vreau sa deschid o gradinita
Raspunsuri - Pagina 6
eusunteuasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mehrzad_mag Cred cu siguranta ca nu sunteti sau cand ati scris nu ati fost constiente ce se presupune deschiderea unei gradinite... am avut si eu o idee de genu, acum ceva timp, am vb cu o fosta directoare de gradinita si imediat cand am realizat ce inseamna: alergatura, avize, spagi, controale, etape de parcurs ca la nimeni si degeaba... invistitie care in primii ani oricum nu ai cum s-o amortizezi... m-am lasat pagubas... si cel mai important este ca nu vroiam sa fac doar pt. profit... Chiar imi doream sa fac ceva pt. educatia buna a copiilor, nu ceea ce deja exista in romania... proasta educatie in mare majoritatea cazurilor... nu numai la nivel prescolar, ci si la nivelul de scoala... ce invata copii din ziua de azi in 12 ani de scoala?? |
Mult adevar in ce ai spus. Pe langa toate astea, in gradinitele particulare (ca despre ele este vorba) nu se face ''scoala'' tocmai pt ca 80% dintre manageri nu stiu ce presupune un act didactic eficient. Nu ofera nici resursa materiala necesara pt a angaja macar un director educativ performant...
Sunt putine gradinite care au ca si manager o persoana care sa fi terminat Liceu Pedagogic, sa aiba modul pedagogic ori sa fii lucrat in sistemult de stat cativa ani. Acestia sunt prea saraci sa-si deschida o gradi.
crinuta spune:
Si eu subscriu la ce s-a scris.
Dupa 2 gradinita particulare, am ajuns la o gradinita de stat foarte buna, de fapt este buna datorita educatoarelor care ridica stacheta sus, iar rezultatele nu s-au lasat asteptate.
Este buna si ca dotari pt ca parintii s-au implicit, astfel incat din orice punct de vedere as lua-o, sunt foarte multumita.
Crinuta si
minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=XsrUd97Xddw&NR=1" target="_blank"> Archbishop Fulton Sheen