Scandinavii stiu DC... (88)
Haideti la opzeci's'opturi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32036" target="_blank">Jurnal de chef la scandinavi 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5881" target="_blank">Regatul danez; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27978" target="_blank">Regatul danez (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26837" target="_blank">Fetele din Suedia... noi nu birfim?; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27277" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27915" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28362" target="_blank">(4)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28736" target="_blank">Sus... in Scandinavia; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29110" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30359" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30831" target="_blank">(4); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31065" target="_blank">(5); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31245" target="_blank">(6); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31505" target="_blank">(7); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31762" target="_blank">(8); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32154" target="_blank">(9); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32583" target="_blank">(10); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32816" target="_blank">(11); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32981" target="_blank">(12); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33248" target="_blank">(13); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33614" target="_blank">(14); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34363" target="_blank">(15); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35108" target="_blank">(16); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35394" target="_blank">(17); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35759" target="_blank">(18); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36012" target="_blank">(19); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36591" target="_blank">(20); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36957" target="_blank">(21); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37288" target="_blank">(22); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37492" target="_blank">(23); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37656" target="_blank">(24); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38045" target="_blank">(25); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38386" target="_blank">(26); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38628" target="_blank">(27); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39188" target="_blank">(28); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40389" target="_blank">(29); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41014" target="_blank">(30); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41905" target="_blank">(31); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42676" target="_blank">(32); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43508" target="_blank">(33); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44174" target="_blank">(34); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44967" target="_blank">(35); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45507" target="_blank">(36); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46120" target="_blank">(37); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46518" target="_blank">(38); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47248" target="_blank">(39); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47685" target="_blank">(40); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48028" target="_blank">(41); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48272" target="_blank">(42); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48379" target="_blank">(43); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48629" target="_blank">(44); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48761" target="_blank">(45); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49070" target="_blank">(46); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49268" target="_blank">(47); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49302" target="_blank">(48); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49424" target="_blank">(49); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49430" target="_blank">(50); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49436" target="_blank">(51); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49630" target="_blank">(52); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49845" target="_blank">(53); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50040" target="_blank">(54); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50208" target="_blank">(55); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50376" target="_blank">(56); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50469" target="_blank">(57); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50712" target="_blank">(58); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50964" target="_blank">(59); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51323" target="_blank">(60); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51893" target="_blank">(61); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52240" target="_blank">(62); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52508" target="_blank">(63); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52788" target="_blank">(64); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53199" target="_blank">(65); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53448" target="_blank">(66); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53882" target="_blank">(67); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54363" target="_blank">(68); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54849" target="_blank">(69); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55153" target="_blank">(70); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55412" target="_blank">(71); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55821" target="_blank">(72); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56130" target="_blank">(73);
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56492" target="_blank">Scandinavii stiu DC... ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57146" target="_blank">(75); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57854" target="_blank">(76); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58485" target="_blank">(77); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59033" target="_blank">(78); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59506" target="_blank">(79); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59701" target="_blank">(80); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60212" target="_blank">(81); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60625" target="_blank">(82); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61246" target="_blank">(83); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61633" target="_blank">(84); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61904" target="_blank">(85); (86); (87);
Imnul scandinavilor:
A little bit of Mihaela in my life
A little bit of Itsme by my side
A little bit of Rayu is all I need
A little bit of Alba is what I see
A little bit of Mara in the sun
A little bit of Doruletz all night long
A little bit of Adeluci la la la
A little bit of Lalandia here I am
A little bit of you makes me your man
...si www.geezer.com/images/item/27994_img.jpg" target="_blank"> mascota!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Raspunsuri
lilanda spune:
bey...ii drept ca sorb un jin, da' pi cuvintu' meu, daca am facut link la capitolu' 87, atunci cind inaugurai 88'u....mere automatic??
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
vikinga spune:
Asa ca acum mi-am facut temele, am citit cele 3 capitole scandinave si woow cite subiecte fierbinti si eu nu am fost pe faza, am vazut si o groaza de poze. Si da am inceput cu o bere si apoi am trecut la un pahar de vin rosu ca la asa subiecte fierbinti am avut nevoie..!De spania cum am zis..ce bine e acasa! Daaa.. eu nu am fost in spania ca orice turist neamtz cu o camera la hotel si apoi shezlongul la un palmier, nu.., a fost interesant sa cunosc stilul de viata spanish, am stat citeva zile in valenica apoi benidorm, altea, alicante, carpe si cam toata costa blanca si in fiecare oras cite o ruda-doua cu invitaiile si cinele de rigoare. Frumoasa natura spaniei, imagini absolut super insa chiar si cu 15-20 grade cit am gasit acolo, tot aici acasa in nord la noi e mai bine pt mine. Un trafic abosut nebunesc, oamenii cu alt singe, alte preferinte, alte valori, alte gusturi, alt stil de viata. Am cunoscut acum toata familia lui alberto, adica partea spaniola din partea mamei si pot spune ca cea mai normala e soacra! In rest ce sa spun, telenovelele sunt adevarate, fetelor! Toate matusile si verisoarele sunt genul de senioras cu chicas in casa, neaparat! Nu am sa pot uita cum o vara de a lui, o senora din aia adevarata spanish, o mustra pe mama lui alberto ca nu are o chica permanent in casa cum "au toate adevaratele senioras"! Stilul caselor si apt foarte colonial, cu mobile din alea vechi, grele, impresionante, ele sunt "stapinele caselor", aaah sa nu uit spiritul catolic excesiv..in sfirist ar fi multe chestii care m-au facut sa zic wooow! Ok in cazul de fata e vb de familiile alea bogate, alea de vitza nobila,cu un stil caracteristic, eu chiar habar nu aveam ca fam lui din spania e asa. Acum pot spune clar ca alberto al meu e foarte neamtz prin comparatzie, la fel si fratele lui care traieste acolo, insa are alt stil de viata si alte conceptzii. Pina si mama soacra a imprumutat din stilul german de viatza dupa 25 de stat pe aici, pur si simplu acum sa o vad intr-o casa numai in marmura, cu pereti inalti, scluptati cu coridoare largi, cu cu mobilele si lampadarele din accesoriu..a fost atit de ciudat! In rest shoping si iar shoping, totul e mult mai ieftin acolo, am cumparat mai rau ca cei mai infierbintati snobi adica firme si iar firme de la chilotzi la mantouri, pai la asa preturi!Si de ce am zis ca suntem scandinavi si nemtzi prin excelentza:) in drum spre spania probleme, aldo a cules un virus de aici, o enterocoliota urita care s-a lasat cu febra, voma, diaree, virus care l-am luat si noi, daaa si in spania am cules alt virus unul spanish asa, de toti trei am avut o tuse magareasca si muci si tot tacimul. Asa ca toata vacanta am fost toti 3 prin rotatie niste vomitaciosi, kkciosi, cu tuse urita rau de tot, plus capac la toate baietii au facut si o iritatie de la ceva, adica am fost si bubosi nah Aldo a mincat aiurea rau, nici apa nu bea, ei cum am ajuns in germania, ne-am revenit toti:))) sa fie de la cirnatii si berea date peste cap la intrare oare?Drumul cu masina mult prea lung pt un copil de 2 ani..2500-2700km la dus si tot atita la intors plus traficul de prin orasele spaniole in care am poposit ne-a omorit!Trecind peste virusi nostri si stilul prea spanish colonial, a fost ok, m-a mincat pe mine in fund sa zic ca o mare inteligenta ce sunt, ca inteleg spaniola bine si vorbeau toti cu mine de parca m-am nascut acolo si va dati seama cu debitul lor nu am facut fatza, insa a fost ok. Sunt oameni calzi si foarte foarte primitori, cu cei din generatie tinara m-am inteles absolut excelent.Din toate statiunile de pe costa blanca mi-a placut cel mai mult benidormul ..ca era plin de turisti asa mai scandinavi:)) adik blonzi si cu berea in mina:)), restul mai goale, foarte multi turisti asa mai in virsta.Pun poze miine, sa ne vedeti virusati de enterocolite, tuse si muci la 20 grade in Spaniawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Sabina spune:
si io, si io.
abia ne-am intos, inca nu-s normala la cap, da tre sa ma pun la punct cu forumu:D
va pup.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
vikinga spune:
Asa acum de ale noastre...Lena cuscra mea cu singe fierbinte, ai voie numai si numai 3 zile maxim liber sa nu scrii, atit! Inteleg perioadele astea, ca nah am avut si eu nervii mei pe aici, insa nu uita, in viata trebuie sa fii selectiva si sa faci ceea ce iti place. Si cum sunt miensuta ca aici in poienitza te simtzi bine, chiar nu are rost sa-ti refuzi o placere din cauza unui loser. Eu chiar nu stiu povestea dar iti zic sincer ca nu am sa pot sa fiu fair play si alte bla bla corect staff cind e vorba de tine, adik am sa fiu foarte subiectiva si am sa musc din carne vie pt tine. Dar simt ca e carne batrina alterata si cu atze si o sa am nevoie de si iar sa-mi treaca:))Trebuie miine neaparat sa citesc subiectul ala cu umanitarele, insa exact acele 3 cazuri le-am mirosit de mult si am spus de citeva ori ca mai bine ar fi mai putine umanitare si bune. Nu nshpe mii de subiecte in care nu se poate verifica nimic. Cu madam soarenistor am luat si eu o mare tzeapa, m-am prins imediat, insa tzeapa tot tzeapa ramine, de aia m-am jurat ca ma bag numai si numai la anumite cazuri, asa citite mai la rece. mare pacat ca pe dc s-a preferat politica "vai daca nu poti faci un bine macar nu face rau" adik sa nu spui dom'le helloooo vedeti acolo ceva nu e ok, ca sareau plingaciosii in cap!Si acum Narancea... Pai cum asa sa dispari, de la o mica neintelegere? Pai asa strong gentleman esti tu? Acum cine mai imi comenteaza mie pozele, hm? daca pun citeva asa cu blonda ta preferata sau cum am zis alea si mai si, nu mai stam noi la povesti aici sa le discutam:) Eu inca am ramas la ideea ca tre sa ne vedem si sa ne cinstim asa ca intre vecini, noi trei, tu io si lilanda care e o fata absolut super. la cit de pasare calatoare esti tu, sigur ajungi prin sylt cu nevestiq si facem aici o cina latino-scandinava, nu? Iar acum de povestea cu moldovenii si moldovencele, ca buna moldoveanca ce sunt cu singe oleaca rusesc, tre sa clarific ceva din punctul meu de vedere. Cind bucurestenii zic "moldovean" e una, e tipul ala de proaspat orasean, vesnic in trening si adidasii cei buni, care scuipa semnitze si daca e frig isi etaleaza un mers din ala ghemuito-infoiat in geaca de piele ei si a ramas termenul asta de "moldovean". evident ca nu sunt toti asa nici macar majoritatea moldovenilor, insa eu recunosc ca sunt citiva buni la nr si ma ia... Daaar cind orice domn zice "moldoveanca" eeeee asta e alta poveste! Pt ca moldovencele sunt un anume tipar de femei, adik frumoase si nervoase, rapide la vorba, tonalitate, mers si gesturi, etc etc! Pai nu vedeti voi ca toate vip-urile autohtone, radulesti si marine si altele multe sunt moldovence?! Citeam o revista de scandal in otopeni si am lesinat de ris cind am citit ca de acum doritoarele de media vip trebuie sa se dea moldovence ca sa aiba o sansa:))) Asta asa ca gluma. Gata va pup, lena si narancea sunt pe stand by, insa noi ii asteptam cu maaare maaare drag!PS: mai tre sa fac o poza cu Ricky boschetarul cum baleste la ditamai hamonul Pur si simplu nu-i vine sa creada ca poate atirna o ditamai pulpa de porc imbietoare la el in casa(ok la intrarea in pivnitza), sta si sa uita in sus fix de 2 ore jumate de cind i-am gasit un loc dihaniei de hamon. e absolut criminalwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Sabina spune:
unde s-a suparat lena?
ce-aveti fratilor???
lenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Rayuela spune:
vikingutza,bine ca ati scapat numa cu muci dupa excursie,ehehe!
Frumoooos povestit,si acu,fie vorba intre noi,si io as vrea sa am o fata in casa,precum zic senioritele de pe acolo!
Cit priveste poiana&forumul&mici suparari,ai pus bine punctul pe I.
Ca si doruletu,zic si io:una e sa te superi pe X,care isi va freca mainile de bucurie(cam asta e genul),si alta e sa nu mai vii in poiana!Pai acilea fratilor,venim si ne varsam ofu,schimbam o vorbulitza blinda,mai o gluma,si iaca...trece!Off,daca exista poiana asta,cind ma paruiam io pe DC!
Sabina,bine ai revenit!Lena nu s-a suparat pe noi,doamne fereste!!Si va reveni in poienitza,sint convinsa!
Chiar stateam si ma gindeam,dupa ce am vazut discutiile respective,ca exact reactia lenei as fi avut-o si eu.Inchis calculatorul si aer curat la greu,ca trebe din cind in cind dexintoxicat cerebelul de lumea virtuala.
In ceea ce-l priveste pe conu narancea,e alta mincare de peste.Dinsu s-a plictisit de noi,that's it,hai sa nu ne pacalim,ca asta e situatia,si as vrea sa vina sa ma contrazica,dar nu cred ca o sa o faca,de unde concluzionu ca am dreptate.
Sa sting,sau asteptam America online,ca iar se burzuluieste Arborica ca dormim in mijlocu zilei
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Sabina spune:
pai ce discutii, pe cine s-a suparat? vreau si io sa stiu cine a necajit-o pe Lena:)
cat despre Unchiuletzu...hahaha, tot da el pe la alte topice...da e cam neinteles...tot la poienita o sa vina(macar sa recunoasca barbateste daca s-a plictisit)
itsme spune:
fetelor, phuiii, ce zi zbuciumata si cu alergaturi am avut!
Mi-am luat un lichior de ciocolata alba Godiva si ma hodinesc (binemeritat) un pic, ca de maine iar incep!
Rayou, pai cu creatura asta de copila mea, crezi ca am cale de intors? Vreau nu vreau, Mos Craciun ma cheama
vikinga, frumos la Espana, abia astept sa vad pozele. Spania e unul din locurile mele de suflet, daca ar fi sa ma mai nasc odata sau sa mai emigrez, (desi nu cred ca e roz acolo ca emigrant), acolo m-as aciuia. Despre cuconeturi cu ajutor domestic, eu cred ca trebuie sa te nasti asa, domnule. Trebuie sa-ti curga in sange sa fii stapana (casei) - nu e cazul meu, fiind urmasa de super-mama stahanovista care saraca nu stiu cum si cand le facea pe toate, de nu ne lipsea niciodata nimic, eram scrobiti si apretati si bine hraniti si toate cele. Eu personal am hotarat cam acum 2 ani ca nu mai fac fatza la toate de una singura, asa ca am angajat o tanti sa ma ajute la curatenie. O unguroaica tare de treaba si care curata casa brici, care vine o data la 2 saptamani si sta o zi si matura, spala, lustruieste cazi, robineti, frigider, aragaz, etc (chestii din astea de amanunt care iau timp si de care eu nu mai pot sa ma ocup). Ei, nu pot sa va spun ce stres e pe capul meu cand vine femeia asta. Cu o zi inainte fac eu curtenie si ordine ca mi-e rusine sa gaseasca murdar, astia ai mei isi fac cruce si cu mainile si cu picioarele vazand asa ceva, asa ca mai mare beleaua Dupa aia cat e tanti aia la mine sunt stresata, rusinata si tulburata toata ziua, stiind ca tanti aia e expusa (contra cost si de bunavoie) jegurilor familiei mele!!! Asa ca trebuie sa te nasti cucoana, zic eu
dorulets, zi merci ca alexuta e indiferenta la chestiile astea craciunesti...ca de la anul, cand incepe constiinta moscraciuneasca, nu mai e cale de oprit, asa ca bucura-te cat mai poti!
despre narancea, sunt de acord cu Rayou. Sigur ca s-a plictisit de noi dumnealui, asa ca a gasit o cale usoara de a-si lua talpasita (ca prost stim ca nu e). Cum dragoste cu sila nu se poate, eu personal zic: "na duca-se invartindu-se, iaca!" - citat din susnumitul clasic celebru, atunci cand i s-a adresat lui Tanaka...
copii, am o saptamana bulumacitoare, o sa va mai citesc zilnic, dar de scris nu pot sa-mi iau angajamentul (dar promit sa revin de indata ce am timp)
PS. ziceti-mi si mie de ce s-a suparat lena..(trimiteti un PM daca nu vreti sa lungim discutia postand aici); eu cum v-am zis n-am timp de alte subiecte, am urmarit cateva la care a scris lena dar nu vad nimic scandalos, doar chestii cu impodobitul brazilor de Craciun, etc
lena, please come back!!! (cand iti trece supararea, ofcors)
tata lu Toma spune:
Bunineata !
V-ati pregatit ciubotele pentru Mos Niculae ?
Io avusei un vichendel prelungit.
v
ps.Acasa e cald
_
Sunt moderator dar ma tratez