Care e parerea voastra despre Avon?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

A propos de L'Oreal, am o prietena stilist la un post TV din Ro si imi zicea ca-s taaare proaste, ca u contract cu L'Oreal pt. machiajul prezentatoarelor si... vai de lume, cum curg si se scurg, astfel incit de multe ori ea, ca stilista, era obligata sa foloseasca din produsele ei (nu spun firma, ca e reclama), ca sa nu li se scurga prezentatoarelor pe fata, sub caldura reflectoarelor.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

pai mi se pare normal pt ca machiajul L`oreal nu e profesional si deci nu e conceput pt machiajul de televiziune scena etc. mie imi plac produsele lor si eu zic ca nu degeaba au cele mai mari vanzari din lume.

Michelle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

singurul produs care imi place de la avon,si-l folosesc de 5 ani este :Perle bronzante.E singurul.Dar fara el nu mai pot si mi se termina asta care il am si aici nu am vazut...ce ma fac:((:((

poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Eu am tot incercat produse Avon si nu m-am prea oprit la nici unul in afara de ceva fenomenal pt tenul meu: gelul de curatire de la Clearskin. Mie-mi face miracole insa un adevar curat este ca fiecare om e diferit. Sampoanele Advance Technique sunt bune, acum chiar am primit un gel de dus Far Away care iar imi place... Cam atat

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Initial creeata de svety

Ce ziceti despre produsele AVON? Cand eram insarcinata am devenit o dependenta de farduri, rujuri, creme si acum imi plac la fel de mult. Sotul meu zice ca sunt produse facute la duzina. Mie mi s-au potrivit imi plac mult rujurile si am doua creme-de zi si de noapte-care sunt super.

mami de dani

Am folosit produsele cat am fost in RO. La inceput mi-au placut, adica le-am folosit destul de mult: creme de corp, de maini, geluri de dus, deodorante, parfumuri, lacuri de unghii, rujuri... Apoi mi s-au parut ca si-au modificat din calitate. Dupa ce am plecat din tara nu am mai folosit: in primul rand mi s-au parut scumpe fata de alte produse similare, apoi calitatea mi s-a parut mai slaba fata de cum le stiam eu (desi poate e doar o impresie). Mama mea insa le foloseste si ii plac mult de tot.

La urma urmei e vorba de necesitatile pielii fiecareia dintre noi, de obisnuita etc...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Imi plac, sunt mereu curioasa ce apare nou pe catalog, mai si cumpar, dar nu folosesc orice. De ex imi iau: rimel, luciu de buze, spumant de baie, masti de fata si de par. Sampoanele nu-mi plac, iar gel de dus imi merge bine doar Dove. Sprayuri si parfumuri nu iau de la Avon. Si nici creme de fata.

Oricum, unele miros delicios: vezi gelul de cirese care a aparut in nr trecut.

POZE
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Mie imi plac foarte meul. Desi sunt alergica la multe chestii folosesc fara nici un fel de probleme cremele Avon. Imi plac si parfumurile. Nu sunt ele chiar lux dar nici de duzina. Pe undeva pe la mijloc si eu asta imi permit.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Eu nu am folosit niciodata, mi-am luat acum o luna o lotiune de corp, dar nu m-a impresionat deosebit caci cerusem ceva parfumat si nu mi s-a parut extrem de placut mirosul(deh, am mers pe mana altcuiva) si acum am comandat parfumuri si deodorante. Sa vedem cum or fi.
A, am primit mai demult un roll-on si mi-a placut...

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

In timpul facultatii am fost reprezentant Avon pentru o perioada:) La fiecare factura eu mai aveam de platit de la mine ca nu ma puteam abtine si-mi cumparam mie o gramada de produse..Cred ca am incercat aproape toate produsele ( care erau atunci) Pana intr-o zi frumoasa cand rujurile de la Perfect Wear s-au schimbat ( si mai rezistente bla bla) si la care am o alergie de nu-i adevarat..( s-a declansat atat de nasol incat acum am alergie si la alte rujuri rezistente) De fapt sunt alergica la toate produsele din gama perfect wear!
Am renuntat sa fiu reprezentant dar inca as mai folosi gelurile de dus si spumantii de baie, aha si era si o crema de maini cu glicerina super buna pentru ce pret avea Si deodorantele roll-on sunt/erau bunicele!

Acum folosesc de la Avon un rimel care e bunicel ( se aseamana calitativ/poate chiar mai bun decat cel de la YSL, numai ca e mult mai ieftin )

Sa va adresez si eu o intrebare, daca folositi creion dermatogarf negru, de la ce firma gasesc ceva bun?? sa fie negru intens, moale si sa nu se prelinga??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by nushulica

parerea mea este ca sunt produse ieftine si asta se reflecta si in calitatea lor....singurul produs care il achizitonez de la ei este rimelul (nu stiu cum ii zic il cunosc dupa ambalaj) e tare bun intr-adevar ...in rest am tot luat dar nu are sens sa arunci banii pe ele

preferi amway? alea sigur nu sunt ieftine

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput