Sofa bed???
Buna!
As dori si eu sa cumpar aceasta canapea pe care am vazut-o la tv, dar nu stiu cat de buna este. Daca cineva a cumparat-o si-mi poate spune cate ceva despre ea astept nerabdatoare parerea voastra.
M-am mutat de curand in casa noua si nu am mobila aproape deloc si la sf. saptamanii imi astept verisorii din strainatate. De aceea m-am gandit la aceasta canapea(provizoriu).
Va multumesc anticipat si astept parerile voastre.
Diana
PS: sper ca domnii administratori sa nu ia acesta intrebare , drept reclama si daca "da " imi cer scuze si las la aprecierea lor ce v-a face cu subiectul.
Multumesc!
Raspunsuri
Manuc spune:
O poti vedea la magazinul Unirea sa iti faci o idee mai corecta decat de la TV, unde totul e extraordinar. Mie una nu mi se pare sa fie cine stie ce.
Manuela si Costin (care nu mai e bb)
Ana68 spune:
Diana,hai sa-ti povestesc eu cum e cu Magic Sofa Bed.In primul rand dai o caruta de bani pe ea(noi am dat cam 3 milioane,ca am comandat-o la TV,parca asa imi amintesc,ca o avem de vreo 2 ani).In al doilea rand nu iti recomand sa o cumperi.De ce?Este de doi lei.Ce fitzoasa arata la Tv.... e kk-maca.Intradevar iti ia ochii cu spatarul acela,insa daca ii umfli si spatarul nu poti sta relaxat pe ea,pentru ca spatarul este foarte inalt si tu,ca persoana care sade rezemata stand in fund,ai tot timpul tendinta sa aluneci de pe canapea.Plus ca,daca o umfli tare,ca sa stai ca lumea,este prea inalta,iar daca o lasi mai moale ca sa nu aluneci si sa ajungi cu picioarele bine pe podea(pentru sprijin sa nu aluneci de pe ea) te ingropi in saltea-canapea si ai un disconfort.In al treilea rand,daca o umfli s-o faci pentru doua persoane,pana dimineata ajungi pe podea,pentru ca se desumfla singurica,fara a avea sparturi-nu stiu pe unde naiba pierde aerul.Sau te poti trezi ca piciorele iti sunt la nivelul capului,iar burta si fundul iti sunt ori mai sus ,ori mai jos decat capul si picioarele.Deci te trezesti cumva atarnata pe propria saltea.Bun!Daca vrei sa o faci pentru o singura persoana,adica s-o folosesti indoita si umflate ambele saltele,iar e nashpa,ca tot ca mai sus te trezesti,bashca rishti sa cazi de pe ea noaptea,pentru ca dezumflandu-se face gropi,iar cel ce doarme,intorcandu-se de pe o parte pe alte si spatiul fiind mic,se rastoarna salteaua cu tot cu omul de deasupra.Si asta nu e tot.Pe toata salteaua sunt lipite niste petice ca niste ovale,care ii dau aspectul acela valurit.Ei bine aceste petice sunt primele care cedeaza.Vreau sa iti spun ca si eu am dormit pe salteaua asta si singura si impreuna cu barbatul meu.Si sotul a dormit singur pe ea...Si copiii mei au dormit pe ea.Indiferent care dintre noi am folosit-o am trecut prin toate cate ti-am scris mai sus.Acum,inca,o utilizeaza baiatul meu ,care are 10 ani,deci nu e cineva cu greutate care s-o foloseasca.Trebuie sa iti marturisesc ca noi am terminat de foarte multa vreme lipiciul special din dotare pentru lipirea gaurilor si peticelor si deja lipim gaurile,sparturile de la chestiile alea ovale,cu super glue.Care este un lipici tare si care cedeaza repede.Asa ca tot lipim si iar lipim.Copiii nostri stiu ca nu au voie sa sara pe ea si nici macar nu stau pe ea.Este utilizata NUMAI cand doarme baiatul meu,adica noaptea.Trebuie s-o umfli in fiecare seara,daca o lasi umflata,iar daca o umfli seara si o dezumfli dimineata....nu e lucru bun:consumi mult curent,caci pompa abia face fata sa umfle doua saltele si spatarul,plus ca pompa trebuie oprita dupa ce a functionat 10 minute ,altfel se arde(sau poate chiar explodeaza,habar n-am;la noi a mirosit nasol o data,cand am folosit-o fara sa facem pauza).
Asa ca,Diana draga,eu zic sa te mai gandesti.S-ar putea ca de banii care i-ai da pe "facatura" asta de saltea sa iti gasesti un pat,o canapea sau o saltea super faine la un second hand de mobila.
Daca ti cu tot dinadinsul sa iti iei saltea din genul asta,atunci iti recomand cealalta saltea,fara spatar si nedublata,cea care are partea pe care dormi plushata...se cheama Magic Turbo Sofa,nu?Avem si din aceea,suntem foarte multumiti de ea si de cate ori dormim pe ea e bine.Si asta se mai dezumfla peste noapte insa nici nu se compara cu Magic Sofa...e mult mai buna.Pe Turbo nu o folosim frecvent pentru ca ocupa spatiu mai mult si timpul scurt pe care il avem inainte si dupa servici,precum si comoditatea...intelegi tu!Asa ca decat sa umflam si sa dezumflam la Turbo,peticim frecvent la Magic Sofa....
Cam asta am vrut sa iti scriu.Normal ca decizia iti apartine....Poate ca numai noua ni se intampla minunile de care ti-am scris,poate ca altii sunt multumiti....nu stiu.Chiar sunt si eu curioasa de parerile celor care mai detin astfel de saltele...
No,sa ai parte numai de bine si sa faci alegere buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
dulcetica spune:
De regula lucrurile provizorii devin inutile.Trebuie sa te gindesti cum ti-ar place sa arate camera in final,tot mobilierul trebuie sa fie in armonie.Ce mi-ar place sa ma apuc si eu de mobilat!
Spor la treaba si inspiratie,
DianaP spune:
Hai ca mai dat gata cu descrierea ta Ana. Oricum nu mai eram asa convinsa sa o iau, ptr. ca sotul meu nu prea are incredere in lucrurile vandute prin Tv si acum ca mi-ai descris cu lux de amanunte "utilitatea" saltelei cred ca o sa ma dau batuta.
Este si destul de scumpa. Poate daca avea un pret mai accesibil ...
Oricum va multumesc tuturor.
Diana, mami lui Carla & Alexa
Ana68 spune:
Diana,ma bucur ca ti-am utut fi de folos.N-as vrea sa cred ca prin ce am postat ti-a influentat decizia,insa ai cerut o parere si eu ti-am oferit-o pe a mea,detinatoare de astfel de saltea...
Sa ai parte numai de bine si un Mos Nicolae ...plin de bunatati!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana