pentru 6-12 luni primite de la o verisoara le-a spalat mami.
Mai am o droaie primite pe care chiar nu le spal ca le-am primit atat de curate, calcate si mirosind frumos...stiu de la cine sant si chiar nu are rost! Si s-au umplut dulapurile ...nu mai stiu unde sa le pun!!! Pana acum am primit din ...5 surse (ce-nseaman familia mare!!!) si cand ma gandesc ca or sa inceapa sa vina cu din cele noi!!!!!Vorba CATALINEI, mai bine altceva...un sterilizator...si ce-mi mai lipsea?
Cu ocazia spalatului de azi tin sa va anunt ca cele second-hand arata super, cele noi cumparate...au inceput sa iasa ate din cateva , bine macar ca nu din toate! Calitate...
Le-am calcat azi doar pe cele pe care le dau vecinutei ca tot am o multime acum,(culmea tot Razvan i-a pus nume baietelului) abia astept sa urc sa-l vad, dar mai stau cateva zile sa n-o deranjez asa iute.Cred ca de vreo doua zile a iesit din spital,poate in week-endul viitor dau buzna!!!
Maine e sarbatoare, deci ma limitez la conta...si seara la control la ginecolog, abia astept!!! Oare o avea DIA peste 2 kg?

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina dc visezi fata e pe invers, stai linistita, stiu sigur ca asa se interpreteaza visele!
Ursulina- eu am spalat pilota si la masian si demina, si solutia cea mai buna e asa : pui intr-un ligehan cu aparatorile sicu apa si detergent si o lasi la inmuiat cam 10-12 ore si apoi o clatesti si o intinzi, nu ai ce sa freci al ele inca, eu una as afac si stiu ca va fi ok, nu patesc nimik si nu se strica.Eu pian al 6 luni am zis c ao sa spal cu detergentul asta de bebe BABY SOFT care l-am gasit, si mai multa lume spala cu el.
Ana-sa-ti fie de bine somnul, ce bine de tine!
Maraki cum ti-e cu gretzuriel alea?E teelnovela acuma?

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Irina, da, eu ma planfeam ca-mi sunt expirate No-spa. sa stii ca eram cu cutia de spasfon in mana, e alta substanta activa dar are intradevar aceleasi indicatii. Eu o am din Fr de la sora-mea, dar n-am luat ca si asa era ora de culcarica, si pana a doau zi mi-a trecut!!!
Cum doctorul mi.a zis azi ca e totul in regura... sper sa nu am nevoie, dar cred ca si No-spa se gaseste si aici!! Merci oricum.Daniela, le-am dar deja cadourile!!! David a plecat pentru putin cu tata-su si repede le-am bagat in plasa si le-am pus langa papuci!! erau deja impachetate. Dar s-a repezit la pachetul Dariei, l-a desfacut, cica pentru ea!!, dar cand a vazut ce e (niste stampile!!)a disparut urgent la el in camera cu cadou cu tot. Daria era bucuroasa ca avea cu ce se juca..... cu mandarinele. De la el a scos numai punga cu bomboane restul si acum e nedesfacut!!!!!!!! Asa ca o sa mai vina si maine inca odata Mos Nicolae.
Bee, da, macar bebelina asta sa nu se grabeasca sa vina!! Nu mai am nevoie de alte surprize, am avut destule la fiecare!! Sa stea cumintica la caldurica ca e mai bine.
Nu stiu fetelor cum puteti sta asa mult la computer, eu sunt de vreo juma de ora si deja numai pot sta!!! Termin de copiat pozele de la sora-mea cu fetitele ei si cu cadourile de la Mos si ..la culcare!!
Somn usor!!!!
Ursoaica, nu reusesc tot asa imi copiaza fara culoare si icon.

Mira 29+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

Mira 29+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Fetele care locuiti prin Berceni sau apropiere, am inteles ca maine se deschide magazinul Plus de la capatul masinilor 232, 312 si troleul 74. Este chiar instatia de masina. Deabea astept, sper sa nu ma fi inselat auzul, va zic sigur maine.

Ursoaica 35+

Mergi la inceput

Fetelor am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63525&whichpage=1" target="_blank">CAPITOLUL81
Va invit la discutii acolo

Ursoaica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- sa poarte Diana sanatoasa toate hainutzele primite, eu sterilizator l-am primit si mai am si 2 carduri pe linga cecurile primite pe care pot sa le utilizez in vitor pt ce ne trebuei ca nu am chiar asa tone de haine pt Emma.
LA MULTI ANI NICOLETA!Sa fii sanatoasa, fericita si un bebe sanatos!
LA MULTI ANI SI CELOR CE POARTA SAU AU RUDE CU NUMELE DE NICOLAE SAU NICOLETA!

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput