Scandinavii stiu DC... (88)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by Laura Takacs

Mihaela, Anamaria are dreptate, originalul e in California. Disneyland s-a deschis in 1955, pe cand Disneyworld (de l-ai vazut tu in vara) de abia in 1971. Alege-ti poseta.

ei da, ca doar sunt beerbec, se puteeeaaaa??? imi aleg zidu'

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:

Mihaela, Anamaria are dreptate, originalul e in California. Disneyland s-a deschis in 1955, pe cand Disneyworld (de l-ai vazut tu in vara) de abia in 1971. Alege-ti poseta.

Hah...cer-o pe aia Fendi, ca-i pufoasa!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilanda

quote:

Hah...cer-o pe aia Fendi, ca-i pufoasa!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

po'sa pun o blanitza pe zid??? pliiiizzzz!
mey, pacat ca nu ma precep la posetele astea, trebe sa ma pun in tema!

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Mihaela...deci si "scandinava" si berbeaca....pai asta coincindenta coana mare.... si io...si io...

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

moor de invidie...ca nici io nu stiam Aflai si io acu' ccc ca originalul ii ala din California, inspirat cica, dupa www.tivoli.dk/composite-297.htm" target="_blank">Tivoli danez

Mergi la inceput

WOW! Pai tre' sa ne cinstim atunci... si !

La fel si pentru onorata adunare .

ei si cat m-am educat sa nu mai inainte de a verfica!tztztz

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

doruletz,imi place lautareasca.Noi avem desigur si o prietena etnomuzicoloaga, Speranta Radulescu, ea aduna pe toti si face CD-uri.
unde-i vikinga.ca am mancat a treia cioco deja

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Bey,si Bubu e scandinava si berbeaca!Pe 12 aprilie si-a facut aparitia pe lume,in cel mai curat stil berbecesc.Pot sa va intreb ceva,Ana Maria si Mihaela:
cind ati fost mici,ati fost cuminti?
Si intrebarea 2,daca la prima ati raspuns :NU
Cind v-ati potolit?
Vreau si io sa incep numaratoarea inversa,sa ma c´gindesc ca mai am 18,17,16.....ani,pina se potoleste Bubu

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Pai hai sa ne cinstim bine de tot...ieri sosi matusa mamei mele. A venit in vizita si mai pleaca in MAI

Imi trebuie cinsteala heavy duty

Rayu mama inarmeaza-te cu multa rabdare...io m-am potolit pe la vreo 17 ani (cind dadui cu nasu' de baieti)...mama imi zice ca eram ca un drac impielitzat ca nu aveam stare in mine nici 1 minut. Am avut bataii, chemari la scoala, scos in fata careului, mustruluit la directoare...tot tacimul...

Plus sint un adrenaline junkie - bungee jumping, car racing, scuba diving

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Io n-am fost tare rea, eram timida si ma ascundeam dupa fusta mamei...in schimb dadeam cu capu' de pereti(la figurat) de cate ori aveam ocazia...cum nu m-am cumintit nici pana in ziua de azi.

Eiiii, da' imi doresc la nebunie sa fac bungee jumping(n-am facut pana acu' ca n-am avut ocazia). In rest patinaj viteza si ski(asta e in proiect inca)...

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput