Constanta te saluta! (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cornelia, e tare frumos Stefan...si ce mare s-a facut...
Parca are un an sau mai mult...Cum mai e?

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Cornelia, si eu m-am delectat in dupa-amiaza asta cu pozele tale, chiar ma miram si eu ce a mai crescut Stefan..
Ce a zis Maria de noua papusa? I-a placut? Se joaca cu ea?

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

cornelia, super pozele.mare e stefan.ce as vrea si eu o surioara pentru razvan.bine nu acum.mai peste 1-2 ani.dar sa stiu ca e fata ca asa ce ma fac cu 3 baieti(inclusiv ta-su)?

quote:
Originally posted by Oana

Cornelia, si eu m-am delectat in dupa-amiaza asta cu pozele tale, chiar ma miram si eu ce a mai crescut Stefan..
Ce a zis Maria de noua papusa? I-a placut? Se joaca cu ea?

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

ura ptr tatiana si bia!
e cel mai frumos moment --craciunul impreuna--

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Tatiana, este extraordinara vestea! Ma bucur enorm pentru voi!

Aseara am fost in Tomis, la locul de joaca si m-am distrat teribil caci un baietel, Ramon, de vreo 3 ani, pusese ochii pe Sofi si o pupa de zor, ea fugea, nu prea statea la pupat, Ramon dupa ea, a prins-o de gat, o tinea si o pupa. Apoi alti copii, vazand faza, au inceput si ei sa se pupe, astfel incat la un moment dat in locul de joaca pt cei mici se desfasura activitatea "Pupaturi in grup"...era un ras de nu va inchipuiti...radeau toti parintii, ca se pupau intre ei ca la Revelion. A fost tare fain!

Cornelia, frumosi copii ai, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!

Va las, ca am treaba...meditatie, apoi fug la scoala. Ma duc sa-mi beau cafeau, pana-mi vine elevul.
O saptamana bogata in cadouri si dragoste( in seara asta este MOS NICOLAE! Ati fost cumintei?

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata zic si eu.
sunt bucuroasa ca de 2 zile razvan se trezeste la 8.deci toata chestia e sa-l culc pe la 9.30-10 si totul e ok.abia astept mos nicolae diseara.sa fiti cuminti fetele si sa va faceti ghetutele.
tatiana, ce veste super.sa te bucuri mult de acest sfarsit de an.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Ma bucur tare mult cand in familie exista caldura sufeteasca,Tatiana felicitari si spor la pregatiri anul asta.Daca vor fii prea multe poti sa ne inviti cu colindul si le dam noi gata daca nu reusiti voi.(asta ca sa nu le arunci).
Am o rugaminte mare la voi.Sta cineva aproape de magazinul cu artificii?Vreau sa-mi spuneti si mie cat costa o..... nu stiu cum sa-i zic,chestie din aia din care ies artificii mai multe odata.Se da foc de pe pamant si face lumina multa.Am nevoie de ea ptr la tort sambata.Momentul tre sa fie expresiv si una din aia ar face toti banii.I-am intrebat pe tiganusii din piata daca au si mi-au zis ca le e frica sa-mi vanda ca autorizatia e ptr zilele de aproape de sarbatori, iar mie imi trebuie sambata.I-am spus ca nu-i dau drumul intre blocuri, ca unde facem noi nu deranjam pe nimeni dar nu stiu daca o sa ma creada,mi-a spus ca pana sambata nu poate sa mi-o dea si mie nu-mi sta in fire sa ma las pe ultima zii.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
scuze Jo ca nu am intrat, in week end parca e nebunie la mine. vaccinarea inainte de 1 an se face in cazru extreme....si asta e intr-adevar unul dintre astea. da un tel medicului Alexandrei in treab-o cum procedeaza. e cel mai bine asa.
fetelor, am sa fac o listuta precisa cu participantii de pe 17. am marea rugaminte la voi sa imi spuneti cate persoane veniti, ca sa stim ptr cate persoane ne pregatim, ok?
deci, reiau:
1.Adinutza, Andrada, Bogdan + tati = 4
2. Camelia, Alexandra +tati = 3
3.Cornelia, Maria, Stefan + tati = 4
4.Cristina, Mariuca + tati = 3
5. Crix, Alexia (+ tati?) = 3
6.Adina, Ramon, Bogdan + mama = 4
7.Mada, Sofia (+tati?) = 3
8. Jone, Alexandra + sora = 3
9. Gabriela, Alessia (+tati?) = 3
10. Vic, Sebi + tati + prieteni = 6
11. Adriana, Razvan (+tati?) = 3
12. Oana, Paul (+tati?) = 3
13. Sanzi, David, tati = 3
14. Tatiana, Bia, tati = 3
15. Roxana, Patrick, tati = 3
TOTAL = 50
19 copii
31 adulti
cadouri copii - 110.000 lei/copil
inchiriere sala = 400.000 lei
clovni = tbd

LISTUTA E DESCHISA PENTRU COMPLETARI!
cat despre Mos, e clar ca nu trebe un plus neaparat. ma gandesc ca bomboane nu mananca toti, dar poate niste ciocolata kinder si 2 fructe ar fi ok. mai ramane sa ne dam cu parerea. si nu Jo, noi astia mari si rai nu primim nimik!
intrebare: cine o sa fie Mosu'?
Adina, problema este ca piticii nu or sa stea ei atenti la colinde.....mai bine muzica de la un cd player. e parerea mea, te rog sa nu te superi.
Tatiana, ar fi super sa fiti impreuna de sarbatori! tinem pumnii sa fie asa! (ptr noroc l-am si trecut pe sotul tau pe listuta, ai vazut?
Adriana, eu zic sa il aduci pe Razvan. e f bine ptr el sa stea cu alti copii. ce daca nu are stare? parca are vreunu!!!!!
hai ca m-am intins.....sper sa am timp sa revin!
o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza, neatza!!!

Dana, ce simpatica esti!!! Pai nu e nevoie sa primesti invitatie pt a merge cu colinda!!! Mergem peste ei (ca venim si noi, ca noi stim ce gospodina buna e Tatiana si nu vrem sa ratam asemenea ocazie!!!!!)

Angelique, hihi, am auzit ca ai lipici pt copii (Rafaela)!!!!

Cum a ramas cu petrecerea? Noi cu ce sa ajutam?

Eu sunt iar constipacita...... Si inca nu se vindecase... "operatia"...

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Acum am vazut si listuta!
Eu vreau sa vin si cu nepotica mea, poate o sa vina si sora mea cu ea, n-am apucat sa vorbim... Si daca nu va suparati, vrea sa vina si o prietena de-a mea cu fetita ei, care e cu 2 saptamani mai mica decat Sebi!
Deci, noi cu ce ajutam?

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput