CASCO si dovezile

CASCO si dovezile | Autor: Helenutza23

Link direct la acest mesaj

duminica seara pe autostrada bucuresti-pitesti, veneam spre bucuresti si am avut o pana din cauza uni gropi, undeva intre kilometrul 30-40. deoarece era noapte si nu aveam lanterna am sunat la o firma sa vina sa ne tracteze. am fost la asigurari (avem casco) si am auzit o mare aberatie... cel putin asa imi pare mie. cum adica sa vin cu poza de la groapa?????? asa mi-a spus ca imi trebuie o declaratie la politie (asta e ok) si sa ma duc cu politzaiul sa pozez groapa. mi se pare aiurea. cum naiba sa ceara asa ceva? toti care au fost in ultimele luni pe aceasta "autostrada" de kkt stiu ca pe portiunea respectiva e varzaaa.
voi cum stiti ca se procedeaza in aceste cazuri? eu vreau sa imi recuperez banii pe care i-am dat pe tractare si pe roata, asa mi se pare normal, de aia am casco. dar chestia cu poza la groapa mi se pare o tampenie. roata paradita cu totul o am, ca s-a stricat cu tot cu janta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

si mi-a venit o idee.
va rog mult, daca cineva are drum zilele astea pe "autostrada" cu pricina si are vreun ap. foto sa faca o poza la o groapa, ca's multe... ca asa a zis si aia de la asigurari, ca sa merg si sa pozez o groapa , oricare de pe autostrada...
da, as putea sa pozez o groapa de oriunde din Buc, dar mi-e aiurea sa mint....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Eu stiu ca foto la masina si la ceea ce a cauzat defectiunea(in cazul tau groapa) se face de catre soc. de asigurari si nu de catre politie. Pe acelasi film asiguratorul face foto la mai multe masini(mai multe cazuri) - asta ramane ca o proba pt. societate, pe langa foto si alte hartoage.
Ca te plimba pe la politie si asta e adevarat desi nu sunt de acord cu ast.
Reparatiile le suporta ei, nu stiu daca si tractarea.

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

stiu ca s-a mai discutat subiectul CASCO pe undeva dar nu gasesc linkul... asa ca reactivez topicul asta vechi sa va intreb care firma vi s-a parut ok pt a face CASCO (ma refer la rap calitate/proptitudine/etc-pret);

multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

stiu ca s-a mai discutat subiectul CASCO pe undeva dar nu gasesc linkul... asa ca reactivez topicul asta vechi sa va intreb care firma vi s-a parut ok pt a face CASCO (ma refer la rap calitate/proptitudine/etc-pret);

multumesc!

Eu am la Asirom. Am avut si ceva patanii si nu pot sa ma plang ca am avut vreo problema cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

buna Porumbita,

eu ma ocup de asigurari, in special auto, pentru mai multe societati de asigurare. costurile depind f. mult de la societate la societate, in functie de anul de fabr. al masinii, de tipul masinii, etc.

in ultima perioada, cei de la allianz se detaseaza clar pe segmentul acesta de piata (casco - pf). au un produs bun, platesc ok, si nu au multe excluderi.

daca vrei mai multe detalii, da-mi un pm si te ajut cu placere.

karina1976

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Off topic cu scuzele de rigoare.

Karina, cei de la Alliantz au cumva o oferta care include reducere la casco daca faci si asigurarea locuintei?
Cei de la Ardaf mi-au prezentat o oferta de genul asta, dar eu as vrea totusi la Alliantz din motivele spuse si de tine. Doar ca nu reusesc sa ajung la ei sa vad ce si cum.

Cat despre poza cu groapa...cand vad atatea complicatii parca-mi trece cheful de asigurari. Eu zic sa pozezi o groapa care-o fi, prima intalnita in cale si sa termini odata balamucul. Mai ales ca ar fi datoria lor sa vina sa faca poze daca ii intereseaza. Chiar sunt curioasa daca ti-au platit si tractarea.

Mergi la inceput

Helenutza,

conform conditiilor de asigurare de la majoritatea societatilor de asigurare, atata timp cat politia a eliberat un document constator al unui eveniment rutier, societatea este obligata sa plateasca.
daca doreste, poate contesta procesul verbal - insa doar ei, nu tu.
si este obligatia lor sa pozeze groapa, probabil vor sa faca regres la administratorul drumului, de aceea o cer.

parerea mea, ma ocup de asigurari de aproape 7 ani, este ca ... nu au dreptate.

daca te pot ajuta, da-mi un pm.

karina1976

Mergi la inceput

Iulia,

da intr-adevar ardaf are o oferta completa pt persoane fizice (casco, locuinta, rca); la allianz nu exista asemenea produs, se poate doar negocia prima, depinde insa de cine iti incheie polita.

iti scriu un pm pentru detalii despre ardaf.

karina1976

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Karina, no ofense, Alliantz are scorurile/primele de asigurare mai sus decat alte firme de asigurari, plus ca e tot timpul aglomerat la Daune... eu am renuntat la ei...

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Fiquelle,

stai linistita, chiar nu am motiv sa ma supar.
totusi, in contextul noilor schimbari de tarife de pe piata asigurarilor, ei nu mai par atat de scumpi. iar chestia cu daunele depinde de organizarea sucursalei in parte.
la noi sunt service-uri care fac constatari direct la ei in numele allianz.

cu bine,

karina1976

Mergi la inceput