Bebelusi de mai-iunie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corail spune:

buna fetelor,

intru si eu sa va salut.Noi suntem bine, ne-au iesit deja 2 dintisori.E grea perioada cu iesitul dintilor.Sophia din o mancacioasa ce era, nu mai vrea sa bage aproape nimic in gura! Cand vine ora mesei, ma ingrozesc, ca ma chinui cu ea sa o fac sa manance! Legume mananca, dar fructe, nu prea!!Iar lapte, parca nu mai bea asa de mult ca inainte!In schim ii place grisul, asa ca in peroada asta de chin pt ea, ii dau la greu gris!

Sper sa treaca perioada asta si sa manance normal,sa nu scada in greutate!

Cu intarziere, LA MULTI ANI! pt cei cu nume de Andrei sau Andreea !!

corail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, daca aveti timp si nu uitati, uitati-va azi pe PROTV la Teo, la 17:45, sa o vedeti pe fetita cea mare a lui Ruxel, Alexandra. Vor fi cu clasa de balet. Si Alex e o mindrutza de fata, o sa vorbeasca Teo si cu ea

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Tocmai ce-am vazut balerinele. Sunt dulci de-ti vine sa le mananci. Acum e pauza publicitara dar dupa o sa si danseze.
Ruxel, sa-ti traiasca printzesele, Alexandra e o frumoasa si ii sta asa de bine in rochitza de balerina! Plec sa nu pierd dansul. Asta era visul meu cand eram mica. Dar eram cam ptr sportul asta.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

mai, asta mica mi-a tras-o. dupa ce ca ii dadeam laptele inainte de fructe sa-l pape, acu' cand a dat de biberon, parca am oparit-o. in fine, dupa 20 ml bauti si un sfert de ora de chiraiala, am scos un borcanel de mere cu banane, si ce credeti, casca mandra gurita de parca era tort cu frisca! asa ca azi lapte modest de tot, dar mere un borcanel si jumatate!!!

eu in afara de piure de fructe si lapte nu ii dau altceva. nu biscuiti, nu nimic. am incercat azi un suculet de zmeurica de la nestle cica ptr hidratare cu multa apa, l-a lins mandra si se lingea pe mustati dupa aia... apa de abia tragea cateva inghitituri, suc din asta nu-i cot bibe din gura pana nu-l termina!!!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

copilul taur chiar www.desprecopii.com/info.asp?ID=763" target="_blank">aici

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Exact cum spunea si Teo, mi-au dat lacrimile cand am vazut cum danseaza micutzele balerine. Sunt atat de frumoase! Ruxel, sa-l pupi din partea mea pe micul Fulgusor de Nea. Felicitari!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Beatrice,multumim pentru felicitari. Sa vedem cand repeta figura , ea nu poate sta singurica in fund mai mult de cateva secunde, acum isi sprijina bine si piciorusele.Cand vom merge la controlul de 7 luni vreau sa-i aratam doctoritei ca suntem balerine, slabuta suntem doar trebuie sa mai exersam putin

Tocmai ce am vazut-o pe Alexandra(Ruxel)la PRO,o dulceata de fetiza.Cand eram mica tin minte ca am fost si eu inscrisa la balet , am fost o perioada si am renuntat, m-i se parea tare greu, mai mult ma uitam in oglinda decat sa exersez.

Pisik 4 ever -nici noua nu ne-a iesit nici un dintisor si nici gingii inflamate nu avem,cred ca la noi vor iesi mai tarziu, poate seamana cu mine, mi-au iesit la 8 luni.

Androix, am primit monti, merci.

BISCUITI ,eu inca nu i-am dat biscuiti pentru ca nu am stiut de care sa-i cumpar, ce am gasit erau cu adaos de zahar si nu vreau sa-i dau inca nici un produs care contine zahar.
Ii fac pesmet din paine intermediara, asa mi-a spus doctorita dar ma gandeam zilele trecute,painea asta contine sare?

De cateva zile Timeea este cam vinetie in jurul guritei,si inainte era dar se observa doar la lumina naturala dar acum se vede bine si la lumina artificiala.Mai si cat Fe i-am dat, tot lipsa de Fe o fi, poate nu-l asimileaza ea. Tare imi este teama ca la 7 luni va fi nevoie sa-i fac analizele, hemoglobina. Oare se ia sange din degetel sau din vena ca daca se ia din vena nu cred ca o las sa-i faca.
Am observat asta intr-o seara dupa baita s-a pronuntat cercul vinetiu din jurul guritei.

corni si bebe (11 May 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ruxel, am aparut si eu tocmai la dansul micilor balerine, si nu stiam cum s-o recunosc pe Alex. Am deschis repede pozele tale si mi-am dat seama ca ea facea parte exact din grupul ala pe care cand l-am vazut am strigat: uite ce mici suuuuuunt! Chiar ca sunt de dat lacrimi. Asa erau de duclci.
Biscuiti, asa face si Filip, isi baga mizga d-aia si in san, de a trebuit sa-l bag direct la dush cand l-am dezbracat. SI i-am dat biscuite d-ala tare, popular. Asa ca nu i-am mai dat dar o sa incerc sa-i dau o bucata mare de mar.
Fetelor, am fost la pizza hut, l-am luat si pe pici cu mine ca mihai nu venise de la munca asa ca am inbracat copilul si l-am luat cu mine. L-am pus acolo in scaunelul lor dar sa nu va bazati pe el daca mergeti vreodata ca nu mai avea centurile de siguranta si cat pe ce sa-mi culeg copilul de pe jos. Asa ca l-am tinut in brate pe genunghii mei, si i-a placut la nebunie. Mai avea putin si sarea in farfuria de pizza, i-am dat apoi sa guste din prajitura mea, putina frisca asta dupa ce mancase deja marutul lui. Dar a fost super cuminte. Daca avea si scaunul centuri ar fi fost super bine.
Nu va mai zic ca maine ar trebui sa tin post negru dupa dezmatul nerusinat de astazi. Ba chiar si poimaine...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Corni, mie mi-a zis doctorul pentru lipsa de fier trebuie sa ii dau carnita...facuta de mine sau la borcanele nu conteaza, da' zilnic carnita.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Multumesc mult pentru felicitari. Au sunat telefoanele la mine in draci (fixul si mobilul) bineinteles pentru a fi felicitata Alex. Eram asa de mandra, ca ma dor falcile de cat am ras si am zambit de bucurie. Chiar sunt mandra de ea.

Ruxel

Bianca

Mergi la inceput