!!!Totul s-a sfarsit ! Adio D. Doctor!
Raspunsuri - Pagina 4
CORNELIAP33 spune:
Ma bucur atat de mult. Dea Domnul sa fie totul in regula si tatal tau sa-si poata relua viata alaturi de cei dragi. Va tin pumnii si ma rog pentru el.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
lulu75 spune:
Ma bucur din suflet ca s-a gasit donatorul. Doamne-Ajuta ca totul sa decurga forte bine.
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei
aurelia1278 spune:
Doamne ajuta sa fie totul bine!
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an
AlecsandrU spune:
VESTI PROSTE !!!!!!!!
Dupa ce toate analizele de pana cum se dovedisera a fi mai mult decat perfecte, toate incadrandu-se in parametrii absolut perfecti pt un eventual transpant de ficat, am primit azi rezultatatul analizei finale
ce urma sa decida daca transplantul va avea loc sau nu. Acesta este unul NEGATIV !!!!!
Ultima analiza se referea la volumetria ficatului. In seara asta,acum 20 de minute am aflat descumpaniti ca volumul ficatului donatorului nu e suficint de mare pt a continua operatia.
Suntem bulversati cu totii, nu mai stim ce e de facut, doar o minune il mai poate ajuta acu mpe domnul doctor.
AlecsandrU spune:
Postez un ultim mesaj pe acest topic! Astazi in jurul orei 14.00 domnul doctor Iftodi a incetat din viata !
Suntem profund indurerati ,toti cei care il cunosteau si cei care i au fost alaturi ! Vorbele sunt de prisos! Domul doctor a lasat in urma o familie lovita de crunta realitate! Vom incerca pe tot posibilul sa le fim alaturi , mai ales fiului cel mare care trebuie sa continue facultatea orice s ar intampla , altfel, viitorul fiindu-i compromis!
Multumesc tuturor celor ce au incercat sa dea o mana de ajutor si celor care au fost cu inima alaturi de noi , cat si moderatorului pt ca a acceptat acest topic!
Dumnezeu sa-l ierte! Odihneasca-se in pace!
copiloi spune:
Dumnezeu sa-l ierte!
M-a speriat acest deznodamant...am si eu in familie cazuri cu hepatita C
Alina
ionella3003 spune:
D-zeu sa-l odihneasca si sa dea putere familiei!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
LauraNicole spune:
Dumnezeu sa-l ierte ! S-a dus intr-un loc fara griji si fara durere .Condoleante familiei !
Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
roxana1974 spune:
Imi pare rau sa aud asta, e o veste proasta... Condoleante familiei....
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...