Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

hai, ca asa se intampla mereu : dupa ce lauzi copilasu, isi da in petic, in cazul de fata, luca s-a dat in pampers; na ca stim si noi sa facem reprize pisu-caca, pisu-caca, la 2 ore; recordul de azi a fost de 8 pampersi; si e abea 8 seara; musafirii mi-au agitat copilul la stomac !!!
si am iesit si afara ! am fost la mamaie cu masinuta ...

maine incepem vigantolul ; CEVA SUGESTII DE PREZENTARE ? i-l picur in gurita pur si simplu ? cat timp ne chinuie picuratul asta ? ca am uitat sa intreb data trecuta si cu doctorita ne vedem abea luni ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

meems, ne-a placut camera riannei!
leea, n-are mare efect ceaiul ala, nu-ti inchipui ca-l bei si maine nasti. cica trebuie sa bei inainte cu 2 luni de termen sa-ti pregatesti uterul pentru contractii...il beau mai mult de moft, nu prea mai are ce sa pregateasca asa repede...

la noi nici un semn...da' nimic-nimic...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!

Eu sunt o mamica de iunie, dar am intrat sa va spun ca buna mea prietena Cristina (negaracristina) a nascut astazi la 16:15, natural o superba fetita sanatoasa de 3400g si 50 cm. I s-a rupt apa asnoapte pe la 2 si a reusit sa ajunga ma maternitatea din Suceava. Amandoua se simt bine. Maine vorbesc cu ea si o sa va mai dau detalii. Pe fetita o va chema Stefania Elise.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Silvia si Cristina felicitari si sa va traiasca bebeii!!!

Meems foarte inspirata alegerea mobilei! Vei avea nevoie de acel scaunel din fata fotoliului mai ales cand vei alapta. Eu am reconditionat unul f. vechi, are saracu vreo 70 de ani!!

Eu sunt intr-o mare dilema: as cam vrea sa renunt la supliment, dar ma tem ca nu am lapte suficient. Ca iar am cantarit-o pe Ilinca inainte si dupa supt (stiu ce parere aveti despre proba suptului, dar nu ma pot abtine) si a reiesit ca mancase doar 40 gr de lapte.
Iar Doru e f.speriat dupa faza in care Ilinca nu putea sa manance din cauza icterului, asa ca prefera sa ii dea supliment. Dar o mai intreb eu pe pediatra saptamana viitoare.
Apropo, voi chemati pediatrul saptamanal acasa sa-l vada pe bb sau numai cand e nevoie?
Ca eu nu prea mai am ce s-o intreb, doar sa vada dc i-a trecut icterul. In rest totul e in regula.

Azi dimineata am iesit din casa ptr prima oara de cand am venit de la maternitate, ca tot era soare. M-am intalnit cu o vecina care m-a intrebat cand am nascut. Si eu care imi faceam griji ca trezeste copilul tot blocul!

Felicia mamica Ilincai Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

dordia 100 gr la o masa, numai de la san? Cum ti-ai dat seama, cu proba suptului?
Esti o norocoasa ca ai atata lapte!!

Felicia mamica Ilincai Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

felicitari, silvia, felicitari, cristina, pentru bebelasii proaspeti.
pe mine ma doare capul de nu mai poooot. uitasem senzatia, ca nu m-a mai durut de vreun an... ehhhh, asta e.
bbandrei e in brate la tati. il doare stomacelul si ii chiraie ceva prin interior. abia astept sa treaca trei luni, ca cica astea-s alea grele.
n-am dormit azi noapte de la 3 la 7. si dup-aia am mai dormit vreo juma' de ora. si se pare ca si noaptea asta o sa fie luuuunga.
azi am iesit cu bb prima oara in parcul mare, si am stat vreo 40 de minute, ca era frumos si soare. tare i-a mai placut. dar cand am ajuns acasa a facut niste ochi cat cepele si vezi sa nu mai doarma.
da' l-am lasat cu mama si noi ne-am dus la film. lla HARRY POTTER . pe la mijlocul flmului deja gabi facea 13-14 ca i-e dor de bb, ca nu se mai termina odata, ca hai acasa...
azi au venit si nasii la noi si am stabilit sa-l botezam pe bb pe 6 ianuarie, de boboteaza. e vineri, dar ne descurcam noi. oricum, nu am chef de harmalaie si lume multa la botez.
noi facem peste o ora 19 zile impreuna. si am depasit greutatea de la nastere (ca de masurat nu ne-a masurat nimeni). adik avem 4.520 . am luat saptamana asta 320 de grame. (n-o fi prea mult? sper sa nu continue in ritmul asta) si ne-au ramas lucruri mici. deja am facut o sacosa cu lucruri pe care n-a apucat sa le imbrace, ca i-au fost mici din start.
a... si lu'puiu ii place un singur fel de suzeta, o hidosenie integrala de cauciuc, de la chicco. si nu gasesc pe nicaieri sa-i mai iau una. ati vazut pe undeva?
glicerina eu nu folosesc de nici un fel. ceai ii mai dau, dar extrem de rar. d-ala baby calm. cred ca saptamana trecuta i-am dat vreo 20 de ml in total.
lavi02, eu sunt multumita de biberoanele de la avent, de le zic astia "fiziologice". dat fiind ca de atata timp ii dau lapte praf in completare si ii place titi in continuare. numai ca eu i-am luat si d'alea jmekere de la bfree, care scot aerul, ca sunt terorizata de colici.
pampersi: noi n-am trecut pe la nr. 1. am intrat la 2 direct, ca 1 era taaare mic. am facut cu ele exercitii pe papusi. din pacate, papusile nu-si misca picioarele in toate directiile.
baita: i-am facut de cand avea buricul necazut. si n-a patit nik. acu s-a facut asa frumusel, s-a vindecat de tot.
ina, si io eram d-alea de ziceam ca n-o sa stea puiu meu cu mine-n pat niciodata. si acum, cel putin ziua, numai cu el in pat dorm. am mai si citit ca e bine ca somnul de Zi sa-l faca in alt loc decat somnul de noapte (pt. diferentierea zi/noapte). in plus, nu pot sa-l alaptez decat in pat. daca il iau pe scaun se enerveaza cumplit. si sa stau o ora cu el in brate mi-e si mie greu.
pupicei tuturor
c & andrei-petru, 19 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

felicia, vezi in primul rand care-i marja de eroare la cantar. ca al meu e destul de performant si tot scrie-n carticica ca +- 30 g. asa ca... 30 de grame chiar nu e relevant. ca si proba suptului.
fug ca i-e foame lu bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Felicitari, Cristina!
Ma tot gandesc la Silvia cat vroia ea sa nasca natural si cat stres a avut ca bebe e cam mare...

Ina, chiar azi am vazut un reportaj la Tv despre cursurile de inot pentru bebei. Superba idee. Cred ca o sa ne inscriem si noi la cel de aici... din cada .

Si eu (precum ilenutza), pastez de cateva saptamani bune discutiile despre cum se cresc bebeii, si le-am impartit si pe capitole, sa vedem daca or sa fie aplicabile si la noi.

Ma tot straduiesc de cateva zile sa filmez cu camera foto miscarile lui bb, si nu reusesc pentru ca n-am destula lumina si doar seara are show-uri spectaculoase. Asa dor o sa-mi fie de miscarile astea...
Am inteles ca in general in ultimele saptamani nu mai misca tare mult, insa noi avem reprize foarte puternice si stau atenta la fiecare dintre ele cu atata drag.

38s+3z

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

alexandrina si ilenutza, maaama ce ordonate sunteti: sa "indosariati" postarile...vezi, mama di tutti, cum ajungi tu un clasic in viata:))

Mergi la inceput

inaaaa, ce mai faci?
dordia, chiar ca papa bebe bine...
ce-o mai face tania...zicea ca are mult de munca...tania, vrei sa castigi premiul femeia de cariera a anului, acu' in luna a noua? :))...de fapt, cred ca te invidiez, pt. mine e prima oara cand nu muncesc de cand am intrat la facultate, de la 18 ani...si ma simt cam ciudat...la inceput a fost bine, dar parca imi lipseste, cel putin acum, zilele astea de asteptare, pana vine bebe zgomotos:))

Mergi la inceput