Cluj rulz (24)!
Raspunsuri - Pagina 4
mariana tache spune:
Iar acum sa nu uit pt ce-am venit.
Roxana, help me! Cred ca trebuie sa-mi adaptez si eu semnatura, ca nu mai poooooooooooooootttttttttt! Si sunt in pana de idei! Iar tu esti cu experienta in domeniu...
Pana mai ieri, nu am avut nici o treaba cu nimeni, aci pe forum (a se intelege ca nu am avut antipatii ); acum simt ca mor cand vad la "una" ce parere buna are despre dansa si cum toata lumea e inferior ei .
Iata citez una din perle: "Am alaptat 1 an si 5 luni si cred ca nu alapteaza numai cine nu vrea sau, din pacate, nu stie cum".
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Olim, fa-ma sa inteleg: de ce ai crezut ca m-am suparat pe tine???? Ca eu sunt cam + ora tarzie si nu-mi dau seama!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
olim spune:
Da, chiar am crezut ca te-ai suparat pe mine.
Si asta nu mi-ar face mare placere.
Daca acum stau linistita.
mariana tache spune:
Olim, ce te-a facut sa crezi asta din postarile mele?
Acum, oricat de mult as vrea sa mai stau "calare" pe DC trebuie sa fug. Am de lucru la calc; de fapt eu mi-am terminat treaba; dar calculatorul trebuie sa lucreze la ceva si nu pot sa desfasor alte activitati cat timp el munceste. (si asta tine pana dimineata )
si somn usor!
Sanatate Maxima!!!
olim spune:
Doamna draga, te-am vazut pe la femina intim la cura medicului Ionut, si ma gandeam ca poate vii la mancand din 2 in doua ore si te inscrii si tu cu noi la competitie.
Incercam cura daneza, daca reusim, poate te hotari si tu sa treci pe acolo!
Sa vedem ce iese.
Ce zici?
mariana tache spune:
Olim, (am zis ca fug ) habar nu am ce e cu cura asta daneza! Am vazut ca si Roxana a tinut-o. Roxana, soro , a dat rezultate?
Eu vreau cura (si sunt la cura, cica); ma bate gandul de montignac, dar nici asta nu stiu ce vrea .
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Gata, asta chiar e ultimul!
Olim, plec la somnic! Te las pe tine propretareasa mosiei, ok?
Sanatate Maxima!!!