Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi -86
Raspunsuri - Pagina 15
Cristinna spune:
Alexia27 sa dea Domnul sa fie asa cum zici tu scumpa
. Ai grija de tine si de samburelul cel mic si nu te stresa prea tare. Stii ca nu-i face bine micutului
.
Am si eu o intrebare la tine: durerea de mijloc a persistat pe toata durerea zilei sau au fost momente cand te-a mai lasat?
Pe mine de obicei ma durea spatele inainte de venirea ciclului cu cateva zile, dar acum sunt doar ziua 4 DPO.
Cristinna
Cristinna spune:
AYSHA 2 multumim scumpa tare mult pt scrisorica si rugamintea ta in ce ne priveste pe noi aspirantele.Sa-ti dea D-ze sanatate si fericire .

.
Cristinna
Alexia27 spune:
Cristinna, prima data cand a aparut la mine, ziua 4 DPO am pus-o pe seama faptului ca am stat foarte mult pe scaun. Dar a doua zi, m-am trezit cu durerea la locul ei si de atunci am avut-o in continuu, mai rau sau mai putin, depinde cat de mult merg pe jos sau stau in picioare. Si eu am pus-o pe seama ciclului, desi mi s-a parut un pic ciudat sa apara asa devreme. Asa ca, vezi, posibil sa fie de la implantare. Hai, ca-ti tin pumnii!!
Diciu, Simo, multumesc fetelor, stiu ca nu trebe sa ma stresez, dar...las ca va vad eu si pe voi
Va vine si voua randul!! Sa vedeti atunci cum teoria nu mai face doi bani si cum o sa va puneti 50 de mii de intrebari. Sunteti niste dulci, va pup pe toate!
Alexia maine
5 fix
Mishulina spune:
Buna dimineata fetelor!
Olteanco fa-te bine repede (da-i cu ceai de tataneasa ca sa scapi de puroiul din gat), Doamne ce v-ati "procopsit" bietzii de voi tocmai acum...Si noi anul asta ne-am imbolnavit "in cuplu" si dupa ce am trecut de faza cu gatul acum suntem la intrecere de...crize de tuse!
Alexia ,chiar ma intrebam unde ai disparut,hai vino cu vesti bune de la echo...
Iepurica,mi-e dor de tine...
Va pupic pe toate! 
Ina
mamiFlori spune:
Liana, scumpa mea, multa sanatate! Si lu' Mr. Big de asemenea!
Si sa stii ca nu esti singura la suferinta. Si eu m-am procopsit cu o infectie urinara. Moisica m-a chemat simbata de urgenta la Giulesti si acuma trebuie sa iau 10 zile antibiotice... Nici nu stiu daca sa mai iau tratamentul cu hormoni.. Voi ce ziceti? As termina antibioticele prin ziua a 8-9.
Va pup si dati batai
care sunteti sanatoase, "pentru tara si popor" !
Florina
felicia_ spune:
Buna , tuturor!
Mama, ce vorbarete sunteti! :) Abia tin pasul sa citesc ce scrieti, asa ca nu prea apuc sa scriu!
DanaP, ma bucur mult ca ti-a salvat trompa, inteleg ca ai avut o perioada tare grea...
Liana, sper sa scapati cu bine si sa nu fie nevoie de operatie! Si eu sunt balanta, dar nu am verva ta... poate pt ca nu sunt " drak de olteanca", ci o ardeleanca mai linistita... Ia 

de la mine, sa te faci bine!
Simonette, ma primesti si pe mine la pizzeria ta? Ca tare mult imi place pizza
Si as avea nevoie sa mai pun cateva kg pe mine!
Bugnar, pe unde mai esti? Sper ca totul e in regula...
MOana , nici o veste?
Pupici tuturor, ![]()
![]()
! Am intat sa va arat ca va urmaresc si imi suntetzi tare dragi, sa nu ma uitati, chiar daca intru mai rar...
simonette spune:
Felicia... cum sa nu te primesc scumpa mea?!? N-am zis io ca va primesc pe toate?? Ce bine de tine ca tre sa pui neshte kile, ca io tre sa dau jos neshte kile si nu reusesc
De maine intra fata la dieta, ca nu se mai poate! Ia de-aici vreo trei ![]()
![]()
![]()
Liana30 spune:
a zis cineva ca plang io????
ha?????? sau nu vazui io bine???????
ma doare ingrozitor gatul..da io nu malas ii fac in ciuda..
..
pai cum sa nu-i fac frate in ciuda daca din cauza lui am ratat o luna super??????ha???
poate ca Mosul m-a auzit????ca io nu mai ceream nika....
va trimit la toate flori si va multumesc ca sunteti alaturi de mine

nu va pupacesc ca se ia...
aaaaaaaaaaa de operatie inca nu stiu nikaa..dc a zis ca trebe scoase..da io nu vreau....la grasu e mai grav..el trebuie musai sa le scoata...maine merg sa ne vada dc...sa-mi tinetii pumniii...
am facut injectii de am popou ciuruit...lu grasu ii pare rau cand trebe sa mi le faca...da io ii zic..raspicat.....Fa'ooooo ca daca nu iau
Bugnar iubita te mai las pana maine..daca nu apari te cat cu Interpolu![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:

mi-o fi mie rau da vaz ca nu pot sa ma abtin sa nu deschid un nou subect...simo iubita sa nu te superi pe mine..da ete ca nu ma las deloc...ii arat io boliiii..
grasu mi-a zis sa va zic..ca ati avut dreptate..sunt "nebuna de legat"..cica ma leaga de calculator..

eee parca mi-ar face un rau...stie el ca tot bine imi face...
hai va astept la un nou capitol...fuga...fugutza sa vaz care e prima....
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"