Copilasi martie-aprilie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

A, uite ca nu ma pot abtine sa va raspund scurt, chiar daca e tarziu si, desi sunt trezita de la 6:30, inca n-am facut mare lucru...

Lavi - am uitat sa m-ai intrebat ce treburi am, doar acum, cand am citit ultimul tau mesaj mi-am amintit. Dau ceva examene pregatitoare pt. doctorat (examenele astea sunt pregatitoare inspre alegerea subiectului tezei de doctorat, deci cam din primavara o sa ma apuc de scris efectiv) Pupam fetita inotatoare si mama ei petrecareata!!

Daniela - da, eu asa stiam cu facultatile, dar nu din surse oficiale. O sa ma interesez mai exact la noi, la secretariat dupa examenul meu, (sau poate numai la inceputul semestrului urmator) si o sa-ti dau de veste. Daca afli tu ceva intre timp, sa-mi spui si mie, te rog, bine?
Sa stii ca asa suntem si noi de cand avem casa, mai cumpatati cu banii ca ne tot gandim cate mai trebuie sa luam/ sa facem. Noi mai avem multe de amenajat pe-afara. Dar le facem pe rand, cum putem. Sanatosi sa fim...

Hana, sanatate multa lui Vlad.

Am fugiiiiiiit la treaba!!!

PS: Ati luat cadouri de mos Nicolae la copilasi?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Da Lavi, am cumparat casa in vara aceasta. Imi place foarte mult desi e mult prea mare pentru noi.
Va sa zica si voi ati avut un weekend plin! Pozele sunt foarte frumoase. Se vede ca Hanna a petrecut pe cinste. Cum se numeste castelul la care ati fost?

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

A, Lavi a pus pozele in timp ce am scris eu. Ce draguta e Hanna!! O scumpete! Se vede ca ii place la piscina! Bravo!! Si imi place geaca ei de iarna! E o culoare tare frumoasa! Multumim de poze si distractie placuta afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Salutare, am absentat motivat. Am fost bolnavi ba Tudor, ba eu si acum e iar Tudor. A facut 2 otite plus o infectie la ochi si acum e cu febra peste antibiotic. Plus capac peste toate mie imi intarzie ciclul, nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu ca am avut o gripa urata de 2 saptamani si ma cam sperie ideea. Sa vedem ce va fi.
Nu am apucat sa va citesc, dar recuperez eu.
Va pup.

Tudorel

Mergi la inceput

Codruta, draga de tine... si saracutul Tudor. Sper ca isi va face efectul repede antibioticul si se simte mai bine. Referitor la tine - nu te necaji degeaba - fa un test, fa-ti o programare la ginecolog si sper din suflet ca vei afla vesti bune.
Da-ne de veste- ma gandesc la tine si iti doresc NUMAI BINE!
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Codruta, imi pare rau ca aflam vesti nu tocmai bune de la voi. Of, si cate necazuri il chinuie si pe Tudor. Sper sa se faca sanatos repede si sa nu mai aveti probleme. Cat despre tine, sper sa fie totul bine si cum vrei tu si, cum zice si Simo, sa ne dai de veste!

Simo, chiar il voi intreba pe sotul meu de facultati si sigur iti zic si tie.
Cat despre casa, am crezut ca m-am 'defectat' eu ca ma gandesc prea mult la ce ne mai trebuie, ce mai e de facut, dar se pare ca nu e asa daca zici ca si voi faceti la fel. :)

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Laura,eu i-am mai facut o analiza ieri si asta a iesit buna.Am fost intrebata in ce conditii am facut-o pe prima,dar nu a fost nimic diferit,nici nu stiu ce sa mai cred.Ne-a dat deja antibioticul si am inceput sa-l dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Hana eu nici azi n-am reusit sa duc proba, poate maine. Surprinzator rezultat. Numai bun sa te zapaceasca.
Lavi, am vazut pozele ! Sigur Hana nu e mai mare cu un an decat Daria ? Pare de 3-4 ani ! Si e o baltareata ! Cat despre medicament, azi ma intalnesc cu galatencele la o cafeluta si poate vin si farmacistele ca sa imi dea un raspuns.
Codruta sper sa nu fie nimic grav ! Imi pare tare rau ca ati fost bolnavi !

Noi ieri am avut o zi norocoasa. Daria mai ales.
A luat atatea trante si a plans de i s-au injectat ochii. Are trei cucuie in frunte unul la ceafa si un zbenghi in barba!
Am crezut ca mor ! Nu trecea un sfert de ora si ea mai patea o bucurie ! Cu lacrimi !
se pare ca n-au avut repercusiuni. A dormit bine, nu a avut febra...Sper sa fie bine !
Eu n-am dormit toata noaptea..Fiul unei colege a fost diagnosticat acum 5-6 ani cu schizofrenie ( parca , sau ceva de genul ) si pt ca in familie se pare ca nu existasera cazuri , i-au spus ca o posibila cauza ar fi o cazatura in copilarie ! Va povestesc ca sa va dati seama cam ce ganduri negre am avut eu azi noapte. Ma linisteam spunandu-mi ca toti copii cad si ca nu e adevarat ce i-au spus medicii, ca Daria va fi bine...Adormeam si iar visam tampenii....

Cred ca oboseala si stresul din timpul anului isi spun cuvantul...

Gata cu gandurile negre, la treaba. Va pup.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Laura draga, te rog sa nu te mai gandesti la minuni dinastea! Asa ceva nici n-am mai auzit - sa faca schizofrenie de la cazaturi... Doamne fereste, ce prostie... Sunt de-a dreptul indignata ca un medic ar putea sa debiteze asa ceva. Nu au avut cazuri in familie... asta nu stiu ei saracii, poate au avut cu cateva generatii in urma, cand nici nu se stia ce inseamna schizofrenie, mai ales daca au fost la tara, pe vremurile cand oamenii mergeau la medic numai cand erau pe patul de moarte. Imi pare rau de copilul colegei tale. Doamne fereste pe toata lumea...

Hana, nu stiu ce sa zic de analize... dar sper ca e bine si ca nu are nimic. Nu stiu nici eu ce as face in locul tau...

Codruta, cum esti? Cum e Tudor? A inceput sa-si faca efectul antibioticul? Sper din suflet ca se simte mai bine.

Daniela, dupa ce mai trece timpul, n-o sa mai fiti asa obsedati cu casa. NOi am avut o perioada in care numai in casa ne-am luat si am lucrat, dar pe urma ne-am saturat. Pe urma iar ne-a prins febra, si tot asa. Dar la inceput intr-adevar - it's all about that! Asa ca savureaza momentul. Pupici la Lara.

Mia mea iar are febra, fara nici un alt simptom. Nici macar nu e suparata sau maraita... Nu mananca nici putinul care il manca inainte... Bea in schimb formula de parca e concurs... Lucas e bine. Toata ziua se pupa, se iubesc, se cearta si iar o iau de la capat. Vorbesc multe, multe, cate-n luna si in stele, si f.f. corect. Au inceput combinatii de 3-4 cuvinte, deci propozitii, gen: "Mama - lape - iepede" (Mama aduce laptele repede) "Mia - pinge - Luca - bibi" (Mia l-a impins pe Lucas si il doare) V-am zis ca dupa ce il pupa si il strange in brate si zice "Mia - beste - Luca", il impinge si ii spune "DUTE"

Gataaaa - ca atata treaba am...
A, inca ceva:

KATALINAAAAAA !!!!!!
ALONAAAAA !!!!
RAYUUUU !!!!!
ELAAAAA !!!!
MARIANAAAA !!!!
MICKYYYYY !!!
MALINAAA !!!!
OANAAAA !!!!

Asa, eu atat am avut de zis pe ziua de azi - cred ca e destul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Simo,gata ,am venit,ca te-am auzit cum strigi tocmai din poiana scandinava!Cred ca sint adorabili piticotii tai!
Am vazut pozele cu Hanna,Alexandra,niste papusi!Imi pare rau sa aud iar de copilasi bolnaviori,multa sanatate lui Tudor,Vladutz,Mia,pupaturi pe cucuiele Dariei!!
multa curaj si mamicii Mariana care ramine acasa cu doi flacai frumosi si cuminiti,mai ales Stefan
Claudel cuscrel,de fiecare data cind vad poze cu Raul mi se face un dor de el de nu mai pot!
Daniela,pupici si la tine si la fetitzul tau!
Si pe Vevericu o vreau mai des printre noi,sa ne mai povesteasca de Croko si de Veve mica!
Ela,ma bucur ca merge bine Cristinuca cu gradinita!
Nu stiu daca am uitat pe cineva ,cu siguranta ca da,ca sint tare uituca in ultima vreme,rog mii de scuze si pupici!
Noi am probat rochita de anul trecut de Craciunitza ,si inca ne vine bine!uitati aicifitze si fasoane pe donshoara Boubou!!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput