E doar o parere a mea,sau ne-am prostit de tot?N-am nimic impotriva homosexualilor,va spun asta din inima;nu e problema mea cine cu cine doarme sau....Dar in momentul in care apare un copilas,totul devine mult mai complicat.E foarte simplu sa ne expunem aici parerea,dar sa fi implicat intr-o astfel de situatie...ufff,nu stiu...eu una,am rezervele mele,desi nu in putine ori m-am convins ca astfel de persoane sunt deosebite,iar inclinatia lor sexuala nu e un moft.
quote:
Originally posted by Laliquote:
Originally posted by Andrada
Nesigura asupra preferintelor ei sexuale si incerta asupra statutului ei in tara de adoptie, dependenta de o relatie pe care trebuie sa o accepte , eu zic ca nu-i momentul sa-si puna problema unui copil.
Macar citeva din problemele de mai sus trebuiesc rezolvate inainte de venirea copilului,
Andrada
SUBSCRIU !
Cred ca aducerea unui copil pe lume nu este numai o implinire si o bucurie extraordinara dar si o mare responsabilitate. Un copil nu e doar solutia unor probleme mai vechi...
Sper ca prietena ta sa isi gaseasca linistea si implinirea si sa reuseasca sa aduca un copil pe lume intr-un cuplu stabil si trainic ( indiferent de sexul parintilor).
LALI