Naturiste si Homeopate (14)
Raspunsuri - Pagina 12

Dianadi spune:
Buna, ingeras! Mult succes in tratament. Plantele cu efect estrogen, cum e si branca ursului sunt oare contraindicate pentru aspirantele care au chisturi pe ovare?
In privinta homeopatiei, am aflat de curand ca exista 2 curente, unul care prescrie mai multe pastilute, remedii homeopate pentru diversele boli si unul minimalist, care trateaza pacientul ca individualitate, nu bolile lui, prescrie un singur remediu in functie de pacient in ansamblu, chiar si personalitatea lui conteaza Luni am inceput un astfel de tratament. Mie imi place mai mult curentul minimalist si holist, decat cel care iti prescrie mai multe feluri de pastile la anumite ore. Ce parere aveti?
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

arinna spune:
Buna fetelor, buna Daiana
...Intreb si eu peste tot, am nevoie de un homeopat, imi puteti recomanda pe cineva????
Multumesc...

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Ioana1971
Marrina,
Multumesc pentru recomandarile de la pag 7. Iau Carpiconul intrarectal, in zilele indicate, dar uneori am luat 2/zi alteori doar 1. Poate intreb o prostie, dar abia acum am observat, mladitele de zmeur sunt extract, nu tinctura!? Are ceva?
Ioana
Ioana, si eu am luat mladitele de zmeur extract sub forma de tablete. Nu face nici o diferenta, decat daca ai tensiune mica, deoarece tincturile scad si mai mult tensiunea si asta iti poate crea stari aiurea...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

adimercedes spune:
Mironici, daca ne citesti spune-ne cum iti mai merge.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

adimercedes spune:
ingeras26a, te-am trecut pe listuta cu fete naturiste . Bun venit, mult succes cu tratamentul si multa sanatate!!!

marrina spune:
AnamadalinaNu e nevoie sa te izolezi ca sa nu fii stresat. Doar sa privesti cu optimism tot ceea ce ti se intampla, sa vezi doar partea buna a lucrurilor, partea plina a paharului, sa gandesti pozitiv.
In ceea ce priveste spermograma crede-ma ca e foarte important sa o faceti. Asta pentru ca in cazul in care sunt ceva probleme acestea sa fie remediate (tratate) in acelasi timp cu tratamentul tau. Iar procentul de cauze masculine ale infertilitatii este mare. Eu zic nu sa insisti pe langa sotul tau ci sa-i explici ca este foarte important sa faceti aceasta analiza (si la un laborator specializat!).
Acidul folic nu se ia pentru stimulare ci pentru prevenirea defectelor de tub neural (malformatii) la fat. Se recomanda 400mcg/zi timp de trei luni inainte de conceptie.
Bafta la !
crinuta71 Modul de preparare a ceaiului de napraznic e recomandat de Livia.
Ioana1971 Asa cum ti-a scris si adimercedesextractul de mladite de zmeur e foarte bun.
Dianadi La homeopatie nu ma pricep si mi-e greu sa cred ca un singur remediu, pe baza de comportament si nu de boli poate sa rezolve toate problemele de sanatate ale individului respectiv.
De BU nu's ce sa zic. Ai intrebat-o pe Livia la subiectul unde raspunde la intrebari?
auricass, ChrisCris, danutza_c, mioritaus, slavmih si celelalte naturiste si homeopate ce mai faceti, cum merge tratamentul? Vrem vesti!
Trebuie doar sa crezi!
marrina

Dianadi spune:
quote:
Originally posted by arinna
Buna fetelor, buna Daiana
...Intreb si eu peste tot, am nevoie de un homeopat, imi puteti recomanda pe cineva????
Multumesc...
Draga arinna, am aflat ca exista 2 curente, unul care iti prescrie mai multe pastilute, pentru diferitele boli, deci foloseste remedii homeopate intr-un mod alopat. Poti sa mergi la dl. dr. Chirila si la sotia lui, au un cabinet in comuna Voluntari, era multa lume acum veo 8 ani cand m-am dus eu. Si exista un curent minimalist, care trateaza pacientul ca individualitate, nu bolile lui, cum e la Fundatia Similimum, de langa Piata Alba Iulia. Luni am fost acolo, mi-am rememorat intreaga viata, boli, succese

Voi fetelor homeopate

Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Ioana1971 spune:
Marrina, Adimercedes, multumesc mult, am intrerupt 1 zi mladitele de zmeur, dar cand am citit ce mi-ati scris voi, le-am reluat imediat.
Cu prepararea ceaiului de napraznic, uite cum a fost la mine: mi s-a parut foarte complicata prepararea lui, de fapt nu e cine stie ce, dar eu sunt f. f. comoda, ca sa nu zic lenesa. Totusi, intr-o seara am pus la macerat 1 lingura de ceai pana dimineata intr-o cana de apa. Dimineata - surpriza - apa era colorata brun - inchis, eu ma asteptam sa nu se schimbe deloc culoarea, deci a extras multe substante din ceai. Asa ca celor care vreti sa luati napraznic, VA RECOMAND SA-L PREPARATI CONFORM INDICATIILOR, au si ele rostul lor. Nu vreau sa va descurajez, dar din comoditate, deocamdata, ramin la zmeur si Carpicon.
Daiana, si eu as fi curioasa sa aflu daca branca ursului e contraindicata la chisturi pe ovare, cum am si eu. Daca are efect estrogen, atunci cam asa este, pt ca, din cate stiu eu, chisturile semnifica un exces de estrogeni.
Ioana