bebelusi de iulie-august 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele!

Multumim frumos pentru urari!
Andre_ea, multumim
Asa ii fac, deci daca o trag de manuta se intoarce, ea mai face asa ca si cum ar incerca sa faca podul cu capul si picioarele... si bag eu o mana sub ea si o sucec incetisor.. intelegi tu , dar singura din proprie initiativa nici gand, adica nu reuseste... deocamdata.

Cat despre apucat jucarele, noi am facut faza cu mana si a dat imediat rezultate, adica tinem mana noastra deasupra ei, deasupra fetei ei si ea incepe sa o pipaie, sa ne prinda de degete... apoi punem o jucarie si imediat o apuca, acuma chiar nu mai avem treaba cu asta, cum vede jucaria cum intinde manuta sa o apuce...

Mona, multumesc de sfat. Exact asa ma gandeam si eu daca o invat cu tata noaptea din ora in ora am pus-o ... asa ca o mai pacaleasc cu suzi, bine ca acuma si-a revenit, se trezeste iar o singura data pe noapte undeva in jur de 2-3...
Am inteles ce zici cu albinuta, si noi avem o luna cu un soricel si sambata i-a mai cumparat sotul un soare de la Toys'R'Us... asa facem si noi, exact cum spui tu, prinde de jucarele... dar nu se intoarce spre ele intotdeauna... se mai intoarce, spre pachetul de servetele cand o schimb

, deci incepe luna cu rostogoliri zici , de abia asteptam!

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

Hai ca m-am apucat de deschidere de noi capitole si pe la jumatate mi s-a trezit cupilu'.
Poftiti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63467" target="_blank"> Aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

fetelor, azi am plins in hohote, ma lasasera nervii- m-a jelit mindra mea o ora de dimineata. pina la urma a adormit la mine in brate, cu feonul...ma rog, s-a trezit dupa o juma de ora f bine dispusa si hlizita. si nu papa, dar asta e, o face doar de hobby, putin si rar.
Veve se intoarce pe o parte tot timpul, uneori atit de mult, ca e practic pe burta, doar ca e cu mina sub ea. daca ii scot mina, sta putin si apoi se arunca inapoi pe spate, nu stiu sa explic, isi da drumul intr-o parte, mereu aceeasi. m-am jucat eu cu ea si cred ca i-a placut ca face tot timpul asa. dar s-a terminat, nu o mai pot lasa nicaieri nesupravegheata- pe canapea, pe masa de schimbat nici atit, nici macar in sitter, ca se catara pe margine ca o capiata. asta e, cu miscarea a fost mereu rapida. si-a descoperit piciorusele in tummy-tub, le urca pe pereti si se trage de ele, la fel face si la ea in patut.mai nou are o mingiuta la baby gym pe care si-o impinge cu picioarele cit sa o apuce cu miinile, e f agera, ma mir de ea- oricum, nu cu mine seamana sportiva asa. in schimb, cu mincarea suntem tot in faza de bebe f mic, papa cite 20-30 de ml cind ii vine, m-a innebunit. noaptea se trezeste de doua ori sa manince si atunci papa 120 si 80-100. iar cu adormitul, avem o problema, aproape in fiecare seara e circ, ne-plinsa se culca o data pe sapt, daca si atunci... asa ca fiecare bebe cu aptitudinile lui- unii se dezvolta mai repede intr-o directie, altii in alta. eu as prefera sa doarma fara bilci si sa pape si ea ca un copil normal, decit sa faca giumbuslucuri, dar ea e stapina mea, nu eu a ei. in plus, nu imi cere parerea.
face duminica 4 luni si uneori mi se pare ca are 5-6 saptamini la ce chestii face si alteori ca are 6 luni...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Ne alaturam voua dragi mamici. Si Dan s-a nascut in iulie, pe 26 si a avut 3650g si 54cm. Acum are 8500g si 65cm. E din categoria eu dorm noaptea, mama nu. Mama se tot trezeste sa-l intoarca.
Puii vostrii se intorc de pe spate pe burta? Al meu nu si imi da de furca.
Aveti copii frumosi. Sa fie sanatosi si voiosi.
va pupa,
dani si mami-mamipoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Svety, bine ai venit la noi! Sa iti traiasca pruncul!
Capitolul acesta trebuie inchis.

Te asteptam cu mai multe povesti la urmatorul capitol pe care il gasesti aici:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63467

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Nu e neaparata respectarea sablonului. depinde foarte mult si de informatia genetica. daca tu sau taticul sunteti inalti, nu te poti astepta ca bebe sa fie un piticut.

Mergi la inceput