Bebelusi de mai-iunie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Ma uitam pe mesajul pe care l-am scris si ...ce de greseli...
Printre altele, am vrut sa scriu norocosi nu norosi! Scuze.

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
La multi ani la toti sarbatritii de astazi ! Sa fiti fericiti si Mosu' sa va aduca numai bucurii!
Androix- lasa ca mai e un Mos, mai e timp de cadouri.
Mey, cu vaccinul e naspa cum o dai...Eu oricum nu ma bazez pe chestia ca aia nu sunt tampiti cand il fac si la bebei de 7luni.
Rapelurile de vaccinare de ce nu le-au facut cand trebuia, ca nu se mai ajungea la epidemie. Eu cred ca pana la urma ar trebui sa hotarasca parintii daca vor sau nu- pentru bebeii mici, sub un an, la care riscul de reactii e mai mare datorita varstei.
De exemplu noi iesim afara in ultimul timp doar in jurul blocului, copii mai mici de 12 ani nu sunt in bloc si de carut nu se apropie clar nimeni. In rest, nu mergem cu ea la cumparaturi, vizite etc. ( ca eu sunt paranoica si cu virozele). Se mai poate lua si
de la dr- da' acolo ne programam primii, la 8, si oricum pana la anul nu mai mergem.Deci , una peste alta mai frica mi-e de reactii. Plus ca treaba cu vaccinarea in timpul epidemiei e oricum riscanta- boala are incubatie 10 zile si daca faci vaccinul in intervalul ala chiar e groasa treaba...
Pisik- pai da, asta de rujeola e vaccin cu rapel, da' in Romania se mai uita de chestia asta ca bugetul e mic la sanatate, nu?
Loreen-sa ai parte de zile senine in noua casa- cand iti schimb locul se schimba si norocul, nu?
Adina- cercelusii sunt lasati mai larg- fluturasul e pus chiar la capatul betisorului-nu i se simte varful- merge dat cu baneocin pe langa ei.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

La Multi Ani pentru cei ce sarbatoresc de Sf. Nicolae!
Noaptea trecuta a fost deosebita pentru puiul meu dar sa nu va imaginati ca a constientizat venirea lui mos Nicolae. Nu, pur si simplu s-a trezit plingind de o mie de ori. Ce sa zic abia spre ziua am adormit si ca sa fac haz de necaz, cind m-am trezit ma gindeam ca i-au aparut 4 dinti (adusi de mosu'). Pina una alta felicitari bebicilor cu dintisori si noi sintem in asteptari.
Am vazut poze frumoase cu piticii Corneliei( cu asa spiridusi voiosi sigur anul acesta i se mai usureaza misiunea lui Mos Craciun), cu petrecerile de Craciun asa cum imi doresc si eu ca sa simti ca vin sarbatorile.
Noi planuiam sa plecam din Bucuresti de sarbatori, dar acum, cu epidemia asta ne mai gindim. Plecarea presupune tot felul de vizite ca de mergem rar acasa si cind mergem vrem sa-i impacam pe toti. Si vorba Ioanei baiatul va fi jucaria preferata a nepotilor, finutilor, nasicilor. Am sunat-o pe pediatra si a zis sa stam linistiti. Gabitza ce povestesti tu parca e un vis frumos. Pe puiul nostru doctorita l-a vazut dezbracat numai cind avea o saptamina. In rest l-a cintarit imbracat, l-a masurat si s-a uitat la fontanele. Acum la sase luni a zis doar ca ne da voie sa-i cumparam premergator. De la o jumatate de ora de indicatii, am 'progresat' la cinci minute. Acum zice sa stam linistiti. Ma gindesc ca la un an nici nu ne mai vorbeste.
Fran, daca nu e prea tirziu iti spunem ca am luat olita din Cora. Ne-am imprietenit puternic cu ea, sper ca nu o sa-i para rau s-o foloseasca in adevaratul scop mai tirziu.
Voiam sa spun mai multe dar imi joaca feste memoria.
Sa auzim numai vesti bune( Beatrice ma refer si la tine)

Poze Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Tocmai m-a sunat soacra-mea cu apropouri ca nu i-am luat ceva special de Mos Niculae-adika parfumul de cateva 400.000 primit in 4 de ziua ei nu e destul-sa ma mai lase in pace. Lu' socru-meu i-am dat o sticla de vin de colectie din 1996. Asa ca sa ma lase in pace sa traiesc si eu, eu ce cadou am primit de la ei-haine vechi care le-am aruncat la gunoi...Un storcator de fructe nespalat si materiale cica de rochii cu buline-materiale gaurite de molii, asa vrea eu sa vad o femeie de 1,78 in buline cu molii ca si mor...
La cdracu ca toata lumea are numai pretentii de la mine, eu sa nu am nici o pretentie, ca inseamna ca sunt cheltuitoare...
Sa-i ia naiba pe toti.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Mygirl, imi amintesc ca tu spuneai de Alexandra ca a avut dermatita de contact pe picioruse si ai descris-o ca "pielea de gaina". Exact asa are si Timeea pe picioruse si nu stiam cum sa o descriu dar mi-am amintit comparatia ta ,eu de 3 zile ii dau Peritol sirop la indicatiile doctoritei prin telefon si vad ca nu trec. Avea si pe fata dar acelea vad ca incep sa se usuce dar pe picioare nici o modificare. Voi cu ce v-ati tratat?

Mos Nicolae, Timeei i-a adus "Vocea Mamei" de la Chicco si a luat rol de "vocea mamei si a tatei" pentru ca ne-am inregistrat amandoi vocile,este incantata de jucarie si ziua cand il aude pe banda pe tati se uita la mine uimita si rade.

Rujeola,vad ca unii doctori refuza sa vaccineze copii de 7 luni,pein Timisoara,Deva, am vazut la TV, spun ca este periculos pentru bebe asa mici.Am mai citit la fetele de ian- feb, ca doctorita Culcer le-a recomandat pentru cei de 7-11 luni vaccinul care se cumpara " PRIORIX"(ANTIRUJEOLIC, RUBEOLIC,URLIAN)nu cel de la Stat TRIMOVAX(ROR).Noi stam deocamdata in casa, nu scoatem nasul afara si mai asteptam noi pareri,vad ca de la o zi la alta se schimba.
La cei pana-n 6 luni se administreaza gama-globulina standard.O doctorita mai dadea explicatii de genul ca inainte nu se facea pana la 1 an pentru ca bebeii sunt alaptati si au imunitate de la mama dar cei care nu sunt alaptati intreb eu?
Fetele care nu stau in Ro la voi la ce varsta se face vaccinul asta?

corni si bebe (11 May 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

tuturor sarbatoritilor zilei de astazi!!!!
margott fata mea doarme cu perna pe fata iar daca i-o iau se trezeste imediat, iar noaptea doarme cu suzeta. nu stiu daca o fi bine dar acum are o perioada cand sta numai cu suzeta. sper sa nu o mai tina mult.
loreen felicitari pt casa noua. sa fie intr-un ceas bun! nu stiu ce are pc meu ca incerc sa intru la covorasu ... si ma trimite in alta parte.

mos nicolae a venit numai la bb cu multe jucarii. mami si tati nu au primit nimic. ba da mint! mami a primit cadou o excursie facuta de tati incepand de azi la Constanta! fir-ar el de serviciu!!!!! tocmai de sarbatori!!! sunt fiarta de nervi.

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Servus fetelor!
Chiar ieri am fost la vaccin si controlul de 6 luni. Aici se da asa: la 2, 4, 6 luni aceeasi chestie adica-difteria, tetanos, pertussis, polio, hemophilus influentae, pneumo conjugate si eu i-am dat si hepatita B. Pojar, oreion, rubeola si inca nu stiu ce C conjugate se dau la 1 an.
Gabitza schimba te rog si la noi masurile. Avem la 6 luni 8.500 kg si 71 cm.
Dupa vaccin a fost pana acum bine, fara febra ca si pana acum. Azui noapte s-a trezit doar de doua ori si cu trezirea definitiva la 6.30. Deci pentru mine asta a fost domnie curata. Va pup si mai intram oricum azi.

Olga
Pozele lui Tony
Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Va spuneam ca la pranz aveam in intentie sa-i dau ciorba de salata...ei bine cu intentia am ramas ca nu a vrut asa ca s-a ales cu un pilaf de pui...carnita am taiat-o marunt si orezul ca atare si a mancat aproape un copanel...si apoi si lapte asa ca a fost suficient,zic eu...Pacat de salata ...poate data viitoare...deseara vreau sa incerc o mamaliga ...poate-mi trage flit si la aia ca oricum cu branza nu se impaca extraordinar...

Fran,Andreeaatan,Monu multumesc pentru urari...inca nu sunt in stare sa ma bucur dupa gaura imensa din buget plus restul de evenimente colaterale...Fran sper sa se schimbe norocul ca de belele si ghinioane sunt satula pana la refuz...

Surorile,citim povesti,calare pe situatie

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Bine v-am regasit! Am tras chiulul in ultima vreme...plecati, bolnavi, ocupati…nu neaparat in aceasta ordine. Am reusit sa recuperez cu cititul si incerc sa raspund si eu.
In primul rand LA MULTI ANI celor care sarbatoresc Sf. Nicolae!
Si LA MULTI ANI bebelusilor care zilele astea au mai adaugat o luna la contor…inclusiv Alyssa mea draga … sa fiti sanatosi, fericiti si sa ne umpleti inimile de bucurie!
Felicitari pentru noii dintisori…vad ca se umple de pe aici! Pentru cei inca stirbuti, nu va ingrijorati ca nu e tarziu, or sa iasa ei si la voi.
Beatrice - am aflat cu stupoare ca ai fost exclusa…imi pare rau…imi vine greu sa cred ca vreuna din persoanele carora le-ai scris ar face vreo rautate…apoi nu inteleg care-i problema? cu tot respectul, o fi interzis sa mai faci si altceva pe net in afara de DC? Eu am vazut forumul tau, ti-am si raspuns la e-mail, as vrea sa ma inscriu dar astept ca tati sa ne puna si noua un net mai decent ca asta e imposibil…mai sunt membra la un forum al romanilor in italia unde apuc sa intru extrem de rar (pe DC sunt aproape zilnic, nu ma pot abtine…deh, creeaza dependenta !).
Noi aseara am facut bradul, din pacate e artificial ca adevarati se gasesc numai de plantat…cu exceptia mirosului aiurea pot zice ca e superb! Alyssa e innebunita de bucurie, azi noapte n-a dormit de grija lui! a venit si Mos Nicolae…cel italian care lasa cadourile la usa, suna si dispare si cel roman care pune dulciuri in ghetutze…la primul s-a bucurat pitika mea de cadouri dar mai mult i-au placut ambalajele …la al doilea s-a incantat tati…emotionat ca un copil, era si prima lui experienta de acest fel.
Iar vad socrosenii prin zona…uhh, imi vine sa-i gatui! Da’ ce pixu’ masii de cadouri le mai trebuie??? Ce-s, copii, sa le iei cadou de mos nicolae? Sa faca ei copiilor si nepotilor, nu invers! Nu va lasati manipulate fetelor!
Vad ca nu mai ziceti nimic de Cindy…ati lasat-o libera de sarbatori? Astept sa mai dau jos niste sunci si incerc sa ma imprietenesc si eu cu ea, deocamdata o las in pace ca poate se sperie si o ia la fuga daca ma vede!
De trei zile am si eu “musafiri rosii”, dupa o luna intarziere…ma simt ca naiba, transpir rece si ma dor toate, plus ca ma tenteaza pampersii lu’ fii-mea ca nu mai fac fatza cu suvoiul…ufff, sper sa treaca…ma consolez ca o sa fiu ok de sarbatori din punctul asta de vedere.
Sa vedeti ce capra sunt…daca tot imi era rau, m-am apucat ieri sa aranjez casa in varianta de iarna ca sa putem pune pomul…imi lipsea mutat mobile si alea alea de una singura…si-apoi cine moare, cine moare?!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ca vorbiti de soacre,cu toate ca a inceput sezonul iertarilor,ei bine a mea bestie nu aluat nimic fetelor...nici macar o scama...si sunt singurele nepoate care le are...Halal bunica...Nu va mai zic ca zilele astea cand cu mutatul nici macar nu s-a deranjat sa intrebe daca ma descurc cu ele,daca am cui sa le las...daramite sa ma jute in vreun fel cu aranjatul...asta soacra nu merita efortul adresarii nici unei injuraturi...

Surorile,citim povesti,calare pe situatie

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput