Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi -86
Raspunsuri - Pagina 4
simonette spune:
V-as mai zice una de maica-mea, da e cam porcoasa! Asa ca o las pe alta data!
Auzi Liano, vezi ca pe mine ma cam dai la spate asta seara!![]()
Amely, nu stiu fato ce-i acolo in centru de se ingramadesc masinile in halul asta, da sa nu te iei de sotz, ca in trafic a fost sa stii! Io bine ca eram cu al meu, ca altfel cre ca intram la banuieli!
Madana, tu razi la ce auzi, da s-o mai si vezi!!!
Amely spune:
Nu ma iau de el Simo, daca si tu confirmi...il iert de data asta!![]()
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
bety spune:
Liana - ramane pe marti dimineata...de Mos Nicolae...il fac si-l pun in cizme, apoi ma minunez singura: ori-ori!
Rodica - ai vazut ce pui minunat si cuminte ai?! Acum o saptamana...mama-mama, ce te fierbeau aia!
si eu pe amandoi!
Amely - bine ai venit!
Simo - esti o dulce!
Mishu - stiu ca citesti tot-tot, asa ca in plina iarna, uite o
de la mine!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
simonette spune:
Au, si iou care credeam ca nu ma mai iubesti! Retrag cuvintele din mes. precedent!
Bubu, si iou te
Bine ca-i zic si lu' cheliosu meu destul de des ca-l iubesc, altfel m-as fi simtit vinovata fata de el!!!
simonette spune:
Betyshorule, tzin pumnii pt. ca Mos Nicolae sa-ti aduca un test cu doua liniutze!!! Am o nepoata pe care o cheama Beatrice, asa ca sunt familiarizata cu numele!![]()

Amely spune:
Beticutz, ia ai tu grija cu testu' ala, sa iasa pozitiv... vezi ca am vb si io cu Mosu', ti-am pus o pila "in stil mare" si l-am pus sa ia si lecitina, ca sa nu uite de nici una din noi ![]()

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
Vezi cum te alintam Betico, eu si Simo?
![]()
Pozici cu noi
Madana spune:
Bety tin si eu pumnii pt. tine, sa fie cu ++.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
bety spune:
Liana - chiar ma miram: "titi" ???????????????!!!!!!!
Am vazut si mesajul lui Simo de 2 ori si am crezut ca ma dilii!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi