Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi -86

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Tare faza cu ,,,mi-a placut!

Lianoo, ai fost si tu vreodata? Ca nu stiu daca asa se reproduc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Simo, , am ras de era sa cad de pe scaun. De unde le scoti, ca esti mortala?

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Ce-am cautat? Pai daca am avut treaba chiar in centru, pe unde ar fi trebuit s-o iau? Bai, da e super-crancen de nasol! Ma intreb ce naiba faceam daca eram deranjata la stomac!!!???!!!

Mergi la inceput

Apropos de stomac, eram la un examen la facultate si dupa vreo 2 ore simteam ca fac pe mine . Stau eu ce stau, curgea transpiratia pe mine, pana la urma m-am mai uitat o data pe foaie si am predat lucrearea ca nu mai puteam! Chiar ca e super naspa!

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

simo io cred ca am fost..odata..odata..de mult..da nu prea mai tin asa minte ca dehhhh..batranetzea muica...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, am intrat doar sa va spun ca va iubesc foarte mult!
Nu stiu ce m-as face fara voi! iar tu Liana, meriti toate darurile de la Mosu' !!! s epare ca am o problema: cum intru la "Scrisoare pentru Mos" cum mai putin, iar mai intru sa vad cine ce-si mai doreste, iar ,sunt de-a dreptul masochista!
Asa frumos scrieti si aveti toate niste suflete asa mari, ca stau si ma intreb de ce va chinuie Dummnezeu pe voi toate si le da altora, care nu-si irosesc nici macar o clipa sa se gandeasca la cei din jur!

Va si va urez un week-end frumos !!!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Done that! Simo, super misto sa ai probleme de genul, deranj stomacal, si sa fi la servici si sa lucrezi la ghiseu cu publicul, cu coada de vreo 50 pers. si tu tot la ce te poti gandi in momentul ala sa fie WC. Am patit-o , si ma laud cu asta .

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Bubu...,nu stiu daca le scot de undeva, dar stiu ca seman cu mama, care numai shotii scoate din ea! Am o mama rotunjoara si haioasa! E moldoveanca de-aia spirt!

Mergi la inceput

Eu va las, va iubesc pe toate, we placut!!!!!!

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput