Am fost la farmacie sa cer glucoza pt a indulci ceaiul lui bebe in loc de zahar si mi-a spus ca nu stie ce sa-mi dea.
Ce fel de glucoza trebuie sa cer?
Luminita si Gabi fericitii parinti ai lui Andrei Tudor (16 august 2005)
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati, mami si Andrei
Eu am luat glucoza cu multivitamine. Este la cutie albastra si are o poza cu fructe(banane, portocale si afine)si scrie "Multivita Glucoze"( este facuta in China).
Este buna si da si pofta de mancare. Cutia costa cam 140.000 lei
Diana, mami lui Carla & Alexa
Glucoza pulvis, este glucoza folosita si la preparate, e pura 100%. S-ar putea sa o gasesti doar in farmaciile care mai prepara retete magistrale.
Mire-mama de fetita frumoasa
de ce vrei sa-l inveti cu dulce? Si de ce ceai dulce in loc de apa? Nu vreau sa te sperii, dar am vazut copii la cresa si la gradi toata ziua le atarna din gura biberonul cu ceai, cu dantura stricata, brrr...
Mai bine apa plata, sau daca alaptezi atunci nici nu are nevoie inca de alte lichide suplimentare.
PupiciGabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
quote:
Originally posted by gabibarta
de ce vrei sa-l inveti cu dulce? Si de ce ceai dulce in loc de apa? Nu vreau sa te sperii, dar am vazut copii la cresa si la gradi toata ziua le atarna din gura biberonul cu ceai, cu dantura stricata, brrr...
Mai bine apa plata, sau daca alaptezi atunci nici nu are nevoie inca de alte lichide suplimentare.
Pupici