Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(60)
Raspunsuri - Pagina 5

crinuta spune:
Amaya, tocmai, ca nu a avut deloc reactii si asta ma pune pe ganduri. Deh, cum sa stau eu vreodata linistita
Megg, intr-adevar nu e pediatru, si chiar daca ar fi eu pana nu aud 10 pareri si citesc tot ce pot nu cred pe nimeni, nici macar pe el.
In asemenea situatii sunt Toma Necredinciosul, fiind foarte greu de convins.
De fapt eu intai am cumparat vaccinul si apoi i-am spus sotului ce intentie am.
El totusi cunoscand schema de vaccinare de acolo mi-a spus ca am procedat bine. Cam asa a fost.
Ca sa vezi ce Toma sunt, cand mi-era mie frica de displazie de sold, si sotul nu era in tara, i l-am aratat pe Rayan pe web cam, facand tot ce mi-a cerut, si cu toate ca m-a asigurat ca totul e ok eu nu am crezut, zicand ca ce poate el sa isi dea seama prin web cam, asa ca, m-am dus la 2 ortopezi si la ecografie, asta ca sa-mi confirme deja ce imi spusese sotul
.....
pupici
Crinuta si Rayan

alipiticot spune:
Fetelor help....nu stiu ce sa fac cu vaccinarea.a mea intra in schema pt antirujeolic,dar daca il fac pe acesta nu mai face cel trivalent de la un an.Iar cel trivalent nu se recomanda sub 11 luni,asa a spus medicul epidemiolog.vad ca totusi voi a ti facut cel trivalent.pe instructiuni ce varsta scrie?
Amaya la tine a avut vreo reactie la cele de la 2,4,6 luni?Ca fata mea a facut febra mare atunci plus ce am mai citit de reactii la antirujeolic,mi e frica tare,iar parca cel trivalent are mai putine reactii decat cel rujeolic simplu.De fapt nu stiu ce sa fac,sunt f derutata.Din copii sub 10 luni a mai facut cineva trivalentul?de ce nu se face mai devreme?pediatru a zis sa i fac anti rujeolic daca asa spune epidemiologul ca el stie cel mai bine.
Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

sirimie spune:
quote:
Originally posted by Witchie
Dragele mele,
In actualul context cu epidemii si alti balauri am scos anuntul cu petrecerea (oricum dead-line-ul expirase) sper sa nu se supere Liviana.
Cum pediatra a zis sa evitam contactul cu alti copii, imi cer scuze dar eu si Irina nu mai putem participa la petrecere.
Va urez sa nu patiti nimic pana se hotaraste ministerul sanatatii cand ne cheama la vaccin.
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Aliante pisicesti
VA MAI AMINTITI DE LOVE STORY?
Nu se poate amina pina dupa ce trece pericolul epidemiei? In felul asta efortul de organizare nu este inutil, si bebelusii (si mamicile lor..) vor avea in continuare ocazia sa se cunoasca?
Pe noi ne-au chemat sa ne vaccineze - apartinem de Policlinica MI. De fapt mai bine zis am sunat si trebuie sa ne programam.
Dar eu sint in continuare nedumerita :
1. ce vaccin trebuie sa facem la 9 luni: cel compus, anti rujeola-rubeola-oreion, sau unul simplu antirujeolic? exista de cumparat vaccin simplu anti-rujeolic?
2. Am citit ca in ultimele cazuri de bebelusi care au murit nu numai rujeola a fost de vina: http://www.ms.ro/a_ms/ps_bp/afisez.asp?mm=911
Exista cazuri de infectari in Bucuresti? Bebelusii multi care sint internati la Bals s-au imbolnavit in Bucuresti sau in alte parti?
Stie cineva mai multe si despre nedumeririle mele?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Shobo spune:
mama mama.... eu sint din ce in ce mai confuza cu vaccinarea asta...
o fii bine sa-i fac la 9,5 luni antirujeolicu'??? eu il mai si alaptez si inca nu mi-a spus NIMENI dc e posibil sa aibe anticorpii de la mine??? si dc ii are si eu ii bag si pe ai vaccinului??? ar fi groaznic!!! Tomasa, tu l-ai vaccinat?? celelalte care inca alaptati ce faceti referitor la vaccinu' asta antirujeolic?
deja ma ia ameteala
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

lbelciug spune:
PETRECEREA DE CRACIUN NU S-A ANULAT!
Daca anumite persoane au facut aceste sugestii, trebuie sa stiti ca inca mai exista persoane dornice sa participe la acest eveniment.
Am anuntat acum ceva vreme ca acest subiect va fi discutat pe PM/email din motive lesne de inteles.
Tin sa le multumesc fetelor care au raspuns pozitiv efortului meu de a organiza aceasta petrecere, dar si celor care au preferat sa-mi raspunda indirect, pe forum.
Sirimia, vezi te rog, pe email.
Cat priveste riscul expunerii la rujeola, eu cred ca el exista peste tot, chiar si in parc. Si eu il voi vaccina cat de curand pe Matei.
La Kidex vine cineva?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

Shobo spune:
Megg, pediatra noastra ne-a zis EXACT ce ti-a zis si a voastra: sa asteptam ca nu e nimic asa grav, ba chiar nu mi-a zis sa nu-l mai scot, desi eu azi deja nu l-am mia scos ca m-au speriat fetele si moartea altui copil de care am auzit azi dim la 6 la radio din camera lui Codrin cind il alaptam. oooffff!
frica mi-e de boala, frica mi-e de vaccin!
o sa mai sun si eu pediatra again... Tomasa, tu ai vb de curind (acum cu epidemia) cu Culcer si ti-a zis ca e pt Priorix la 9-10 luni? ca sa n-o mai sun si eu.
merci mult
Codrin

Shobo spune:
Ca si alipiticot, si eu intelesesem ca cel trivalent nu se face asa devreme la doar 9-10 luni... Amaya tie ce ti-a zis d-ra? sa ne spui si noua pls ce reactii da la Andrei! crinuta , dar care ar fi reactiile normale? de ce zici ca nu e bine ca n-a facut nimic Rayan? crezi ca n-a prins sau ce?
Codrin

sirimie spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
PETRECEREA DE CRACIUN NU S-A ANULAT!
Daca anumite persoane au facut aceste sugestii, trebuie sa stiti ca inca mai exista persoane dornice sa participe la acest eveniment.
Am anuntat acum ceva vreme ca acest subiect va fi discutat pe PM/email din motive lesne de inteles.
Tin sa le multumesc fetelor care au raspuns pozitiv efortului meu de a organiza aceasta petrecere, dar si celor care au preferat sa-mi raspunda indirect, pe forum.
Sirimia, vezi te rog, pe email.
Cat priveste riscul expunerii la rujeola, eu cred ca el exista peste tot, chiar si in parc. Si eu il voi vaccina cat de curand pe Matei.
La Kidex vine cineva?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei
Am primit mail-ul dupa ce am postat aici. Pai eu intentionez sa il vaccinez in curind pe Vladut si sa venim.
Ce este Kidex?

sirimie spune:
Shobo, eu am citit ca pina la 6 luni copii pot avea anticorpi contra rujeolei din perioada intra uterina si numai daca mama a avut rujeola si are anticorpi. Si ca nu are legatura cu alaptatul..

lavinia345 spune:
Fetelor calmati-va ca nu o fi chiar asa complicat un vaccin.Eu i-am facut Nataliei acest vaccin la 10 luni.Si n-a facut nici o reactie.Dar nu-i bai,nu e neaparat necesar sa faca temperatura.Orice vaccin poate da aceasta reactie dar nu e obligatoriu.Si daca a fost facut vaccinul de ce sa nu se prinda?Care ar fi motivele sau conditiile in care un vaccin sa nu se prinda?
Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia285