Bebelusi de martie - aprilie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 2

andrruzza spune:
rrox, aoleuuuuu, cum pana la gradinita?!? Nici nu vreau sa ma gandesc. Ne mutam in America sa schimbam fusul orar
Sper sa-l readuc cat mai repede la normalitate, cat de cat. Macar de s-ar culca la 12 noaptea, pentru inceput ar fi bine.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

danna_J spune:
Andruza, mi-a placut faza cu mutatul in America ! Cred ca tre sa faci o cerere de emigrare si sigur ai prioritate! Gluma e gluma dar ce faceti voi la noapte? Sper din tot sufletul sa fie o faza trecatoare si noaptea asta sa doarma ca inainte
. Alessia, nu-i bai, ca ma descurc eu cu gatitul! Adica asa sper ca si NArcis e la tenis are competitie
!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Daca ai putea sa ajuti un copil sa-si capete vederea, ai face-o ?

caramella spune:
Fata mea a adormit pe la 7 jumate,parca vad ca se trezeste peste 2 ore si nu mai adoarme decat pe la 12.E asa dulce de 2 zile,nu mai plange noaptea cand se trezeste,incepe sa bombane,dupa care adoarme singura fara sa ma duc la ea.Cred ca ea stie acum ca noi suntem cu ea ,ne aude cum ne foim,cum respiram.Ziciam ca se trezeste ,tocmai s-a trezit.
revin

andrruzza spune:
danna, la noapte sper sa dormim, ca tot sper de la sf. Mihail si GavrilA adormit putin pe la 19, juma' de ora. Acum pregatim baia si om vedea. Poate petrecem, o invitam si pe caramella
Am invita-o noi si pe Sara
, dar ea este fetitza cuminte si doarme!

danna_J spune:
Multumim de invitatie, dar din motivele mentionate de tine mai sus nu putem sa o onoram. il invita si ea la randu-i pe Rares in lumea fantastica a visurilor. Sara e o printesa mica care zambeste mereu si canta
, are o rochita roz
poleita cu aur danseaza si se joaca si il asteapta si pe Rares sa vina in lumea viselor!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Daca ai putea sa ajuti un copil sa-si capete vederea, ai face-o ?

adrianafedorca spune:
wow ...cezar a baut 310 ml laptic in seara asta...sper sa doarma pana maine dimineta....la fel iti doresc si tie andrruzza, de fapt lui rares Adriana si
Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
Cezar,minunea mea

caramella spune:
ANDRRUZZA venim la petrecere ,caci suntem mari petrecareti,cum auzim muzica cum ne bataim.S-a trezit ca ii era foame.Nu a vrut pe la 6 sa manance mamaliga cu branza si smantana,dar am pacalit-o acum .I-am dat acelasi lucru doar ca am pus putine cereale cu lapte sa mai indulceasca compozitia.Sper sa isi regleze Rares somnul cat mai repede,dar bine ca nu plange totusi.Scriu cu o mana cu Alicia in brate ,ea se intinde sa scrie si ea.
pupici ,mai revin

andrruzza spune:
danna, la cat de agitat este, sigur va ajunge in lumea visurilor calare pe un motor si va trezi printesica cuminte.
caramella, mananca mamaliga??