Care e idolul tau ??? (6)
Raspunsuri - Pagina 5
narancea spune:
alea stramtate si scurtate ...
si se vad frumos din spate....
si aveai si matricola la el ?
brendamitran spune:
Meeeyyyyyy,da' numai rasfatate pe aici....v-ati si gasit cine sa va rasfete...narancea? Ha! Cautati in alta parte.....
io tocmai terminaesm liceul la revolutie,aruncasem deja sarafanul,da' era sa mi-o fur de un glonte,ceva.....Desi ma duceam spre casa,nu in Piata Universitatii.....
un idol azi? Nimic?
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
narancea spune:
aaaaaaaaa mitrana de ce zici asa ? nu va alint si nu va rasfatz eu ? aaaaaaaaa ca daca careva din afara citeste, zice, ia uite-l si pe asta ce bine se da cu fetle, ce o vrea de la ele....
sunt si frumoase foc, tocmai bune de rasfatzat ...
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by narancea
si aveai si matricola la el ?
Da, prinsa-n capse, sa o pot da repede jos, sa nu se vaza de ce liceu sunt! Aveam si cordelutza si carnet de note semnat la zi...
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
iileana spune:
quote:
Originally posted by narancea
aaaaaaaaa ca daca careva din afara citeste, zice, ia uite-l si pe asta ce bine se da cu fetele, ce o vrea de la ele....
Stai linistit, ca asta se intreaba si cei care nu-s din afara...
Brenda, adevarul e ca e de mirare ca la un subiect despre idoli in care tocmai se vorbeste despre revolutie nu se aminteste de nici un emanat, ceva...
Tzuni, am voie sa pun un link din albumul tau?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
narancea spune:
Habibi Ya Nour El Ein
Ya Habibi Yalla, Ya Habibi Yalla ....
ce sa ne mai ia ? habibi yalla ???
Tzuni spune:
Iileana, ce anume din album? Da-mi un PM.
Narancea, daca si textul e din zona bistritza nasaud, atunci da, ai dreptate!
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
DARAEL spune:
La ceas de seara, va spun voua si tuturor idolilor acestei lumi: Noapte buna !
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Tzuni spune:
Noapte buna, DARAEL! De-aici de departe, iti veghem somnicul dulce!