buric rosu

buric rosu | Autor: diana11

Link direct la acest mesaj

Vi s-a intamplat ca dupa aproape 9 luni sa se inroseasca buricul la puiutii vostri? Pana acum nu am avut nici o problema, nici cand i-a cazut buricul, dar intr-o zi am observat ca-i un pic rosu. Am fost la doctor si mi-a spus sa-i pun apa oxigenata. Asa am facut+rivanol si i-a trecut.Eu ma intreb de la ce oare, ca doar ii tin o igiena destul de riguroasa si mi-i frica ca se va repeta.

Alexandra si mama ei.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Cred ca pur si simplu s-au adunat "scamute " acolo si s-a iritat.Eu dupa fiecare baie il masez si in zona buricului cu ulei pt. bb. Cred ca nu ai de ce sa te ingrijorezi.

mamica lui Mateut 11.09.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Of, am patit-o si noi si ne-a zis ca e de la faptul ca nu l-am sters bine dupa baie L-am mustruluit pe ta-su' ca el il sterge si tot ne-a mai aparut. Eu i-am dat cu crema hidratanta... si mereu ma uit sa nu se inroseasca... Am si eu o buba acum...

Pupici pe buricuturi.

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

am patit si noi treaba asta dar stiu de la ce a fost si a trecut. bb a inceput sa-si cerceteze corpul si i se tot agatau degetelele de buric, a gasit acolo ceva interesant, si se tot ciupea. am dat cu crema cu galbenele si a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mama mea imi spune tot timpul sa-i curat buricul dupa fiecare baie cu betisor de vata cu spirt ca altfel poate face infectie de la scame.

mami de dani

Mergi la inceput