Bebelusi de martie - aprilie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 10

adrianafedorca spune:
andrruzza ce tare esti...am notat cantecelele ...
apropo de cantecele , a aparut mami pe decembrie si are o carticica de craciun cu tot felul de cantecele pt copii sa nu o ratati Adriana si
Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
Cezar,minunea mea
Varsta lui Cezar
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=62378 br / " target="_blank">AJUTATI-O PE ALINUTZA SA VADA

adrianafedorca spune:
met fetelor pe unde sunteti? se vede ca a inceput we ...mai stau si eu putin si merg la nani ca maine merg la , azi am chiulit
Adriana si
Cezar,minunea mea
Varsta lui Cezar
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=62378 br / " target="_blank">AJUTATI-O PE ALINUTZA SA VADA

danna_J spune:
Azi, draga AdrianaFedorca eu iti multumesc mult pentru spiritul tau de echipa de care dai dovada, pentru daruirea ta, si bunatatea cu care sari in ajutorul celor in suferinta ! Sa ai o noapte buna impreuna cu familia ta draga!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina Lumina

danna_J spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi! Sonia, Rada si Benny
va
, multi pupici din partea Sarei
!
Pe Benny il pupam si duminica
cand vine cu tati si mami la noi
!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina Lumina

adrianafedorca spune:
danna_J
am devenit si io pupacioasa Adriana si
Cezar,minunea mea
Varsta lui Cezar

adrianafedorca spune:
danna_J va asteptam cu poze , sa faceti muuuulte poze Adriana si
Cezar,minunea mea
Varsta lui Cezar

gegea spune:
Daria a dormit 12 ore asta-noapte cu vreo 2-3 treziri, nici nu mai stiu exact. Acum doarme, dar bineinteles ca in timpul zilei nu am lasat-o sa doarma prea mult, ci numai de doua ori cate jumatate de ora si, slava Domnului, se trezea asa fericita si cu chef de joaca...
Spre surprinderea mea, de 3 zile rade tot piureul de legume cu carnita, iar la mesele celelalte da-i cu show, da-i cu cantecele si tot ramane in castronas, dar per ansamblu, e ok.
Mie mi-a venit ciclul dupa asa o perioada de frumoasa si ma simt cam nasol.
Si Daria e fana telecomanda, de fapt ea e fana cam tot ce nu are voie... reviste, caciulite, aparat de masaj, sticle, etc.
Nu prea ne iese faza cu canita cu cioc, o intorace, o suceste, o percepe ca pe o jucarie...
Geani si Daria

oanamc spune:
Fetelor!
Imi e tare dor de voi!Nu am apucat sa citesc din urma capitolul acesta.Renovam bucataria si toata casa mea e un santier .Noi stam toata ziua la mama ca aici e un praf de nu putem respira.Sper sa se termine curand si sa revenim la normal, ca nu mai pot!
Uram la multi ani bebeilor frumosi sarbatoriti azi,Sonia,Benny,Rada!

oanamc spune:
Si nu pot merge la nani pana nu postez un banc:
Sotul iese din baie proaspat aranjat si se baga in pat langa sotie.
-Vai ce ma doare capul, spune sotia.
-Nu-i nimic pentru ca chiar acum mi-am uns penisul cu aspirina si
tu decizi sub ce forma il iei: ca tableta sau ca supozitor.