Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (95)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MAMALUIDAVID - sa fie intr-un ceas bun! Sa duci sarcina usor si sa faci un bebe la fel de frumos ca primul!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Salutare!
Intaresc si eu randurile la copii raciti numai ca a mea e super racita adica pneumonie (dupa parerea unui dr , altii 2 au zis ca n-are nik). Numai ca noi suntem pe injectii . Copilul plange doar cand baga acul dar mami aproape toata ziua.
Si la noi a debutat usurel dar s-a complicat si nu ne mai faceam bine.
Ioana, Impreuna v-am vazut pozele. Frumoase fete aveti!!! Sa creasca mari si sanatoase. Ioana , zice lumea ca esti sora-sa in pozele alea.
Sanatate la puiuti.
Impreuna uitasem sa zic si a mea s-a umplut de pete rosii si apareau ca urzicaturile, dar nu numai pe fata ci pe tot corpul . Si o mancau rau tare de nu putea copilul sa doarma. Am fost la analize nu avea nimik deci era ori intoxicatie alimentara ori medicamentoasa. I-a facut o injectie la spital si dupa i-am dat claritine. Acuma a scapat de pete, dar are altceva...mai grav.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Fetelor, renunt s-o mai pun pe olita, ca ma enervez degeaba pe ea.
Se incurca in nadragi, culege florile de pe covor, se uita pe ce sta pana cade cu oala cu tot!!!!!
E prea mica sa stie de ce o pun si nu-si controleaza oricum sfinctele, iar kk face alandala, de nu stiu niciodata cand e momentul.
Gata! Nu mai pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

si noi tot bolnaviori

de pe 23 cand i-a facut vaccinul de an care a fost facut peste niste mucisori dar fara febra s-a intors pe dos
sta doar cu febra peste 39
sub tratament si tot face febra i-a saracul copil mai multe med decat mananca si nu pot sa intrerup niciunul
el ia cam asa eferalga si nurofen din 4 in 4 ore alternate si in caz ca peste ele face febra( si el mai face) si nevralgin picaturi, la 8 ore antibiotic, de 3 ori pe zi hidrasec + saruri de rehidratare( caci evident ca de la atata febra a dat si in diaree), ambroxol, si ser pt nasuc oare unde intra atatea, si in plus mancare deregim sa nu fie de la stomac si asta pana luni sau pana miercuri cand sunt gata un rand si celalalt de analize
deja nu mai suport eu, cand vad ca se apropie ora sa ii dau ma ia groaza si nici macar nu stiu ce are
si l-au vazut pediatru de spital care a zis otita, orl care a zis nu e otita, pediatra lui entreocolita, alta pediatra raceala combinata cu dinti si reactie negativa la vaccin, si salvarea care a zis ca daca febra ii sacde inseamna ca nu e grav
tratamentul il luam pe cel de raceala care ar face bine si daca ar fi enterocolita( desi nu vomita si dr 2 a zis ca nu e asta daca nu vomita)
deabia astept analizele poate se lamureste si starea lui si se gaseste un tratament care sa aiba si efect, caci normal nu e ca dupa 2 zile de antibiotic + restul sa faca inca febra

cred ca v-am, facut capul calendar ,scuze

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

Fetelor, renunt s-o mai pun pe olita, ca ma enervez degeaba pe ea.
Se incurca in nadragi, culege florile de pe covor, se uita pe ce sta pana cade cu oala cu tot!!!!!
E prea mica sa stie de ce o pun si nu-si controleaza oricum sfinctele, iar kk face alandala, de nu stiu niciodata cand e momentul.
Gata! Nu mai pot!

Cristina dar asa ai incercat?
la olita nu sta nici el dar la wc daca il pun chiar daca nu face kk dar pipi face mereu

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

PAXELA - m-ai dat gata!!!!!

Recunosc ca n-am incercat, desi ma gandisem la un moment dat.

Hai, ca incerc si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

miria,(de la ce vine miria? -e beton ) eu am tot stat si m-am gandit...nu cred ca am s-o pun pe olita pana nu stie ea sa se ceara.Adica, invatati-ma voi, inafara de faptul ca economisesc scutece mai e si alta smecherie la treaba cu olita? Chiar merita s-o chinui atata (si pe mine in aceeasi masura) doar sa vad ca face un pipi in olita ? Poate gresesc, dar pana nu gasesc informatii care sa ma faca sa ma razgandesc...am depozitat olita pe balcon.Sa nici n-o mai vedem.Plus ca o mai si las acolo dezbracata si ma trezesc ca da raceala in ea.nooo, nici vorba, aruncam olita
Pana la loc comanda, hihi.
Pupici.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda74 spune:

Si noi ne-am sarbatorit pe 22 noiembrie ,am implinit 1 anisor.

Mergi la inceput

FOR2NITY - Miria vine din ebraica veche si inseamna "durere". Este folosit si in araba, cu acelasi sens. Iar la noi, ar fi echivalentul numelui Maria.

Sa o pui pe olitza, mai ales daca e fetita este bine cat de repede, pentru ca fetitele sunt mai predispuse infectiilor urinare decat baieteii. Iar pampersul, gandeste-te ca se imbiba si sta cateva ore asa, in zona cea mai expusa la ele ( plus ca acuma incep sa manance mai mult si mai diferit decat laptele, deci va deveni mai toxic si mai acid ), ca sa nu te mai gandesti si la un kk, de care, chiar daca o schimbi repejor, intra de multe ori prin toate cutele, ca sa zic asa.
Iar daca face, infectie urinara e rau, pentru ca fetele, in special, se vindeca greu sau ajung sa creasca avand probleme urinare, chiar daca nu mai sufera de simptome specifice. Ca sa nu-ti mai zic ca la varsta asta nici nu poti sa-i recoltezi urina cum trebuie, la o fata. Doar la farmacii se gasesc niste saculeti speciali. Si e mai mare chinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

anda74, pai "La multi ani!"
ia pune poze de la aniversare sa va vedem si noi.
Apropos, am vazut azi la poze...ce copii frumosi avem.Sa ne traiasca.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput