Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi -86

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Da chiar, care e planul de bataie?

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

in hohote (pe bune) si Zuza care nu poate sa stea singura, statea in fund si se uita la mine, cu capul aplecat cand spre stanga, cand spre dreapta...adica: "Asta-i nebuna, ca doar suntem doar noi 2 si ce a apucat-o?"
Madana: Zuza...doarme-n pat cu mine (la picioare...sa nu va inchipuiti prea multe ... da' se mai baga si sub plapuma...pana se incalzeste si apoi...ia pozitia "toata lumea e a mea" - adica burta si labele in sus)!

In halul asta-i de Zuza...dar o cheama Sara!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Le dau la aia neshte pizze [chiar langa spital e viitoarea pizzerie] si cred ca se aranjeaza!

Chiar asa mai olteanco, ce fel de foliculi sunt aia? si ce fel de endo? Hai ca esti tare mamica! Bravo tzie!!! Sa fie cu noroc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

simonoooo io zisai pe bune de programare pt 9 ca io chiar am nevoie..si cum spunea madana nu cred ca mai au leac nici pt mine

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

unde simoooo linga 9????????

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Pe a mea am luat-o de pe strada, toata lumea o striga Fetitza, si ca sa nu o zapacesc si eu, tot Fetitza ii spun. Nu ar intra in casa nici moarta, asa e ea. Abia am obisnuit-o sa doarma in casutza ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ma mir ca zici asta liano, ca nici un nebun nu recunoaste ca e nebun! Asta inseamna ca tu doar "faci" pe nebuna! Iar te-am prins!!!

Mergi la inceput

feteliiii io trebe sa plec ca il lua tarash pe grasu meu..si numai poate,,ma asteapta...pai io ii zisai ca nu trebe in seara asta da ma mai inteleg io cu el acuma???????
el zice ca face bine acolo..dehhhh cica asa trebe'' stie el ceva nu??

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Simo fata descurcareatza. Stiam eu ca trebuie sa ai un As in maneca.

Mergi la inceput

Liana noapte buna draga mea, asculta-l pe dansul ca stie ce zice. Eu i-am zis intr-o luna lu al meu cum trebuie, adica la doua zile si ce credeti, de 3 ori pe zi nenica in perioada cu pricina. Si mai si radea "cum ziceai ca trebuie?"

Mergi la inceput