Care e parerea voastra despre Avon?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Cum Oriflame mi se par produse de o calitate execrabila, am incercat si Avon (intai produse primite, apoi cumparate). Unele sunt bune, unele mai putin. Cremele de fata imi plac. Cele de corp nu prea mi-au priit. Cu mastile n-am avut noroc. Samponurile si balsamurile de par sunt ok (desi de la un sampon pt par gras am facut o matreata de care abia am scapat!). Rujurile, fardurile de pleoape, rimelurile si cam tot ce tine de machiaj sunt bunicele cele care sunt o idee mai scumpe (rujul meu actual e My Miracle Lipstick si e foarte bun si tine de mult). In parfumuri si deodorante nu am incredere din principiu (nu am incercat!). Parfum prefer ceva mult mai scum dar care sa persiste, iar deodorantele mi se par cele de la Avon o idee prea parfumate si nu suficient de "protectoare" (mai bine un NIvea sau Rexona, care sunt deja clasice cand e vb de spray-uri)

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Mie imi plac unele produse. Am cumparat sampoane, spumante de baie,parfumuri, masti, chiar si creme de fata, de care am fost multumita. Am o prietena distribuitor.

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si eu mi-am cumparat o gramada de chestii de la ei.Ce nu-mi place sunt cremele de fata si sampoanele.Parfumurile nu prea tin si totusi in ultima vreme am vazut k ajung la niste preturi destul de exagerate.Ce-mi place cel mai mult sunt cremele pt calcaie, deo-roll invisible si strugurel de buze dar cu o tenta roz nu stiu exact cum se numeste.Eu am si catalogul de aici si din pacate multe produse sunt diferite de cele facute in Polonia care se gasesc la noi.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by Siminaf
astfel incit de multe ori ea, ca stilista, era obligata sa foloseasca din produsele ei (nu spun firma, ca e reclama), ca sa nu li se scurga prezentatoarelor pe fata, sub caldura reflectoarelor.

m-ai facut curioasa. cred ca poti sa scrii linistita ce firma e; doar se discuta atat despre cosmetice si niciodata nu a fost problema ca s-a pomenit numele firmei,fara el nu ar avea rost discutia.
nici eu nu am o parere buna despre l'oreal(cel putin cel din Ro), imi plac doar 2 masti de par de la ei.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Desi am mai spus,mai repet si acum..imi plac parfumurile,spumantele de baie si unele masti(in special cele din gama spa)
In rest de la creme ma umplu de bubite rosii pe fata,rujurile nu-mi prea plac(ala rezistent imi usuca buzele ca naiba),fardurile..asa si asa,sampoanele nu-mi plac ca eu am probleme cu matreata..fondurile de ten nu mi-au placut,singurul care m-a multumit cat de cat a fost cel calmant..lacurile de unghii nu-mi plac ca se duc imediat de pe unghii.
Cred ca am spus destule.Mai iau si produse de la ei,insa incet incet am inceput sa trec pe alte firme(max factor pt fond de ten, rimmel,rujuri,seventeen pt farduri,maybelline pt luciu de buze si oje,iar cremele le iau de la ana aslan)Deodorante..is fan rexona de ani de zile.
Dar parfumurile de la ei tot imi plac..Au si produse bune si produse mai putin bune si produse proaste de-a dreptul,insa fiecare cred ca trebuie sa-si aleaga ce anume i se potriveste si dupa cum il tine buzunarul.
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

quote:
Sa va adresez si eu o intrebare, daca folositi creion dermatogarf negru, de la ce firma gasesc ceva bun?? sa fie negru intens, moale si sa nu se prelinga??

Eu folosesc numai dermatograf maro inchis si am cautat muuuuult pana sa gasesc unul bun si foarte inchis (asta dupa ce l-au schimbat pe cel de la Ada, care mi se parea tare bun). De obicei, maroul la majoritatea firmelor e ceva roscat pe piele. Si l-am gasit la ... Miss Sporty. Este ieftin (vreo 50.000) si foarte bun. Nu stiu cat de negru e negrul , insa e moale si nu se prelinge sigur.

Despre Avon, nu am o parere deosebita. Din liceu am folosit rimel numai de la Oriflame, iar de vreo 3-4 ani am trecut la Avon, din caza de reprezentant. Amandoua foarte bune. Tot maro. Am folosit si creme de fata, bunute, dar nu excelente. Acum prefer Gerovital, si chiar gama noua de la Elmiplant (asta pentru ce-mi permit eu; probabil ca daca as avea bani mai multi, as prefera L'Oreal). Cremele de corp astea noi Skin So Soft mi se par excelente.
Parfumuri de la Avon nu mi-am luat, insa sunt fan Giordani de la Oriflame, care chiar tine toata ziua. Imi place foarte mult Little Black Dress, insa am avut doar roll-on si spray. Roll-on-urile sunt foarte bune.
Am mai avut geluri de dus, dar nu ma omor dupa ele. Gelul intim, intai de la Oriflame, acum de la Avon, nu-mi lipseste niciodata. Si cam atat.

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Rochita de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Nici prea buna, nici prea rea...
folosesc spumante de baie, farduri, rimel, mi-am mai luat si cate un parfum (little black mi-a placut intr-o vreme si passion dance) si i-am mai luat sotului seria class act parca se chema...stiti cum e? cand vad parca nu ma pot abtine, desi oferta acum este...peste tot la greu...
Aaaaaa, am remarcat pe cineva care foloseste parfum din seria tomorrow, etc...si chiar mi se pare fainut si tine destul de mult...ati folosit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cremele Anew,parfumul Surender si spumantele de baie pt. fiica-mea.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Nu prea am incredere in produsele Avon, dar totusi am cumparat, rujuri, lac de unghii, creme de corp iar acum mi-am comandat pila de unghii, sa vedem ce e de capul ei. In rest sint destul de reticenta, mai ales la parfumuri, pe care nu le comand dupa cataloage. Trebuie sa miros intai ca sa-mi dau seama despre ce e vorba.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

Avon? Sincer...am primit o multime, am cumparat si eu cateva- si toate mi s-au parut proaste-cu exceptia cremei de masaj pt. muschi si picioare cu rozmarin si menta (si au scos-o din cataloage!)si a unei creme usoare de zi (scoasa si asta de pe piata acum 3 ani)! De atunci-rujuri care imi usuca buzele (si eu n-am probleme), rimel care curge (unul negru de volum, aku 2 ani...), sampon Advanced Techn.pt. par sensibil-si mi l-a ars!!!Apoi n-am fost multumita de crema Hydrofirming Bio (dintr-o fata fara cusur, a inceput sa-mi crape pielea!), la fel cremele lor hidratante...ce sa zic...toate mi-au facut numai rau. Am fost f. multumita de Oriflame-pana saptamana trecuta, cand a venit un creion de ochi comandat-uscat de rupe pielea! In rest, mai folosesc Oriflame si gel de dus Avon-ala e inofensiv. Pt. igiena intima-gel Oriflame. Pt. fata- Garnier. Pt. par-AslaVital.Si ma nenorocesc antiperspirantele-orice marca! Transpir f. mult, imi dau cu deo puternice, transpir oricum, ma irit, roll-on-urile fac crusta iritanta pe pielea mea....vara si iarna, in disperare!
Si tot de la un roll-on Avon (pur blanca)...asa ca....

Mergi la inceput