O mare rugaminte

O mare rugaminte | Autor: devylla

Link direct la acest mesaj

Fetelor stiu ca mai demult pe forum am vazut reteta de bomboane rafaello.Numai ca eu nu o gasesc care o stiti sunteti bune sa o mai scrieti odata.
AAA si daca nu sunt prea obraznica si reteta de fondante...pls.
Va multumesc!

poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

Alinax are o reteta de bomboane si o gasesti mai jos la "Torturi si dulciuri pt.Craciun si Revelion "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

devylla uitate te rog si pe www.reclamaaaa
Am vazut si pe acolo postat de alte fete...poate iti este de folos

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

uite aici:

250 g zahar farin
1 pachet unt
200-250 g lapte praf
4-5 pliculete zahar vanilat
1 pachet nuca de cocos - 100 g
alune intregi

Se freaca untul cu zaharul si zaharul vanilat pana se face o spuma, se adauga 1/2 din pachetul de nuca de cocos, laptele praf si se amesteca bine.
Din aceasta compozitie se fac bilute cu cate o aluna la mijloc si se tavalesc prin nuca de cocos.
Se tin la frigider...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ingrediente
400 g margarina, 400 g zahar (preferabil pudra), 400 g nuca de cocos, 400 g lapte praf, 200 g alune

Mod de preparare

Se amesteca margarina, zaharul, laptele praf si 300 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena. Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou. In loc de alune se mai pot folosi si migdale, arahide in ciocolata, alune de padure, etc.

sau aici
http://www.desprecopii.com/forum/portal.asp?ContentID=888&CategoryID=158

http://www.desprecopii.com/forum/portal.asp?ContentID=661&CategoryID=158

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput