Ajutati-l pe George

Ajutati-l pe George | Autor: mia73

Link direct la acest mesaj

Sunt mama lui George si as vrea sa redeschid subiectul despre el.Informatii despre boala despre diagnostic despre terapie se gasesc pe siteul www.cuzuc.netfirms.com
DAca mai este nevoie de completari astept un semn

mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

E in regula. Succes!

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fairy_adina spune:

Draga mea,
Suflet de mama, nimic nu se poate compara, numai noi stim asta, cu durerea unei mame care se vede neputincioasa la durerea fiului ei.

Eu pot sa te ajut. O prietena de a mea este specialista in acest domeniu, a recuperat foarte multi copii cu autism, este din Marea Britanie, numele ei este Pam si se ocupa de copii cu autism de peste 25 de ani.Este o femeie extraordinara, si cred ca pentru ca stii engleza , ajutorul ei va fi foarte bun pentru tine, chiar si prin e-mail. Poti sa o inviti in Romania. Daca are timp va veni cu cea mai mare placere, si va lucra cu fiul tau. A facut training cu educatorii de la Galati, pe probleme de autism. Stie totul in domeniu... Cat de fericita sunt ca pot sa-ti dau aceste vesti. Am si numarul ei de telefon, pentru ca totul sa se deruleze cat mai rapid o sa o sun, si o sa-i spun despre puiul tau.

Cat de necunoscute sunt caile Domnului.... Am tradus la trainingurile tinute de ea aici.. si am mai aflat si eu cate ceva. intr-adevar Englezii sunt cei mai avansati in tratarea acestor probleme...

Da-mi un raspuns...
Abia astept sa te pot ajuta..
Fruntea sus. Totul va fi bine.

www.geocities.com/claudiucioca" target="_blank"> Ajutati-l sa cante din nou
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Multumim pentru redeschiderea subiectului!

Se poate sa puneti un link catre subiectul anterior? Mihaela nu cred ca stie cum.


Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_72 spune:

Bine ai revenit Mihaela.

Chiar ne intrebam ce o fi cu tine.

Succes

Cosmina, matusa Sabinei

http://sabinac.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia73 spune:

multumesc Adina
Ar fi o veste buna daca intr-adevar este adevarata .
Stii cumva ce terapie foloseste prietena ta? Mai ai cumva trainingurile traduse
daca vrei da-mi te rog nr ei de telefon si emailul poate reusesc sa vorbesc cu ea
Ne pare rau ca am lipsit ataat de mult timp dar cu reorganizarea acestui site am fost plecati la bucuresti unde ne vom muta din ianuarie deoarece George a fost primit la un centru cateva ore si vom continua sa lucram si acasa
Multumesc fetelor din Canada pentru eforturilev facute si pe care le vor face pentru a-l ajuta pe george
Multumim foarte mult si Dumnezeu sa va ajute si sa ne ajute acu in prag de sfinte sarbatori

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Mihaela, te rog sa iti editezi mesajul asa cum cere regula acestui forum si sa trimiti de urgenta o copie scanata de ID la info@desprecopii.com

Altfel, acest topic se va sterge.

multumesc,




Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia73 spune:

Buna!
Ma numesc Elena, sora Mihaelei.
Multumim pentru redeschiderea subiectului .Eram ingrijorata ca dupa luni de zile de eforturi, mai ales din partea oamenilor de suflet din Canada, subiectul sa ramana inchis ( mai ales acum cand speram ca am depasit reticenta de inceput).Eu sper sa reusim sa facem cunoscut ca si la noi sunt copii cu autism care au nevoie de aceeasi atentie deosebita si terapie de specialitate. Sper ca acum in preajma sarbatorilor de iarna sa reusim sa-i facem un dar lui George pe care sa-l poata intzelege mai tarziu si sa reuseasca sa multumeasca el tuturor celor care ne sunt alaturi .Eu imi doresc din tot sufletul ca acest vis sa devina realitate atat pentru George cat si pentru ceilati copii aflati in dificultate.
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia73 spune:

Veti primi sper astazi copia de id



Ma numesc Cuzuc gheorghe si declar ca cele spuse de mine in legatura cu cazul lui George sunt adevarate.
Imi asum responsabilitatea pentru aceasta campanie


mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Pentru voi, cu drag:

"Deseori sunt rugată să vorbesc despre cum e să crești un copil cu dizabilități – pentru a încerca să îi ajut pe cei ce nu știu ce înseamnă asta, să înțeleagă și să își imagineze cum ar fi… Lucrurile stau cam așa:
Atunci când te pregătești pentru a avea un copil, e ca și cum ai plănui o vacanță extraordinară în Italia: Cumperi o mulțime de ghiduri și îți faci planuri minunate. Colosseumul… Statuia lui David sculptata de Michelangelo. Gondolele Veneției… Te apuci chiar să înveți câteva fraze utile în italiană. Totul e minunat și emoționant. După luni întregi de așteptare, vine în sfârșit ziua plecării. Îți faci bagajele și pornești la drum. Câteva ore mai târziu, avionul aterizează. Stewardesa vine și îți spune: Bun venit în Olanda.
Olanda? Spui… Cum adică Olanda? Eu m-am îmbarcat pentru Italia! Ar trebui să fiu în Italia, toată viața am visat să merg în Italia. Dar a avut loc o schimbare în planul de zbor. Au aterizat în Olanda și aici trebuie să rămâi. Important este că nu te-au dus într-un loc murdar, oribil, dezgustător, în care bântuie bolile și foametea. Este pur și simplu un altfel de loc. Așa că trebuie să cauți alte ghiduri. Să înveți o limbă complet nouă. Și te vei întâlni cu o mulțime de oameni pe care altfel nu i-ai fi cunoscut niciodată. Este pur și simplu un alt loc. Poate că ritmul vieții aici este mai lent decât în Italia, mai puțin strălucitor… Dar după ce îți tragi sufletul și arunci o privire în jur, începi să observi că Olanda are mori de vânt… lalele …. Și pe Rembrandt.
Dar toți cei pe care îi cunoști sunt foarte ocupați, pleacă și vin din Italia, și toți se laudă despre cât de bine s-au simțit acolo. Și pentru tot restul vieții tale, tu vei spune “da, și eu voiam să merg în Italia, asta plănuisem”. Durerea ta nu va dispărea niciodată. Pentru că pierderea unui vis este o pierdere importantă. Dar… dacă îti petreci viața plângându-te de faptul că nu ai ajuns în Italia, s-ar putea să nu înveți să te bucuri de lucrurile foarte speciale și foarte plăcute pe care le poți găsi în Olanda…"
(Emily Perl Kingsley - mamica unui copil cu SD)



Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Pasi de urias
VA MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Mihaela, bine ca ai redeschis subiectul!
Ce mai face George? Ma bucur ca v-au primit in centrul Horia Motoi, chiar si pentru cateva ore, sper sa fie bine pentru el!


Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput