mamici de ianuarie-februarie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Da, Ursulina unde esti?
Ar trebui sa ma culc macar 1h c avad ca mi se inchid ochii si f. rar mi se intampla ( maine si miercuri nu am cumsa merg la medic), dar cred ca bag un cappucino ca tot am rontatit niste simburi se simnte cu apa si va cietsc si spal vasele, nu?
Vad ca nu ati scris prea mult in ultimeel 2 ore, dar Teolinda si Dana unde ati disparut la ciugulit ceva?
Irina tu ce faci si Ana la fel?

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Nu, dar nu pot sa "vorbesc" cu gura plina!
Ati vorbit de mandarine si mi-am luat si eu portocale.
Am o burta tare de sta sa crape si pe deasupra ma mai si doare. Ciudat...Nu va panicati ca nu sunt contractii...cred

Ursoaica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- cu spalatul rufelor bebelinei sunt de acord si eu o sa o fac cand fac 35 de sapt, dar le speli ep toate, eu am zis ca doar pe cele de la 0-3 luni, si mai vad apoi, sa nu am surprize. cu sexul lui , nu te gandi la altceva.
M aduc sa fac cappucino si sa spal 5 vase cat am si tava de pizza si revin.

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ia uite ce "puturoase" pai eu credeam ca ati trecut deja la un nou capitol. Dar lasa ca mai e un pic.
Eu maine se pare ca plec toata ziua . Hai ca mai citesc un pic presa si apoi vad care cu ce va mai laudati.
Maraki azi nu prea ai intrat . Te simti bine?
Irina 37+

Mergi la inceput

Denisa ai atins un punct sensibil si la mine - spalatul hainutelor - cred ca joi daca nu este sarbatoare ma apuc si eu de spalat si calcat.
Fetele care aveti asternuturi pt bb si protectii de pat ... cum spalati voi pilota, pernita si aparatorile? Mie imi este frica sa nu le stric, oricum leas spala si de mana si la masina ... nu radeti nu am mai spalat niciodata asa ceva... iar la spalatorie nu le duc nici moarta, mai bine le las asa ... dar tre sa le spal...
Sunt intr-o mare dilema ma puteti ajuta si pe mine? Voi cum procedati?

Ursoaica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

salutare burticute,
Sunt de vreo ora aici citindu-va. Azi am fost harnicute rau. Am fost si la cumparaturi ( si fara sa vreau m-am cam incarcat cu ele). Apoi am venit , am facut curatenie in toata casa, si apoi m-am pus si i-am facut sotului ( ca e ziua lui de nume )un tort imens, si am pus o sampanie la rece, pe care o vom bea maine.
Denisa, m-am uitat din nou in albumul tau si tare frumoase mai sunt lucrusoarele Emei
Monica, deci azi ai de gand sa lucrezi .
Maraki, cum te mai simti, uite ca iti calc si eu pe urme , cu greturile, am o scarba, ca in prima luna, nu stiu ce m-a apucat.
Irina , tu ce mai faci ?
Eu azi am dormit pana la 11. Si am avut 2 vise de genul lu Ursoaica ...... Cred ca devin obsedata
Teodolina
Giova
Nicoleta : LA MULTI ANI !!!!

Ana 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Ursoaica si eu am spalat hainutele dar nu chiar pe toate insa nu si aparatorile de patut ca nu vad cum va ajunge la ele asa repede iar lenjeria i_am dat o clatire pentru ca e suficienta cred eu . Acum astept sa vad si cum reactioneaza ca totusi eu tind sa cred ca putini sunt alergici si sper sa nu fie chiar al meu.
Irina 37+

Mergi la inceput

Ana eu mai nou cand e vorba de vista visez numai ca am nascut. Mai rau e ca de fiecare data nasc .... o fata. Nu ca m_as supara dar chiar ca ar fi tare.
Sper sa iti treaca arsurile si la multi ani pentru sotul tau maine.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ursoaica, eu aparatoarea de patut nu o spal. Restul lenjeria de pat, o voi spala la fel si hainele care de fapt sunt deja spalate, saptamana viitoare am de gand sa le mai dau o clatire.

Ana 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Ana ai grija ca mi-am schimbat visele ... sunt cu adevarat horor . Azi dimineata, cred ca pisica a simtit ca visez urat si a venit la urechea mea si a inceput sa maraie intr-un mod tare ciudat, nu am mai auzit-o niciodata facand asa, ciudat este ca dupa ce m-am trezit a inceput sa ma linga pe par (parca vroia sa ma mangaie).
Irina nu de detergent imi este mie ... nu o fi chiar asa sensibil caci pe vremea noastra... nu mai exista detergent pt bbei. Imi este frica sa nu le stric.

Ursoaica 35+

Mergi la inceput