Copilasi martie-aprilie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Simona, draga te tine ! La cate sunt pe capul tau iti faci timp sa linistesti nebune ca mine ! Te pup ! Si iti multumesc pt grija ! ( sa stii ca eu chiar am crezut ce-a spus medicul ala ) Am s-o intreb si pe pediatra !
Imi pare rau ca Mia e iarasi cu temperatura ! poate nu e nimic grav ! Pupa-i dulce pe Lucas si pe Mia bolnavioara !
Apelul tau e bine venit ! Ce e cu pustietatea asta de la noi ? Moare subectu fetili !

Uitati aici o poza cu noi doua : fetele in roz ( eu si Daria ) . Suntem in vizita la Hana si Vladut !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Rayu, superbe poze ! Aici :e cumintica foc ( sau pare ) , iar aici parca parca s-ar intrezari ceva nazdravanii .
Dar ii sta beton si e si foarte la moda cu bretonul tuns asa scurt !
Va pup, fetelor, am intalneala ( iar ) cu galatencele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Simo multumesc de aprecierile la adresa Hannei insa asa cum am spus (scris si Danielei (Nedda), voi de ce nu va lasati copii laudati???) Repede la raport cu niste pozuletze sa vedem si noi gemenutzii vorbareti si iubaretzi. Cred ca esti atat de fericita cu ei.
Si eu mi-am dorit o surioara sau fratior apropiat de varsta Hannei insa....se pare ca "planul de acasa , nu se potriveste..."
Deci vrem poze, ok?!
La Hanna a venit deja mosul. Aseara am pus cu ea papuceii , curatati frumos la geam si azi de dimineata am gasit pungutza cu dulciuri si o carticica. N-am cumparat jucarii pt ca va primi de Craciun si daca-mi fac un obicei in a cumpara si de mos Nicolae, o ingrop in ele

Chiar fetele cum s-au gandit ?! Cum diferentiati (daca o faceti), mosul Nicolae de mos Craciun?

Nedda sa stapaniti sanatosi casa. Asa cum am mai spus, cred ca peste ocean e mai usor sa-ti implinesti visul unuui cuibusor propriu, ca aici in Germania. Noi mai asteptam putin si....poate candva.....
Castelul la care am fost se numeste Hexenagger. DAca vrei sa arunci o privire, www.schloss-hexenagger.de/" target="_blank">uite aici
Chiar pe pagina de inceput sunt cateva imagini din "balciul" de Craciun..
Si de la voi vrem niste poze, please!!!!

Codritu sanatate multa tie si lui Tudor si...vrem vestil, ok?!

Laura tu draga ce-ti trece prin capsor. Tu n-ai cazut nicioadata cand ai fost copil???? Cum se spune prin ro ?! "asa se face copilul mare"
Si sa fie asa (aberatia medicului) nu cred eu ca a cazut DAria atat de tare. Un cucui, o zgatietura, toti am trecut prin asta.
Am o prietena care e putin cam exagerata cu tot ce i se intampla fetitzei ei , din orice fuge la doctor (ma rog, linistea fiecaruia) si doar in cazul unor aparitii de febra, voma si indispozitie, dupa o cazatura, se pune un semn de intrebare.
Deci....las-o pe DAria sa creasca.... si de la noi.
Distractie faina la barfa cu fetele.
hai tu chiar asa matura pare bb-lina mea?! pusi

Dragelor ce sa va mai spun?! Hanna noastra a inceput din ce in ce mai mult sa imite, indiferent in ce limba si suntem taaaaare mandri de ea.(cine nu e de copilul lui?)

Am inceput si noi (de ceva vreme) sa incheiem cu lista de cumparaturi. Chiar azi am mai luat o parte din cadourile pt romania , noi etc.
Intram incet incet in stresul drumului desi mai avem o saptamana si ceva.

va pup si ....poate mai revin.

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

A... o uitasem pe Veve la apel - tocmai americanca de-a mea... Pai vezi daca dai asa rar pe la noi? Iertare, Irina draga... Vrem poze!!!

Rayu, Amelie e o MINUNE de fetitz!! Scumpa, frumoasa si smechera. Vai, ce se potriveste cu Mia mea. La fel de ghidusa si pusa pe sotii e si Mia, cum pare Amelie si mai ales dupa ce ne-ai mai povesttit de ea.

Laura, ce fete frumoase in roz!!! Acum, ca am primit pachetul cu salopeta de iarna roz a Miei ( a lui Lucas venise inainte) si ii sta asa bine in roz, sunt pusa pe treburi marete! Dupa examenele mele, purced la cumparaturi de hainitze roz pe fetitza mamii!! Asa! Si cu gandul la asta, ma intorc la munca!
(Ma bucur ca te-ai mai linistit)

Mergi la inceput

Na ca pana am postat eu a scris si Lavi. Draga mea, numai sapt. viitoare o sa am timp sa pun poze noi. Dar fii pe faza, ca atunci o sa va bombardez!
Pai si ai de ce sa fii mandra cu asa mandrete de fata si 3-lingva pe deasupra!

Mergi la inceput

Rayu, frumoasa foc printzesa ta. I-am admirat si camera . Imi pare mie sau avem Ikea?! (ce intrebare pe capu`meu hi hi ) Intreb pt ca eu sunt fff incantata de magazinul asta atat de stil cat si de preturi.
pupam fetele frumoase. (e frig tare acu la voi?)

Laura si zici de Hanna ca -i mare? Ia uite la tine ce domnisorica frumoasa ai!!
sa nu prea mult cu fetili.
(si eu o sa ma intalnesc cu niste mamici fara bebici saptamana viitoare.cica facem petrecerea de Craciun- ca si asa se poarta pe aici)

paaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Ok simo astept sa ma cu poze. Abia astept.
Se pare ca suntem amandoua la tastatura acu. Eu insa nu mai stau ca m-a palit foamea si Hanna da semne de trezire.

paaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Simo,neaparat poze!Sint convinsa ca o intilnire Mia-Bubu ar fi de groaza lumii!Numa sa nu-l lasam singurel pe Lucas,ca-l maninca fetele astea!
Laura ,sinteti delicioase ca niste bomboane,si tu si Daria!!
Cuscro,nu fii rea si mai vino sa ne mai povestesti de Raul!
(pe tine te astept acilea,i-am zis si lu Cata ca vii si s-a bucurat tare,dar ar fi vrut sa vine si cuscru!)

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Rayu - nu l-as lasa eu pe puiu' mamii singur intre "Pirania" si "Terminator"

Back to f@#$% work...

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Ieri am reusit cea mai mare performanta cu Daria ! In week end am inceput sa ne jucam cu niste cuburi de diferite culori. Eu aleg un cub si ii cer Dariei sa-mi dea cuburile de aceeasi culoare ! Ieri pt prima oara ne-a iesit jocul ! Nu a facut nici o greseala ! Asa de mult ii place ( probabil era si motivata de exclamatiile mele de uimire, bucurie si mandrie ) ca ne-am jucat vreo ora ! Eu ma plictisisem de mult.....AAAAA si am facut si "multimi ", adica am asezat cate un cub de fiecare culoare la ceva distanta intre ele si ea trebuia sa le grupeze pe culori pe celelalte ( sa le puna langa cele puse de mine ).
Am pupat-o de am albit-o ! Desteapta lu' mama !

Mergi la inceput