Vi s-a intamplat ca dupa aproape 9 luni sa se inroseasca buricul la puiutii vostri? Pana acum nu am avut nici o problema, nici cand i-a cazut buricul, dar intr-o zi am observat ca-i un pic rosu. Am fost la doctor si mi-a spus sa-i pun apa oxigenata. Asa am facut+rivanol si i-a trecut.Eu ma intreb de la ce oare, ca doar ii tin o igiena destul de riguroasa si mi-i frica ca se va repeta.
Alexandra si mama ei.
Cred ca pur si simplu s-au adunat "scamute " acolo si s-a iritat.Eu dupa fiecare baie il masez si in zona buricului cu ulei pt. bb. Cred ca nu ai de ce sa te ingrijorezi.
mamica lui Mateut 11.09.2003
Of, am patit-o si noi si ne-a zis ca e de la faptul ca nu l-am sters bine dupa baie L-am mustruluit pe ta-su' ca el il sterge si tot ne-a mai aparut. Eu i-am dat cu crema hidratanta... si mereu ma uit sa nu se inroseasca... Am si eu o buba acum...
Pupici pe buricuturi. si Miron Radu (06 oct. 2004)
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
am patit si noi treaba asta dar stiu de la ce a fost si a trecut. bb a inceput sa-si cerceteze corpul si i se tot agatau degetelele de buric, a gasit acolo ceva interesant, si se tot ciupea. am dat cu crema cu galbenele si a trecut.
Mama mea imi spune tot timpul sa-i curat buricul dupa fiecare baie cu betisor de vata cu spirt ca altfel poate face infectie de la scame.
mami de dani