Cluj rulz (24)!
Raspunsuri - Pagina 2
country girl spune:
Off orice topic: Roxana, zisa aia cu matzele ti se trage de la stim noi cine? cu trei, pardon patru matze?
poze cu "Zmeoaica"
baby-boom spune:
Dansam, dansam!
Roxana...ehhh na, dpresie prenatala....pe naiba...asa-s io, mai "depresionista" din fire...ma apuca si ma lasa cand vrea ea (depresia, si anume)....da' sa nu va inchipuiti ca stau si io in coltu' mei si am tendinte autiste.....is mai linistita sa zic asa...da' recuperez, stati linisttite!
Azi am fost in vizita la bunik mea, apoi in zorilor la sor'mea....
Codruta, precepushi unde-i magazinu', soro??? Ca io m-am intins pe 3 randuri sa-ti explic...si a venit si Mariana in urma, cu intaririle!!!
....io nu prea is prietena cu pijamalele, da' poate dau o raita pt. astea la expo....in general nu-mi prea place ce-i p-acolo!!!
...No, idei de unde-as putea gasi fotel pt. pisik?????
Anca, Stanca, ce faceti voi interesant, de ati uitat de noi??? Macar spuneti-ne, sa facem si noi!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
baby-boom spune:
Ina ma bag si io ca matza-n....cash....da' ai ghicit, catwoman e........
Roxa, am cutezat sa fiu purtatoru' matelei de cuvant....
Florina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
country girl spune:
Io una mi-s foarte mare iubitoare de pisici. Am posedat un intreg arbore genealogic in timp, aku am ramas cu una bucata birmanez batran si sacait. Dar parca o inteleg pe Roxana ca si mie imi vine cateodata sa innod matzele alea toate de cozi si sa le fac prastie.
poze cu "Zmeoaica"
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by country girl
Io una mi-s foarte mare iubitoare de pisici. Am posedat un intreg arbore genealogic in timp, aku am ramas cu una bucata birmanez batran si sacait. Dar parca o inteleg pe Roxana ca si mie imi vine cateodata sa innod matzele alea toate de cozi si sa le fac prastie.
Ina
poze cu "Zmeoaica"
shhhst! nu mai zice la nime'. odata am scris si io ceva rau de ariciul mic si verde si m-o prins ...off si mie imi vine sa fac la fel cu matzele alea...inflatzie mare coane Fanica
...fiecare mâtză pe limba ei piere ...
baby-boom spune:
No, gata, gata nu mai pune la inima, Roxana, ca nu face bine la buna dispozitie!!!
...auzi, tu zici de cuveta de baie sau de bucatarie 2 in 1 ??? io cre' ca de baie, nu?...ca doar aia de bucatarie in modelu' asta e piece of cake!!!!! Imi place de voi ca vreti ceva colorat....la mine-i cum bate vantu'....cand peretii-s albi vreu colorati, cand is colorati ma simt inghesuita si vreu alb ca-i spatios....ehhhh cine naiba ma mai intelege pe mine, ca nici macar io nu pot
....off topic din nou: urasc matzele, personal...am avut o birmaneza, primita cadou, de pui, si era o creatura parshiva, parol, doamnelor....i-am facut vant dupa fro' 2 luni...oricum am rezistat eroic si atat....si-am zis atunci, am zis sa fiu io covrig de mai pune picior de mieunatoare picioru' in spatiu' locativ comun cu mine....ptiu-ptiu-ptiu...si asa a fost pana acu'...si de acu' incolo, sper!!!!
pa
poze cu noi
mariana tache spune:
FETELOR, HELP!
Caut ca disperata pe net si nu gasesc! Nici nu stiu exact ce sa caut, dar vreau sa aflu, de ex, in ce zi a saptamanii a picat data de 19 ianuarie 1938.
Repede, repede!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
codruta_grg spune:
Da, fetelor mersik. Va zic ce am gasit.
[Pup]
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
mariana tache spune:
Am gasit!
Multam, oricum.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!