Un sfat, va rog
Sunt insarcinata in 10 saptamani si am "realizat performanta" de a raci. Nu ceva complicat, o raceala usoara. Are ceva daca iau vitamina C? Il poate afecta pe bebe?
Va pup, Ioana si puiu mic.
Raspunsuri
Anny spune:
E buna si vit. C. Daca simti ca faci temperatura poti sa iei chiar si paracetamol, nu face rau lui bb.
Daca e numai o simpla raceala bea cat mai mult ceai cu miere si lamaie. Si mananaca multe fructe.
Sanatate tie si lui bb.
irinuca spune:
Ioana, vitamina C nu face nici un rau.Bea si ceai cu multa lamaie si daca iti permite stomacul inghite cativa catei de usturoi(ca pe pastile).
Fa o frectie cu otet.
Daca ai nasul infundat, gasesti la farmacie Nazomer ( e pura apa de mare asa ca nu iti face rau).
Insanatosire rapida!!!
Irinuca
cezara spune:
Si eu am patit acelasi lucru. Am racit putin in primul trimestru de sarcina. Insa imi amintesc ca medicul mi-a recomandat sa nu iau Vit.C. Cel mai indicat si fara nici un risc este sa consumi multe citrice.
Felicitari si multa, multa sanatate.
iuliana_2002 spune:
Buna!
Si eu am racit in primul trimestru de 2 ori, in plus am slabit, nu-mi placea nimic, vomam, etc...
Medicul ginecolog mi-a indicat sa nu iau nimic, doar ceaiuri multe cu lamaie-ptr ca astea au vit C. Daca faci febra, Doamne fereste-eu am facut ia paracetamol ptr copii, (are un dozaj ff mic).
Sanatate!
Iuliana
Dancic spune:
Draga "Ioanapru" si eu am patit-o cu raceala in timpul dar am mers la medic(cred ca ar trebui si tu s-o faci)si am cumparat si ridiche neagra i-am taiat capul, am scobit-o putin pentru a-i face o adincitura, am pus o lingura de miere si am lasat-o peste noapte, apoi a doua zi beam cite putin sucul format. Stii, e foarte gustos dar si eficient.Incearca si vei vedea.PA!Dar repeta mai multe zile procedura.
Ai grija de tine si de bb.
Daniela & Catalin
gabid spune:
Mie dr ginecolog mmi-a dat si vit C si eferalgan si ampicilina.Poti sa inrebi dr si la telefon.
Te pup,
Gabi.