Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

fetelor, lucrurile care raman mici la bebelusii vostrii poate va indurati sa le donati unui camin de copii...stiu ca poate unele dintre voi vreti sa le pastrati pt. al doilea sau al treilea bebe, dar eu asa am sa fac. 2 dintre prietenele mele le duc la casele de copii si imi povestesc asa niste lucruri de pe acolo de mi se ridica parul pe mine de emotie..bietii copilasi...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Alexandrina, asa ma manifest si eu de multe ori cind sint intr-o mare dilema: rad ..asa, ca si tine, dar eu zic ca-i mai bine decit sa plingem…
Noki_Lara poti sa crezi ca aici nu se gaseste vata? Am doua pachete aduse de matusa-mea anul trecut si ma uit la ele ca la soare…mi-a trecut opareala,ca am crème foarte bune,altfel ma urcam pe pereti..
Leea, m-am obisnuit sa beau bucatele de gheata de cind eram gravi, imi potoleau arsurile de la stomac – la mine asa a fost, bb-lina este foarte paroasa.
Spune-mi te rog daca ai primit mesaj de la vreuna dintre fete – cum sa accesezi ct. nostru comun- daca nu, te indrum eu, nu-ti face griji, este simplu si ai sa reusesti sa vezi pozele.
Ma alatur si eu fetelor care-ti spun sa fii tare,draga mea, decit un nemernic linga care sa suferi, mai bine lipsa…da-l in moasa-sa pe gheata, daca el nu te vrea, o sa te aprecieze altcineva, cu sigurantza, tine minte ca toti avem un suflet-pereche in lumea asta, deci el nu este pentru tine.
De ce sa-ti faci tu sange rau ptr. el? gindeste-te ca el este cel care pierde niste momente frumoase alaturi de tine si copil, deci las-i lui regretele si tu fii cea bucuroasa ca vei avea un ingeras dulce care-ti va lumina existentza.
Hai, fii tare,sintem alaturi de tine, si gindeste-te ca ii ai pe parintii tai,ai un loc moale unde sa cazi, asta-i bine.
Ripley daca nu o poti scoate pe-afara, imbrac-o gros si du-o intr-o camera cu geamurile deschise; efectul va fi acelasi.
Eu am scos-o ieri pe a mea si cred ca erau -11 grade, dar dupa, a dormit bine – pacat ca nu face asa si noaptea.
Meems f frumoasa camera bb-linei, o sa fie o rasfatata mica.
Silvia si Cristina felicitari si sanatate voua si bb-ilor!
Cora bine ai venit in randul mamicilor nocturne…a mea ne-a tinut in actiune toata noaptea, am facut cu randul cind eu cind George iar astazi eram beti de somn amindoi si nu am putut dormi, dimineata am avut un rand de musafiri si dupa amiaza altul , maine vom avea iar dupa-amiaza…of. S-or termina vreodata si vizitele astea, ca ne-au zapacit de creieri. Dupa ce ca sintem nedormiti, mai trebuie sa stam si cu musafirii,in loc sa ne odihnim, dar ei saracii nu au nici o vina, sint doar nerabdatori sa o vada pe mimoza mica.
Da, am auzit si eu ca bb trebuie sa stea in timpul zilei altundeva decit in patutul unde doarme noaptea.
Anda, sint pe-aici dar in priza cu vizitele.
Si mi-este frica pur si simplu sa ma gindesc ca voi avea iar o noapte alba…asa cum va spuneam ieri, aseara am pus-o la mijloc pe saltelutza pe care ar trebui sa o schimb, eram de coma si eu si George, stateam fiecare pe cate o bucatica mica de pat ( si avem pat destul de mare, fetele din state stiu ce inseamna marimea queen )si mimoza patrona in mijlocul patului… dar nici acolo nu i-a placut , a vrut si mai aproape de noi. Am alaptat-o pe perna, mi-am schimbat pozitiile, a fost satisfacuta un timp, dar a inceput sa maraie iar si la un moment dat am fost atit de obosita incat nici macar nu am mai auzit-o plingand , stiu doar ca a luat-o George si a potolit-ocumva, eu eram terminata.
Ne-am dat jos din pat pe la ora 6 am si George a dat drumul la radio si surpriza-surprizelor!a adormit instantaneu , ii place galagia!! Pe parcurul zilei i-am tot pus muzica si este clar, vrea sa aiba zgomot in jur, nu se simte bine cind este liniste, asa ca atunci cind doarme noi vorbim normal, stam cu muzica, etc.

Ma duc si eu la culcarica…sper… sint curioasa ce fel de noapte ma asteapta , am promis ca asta-seara este randul meu sa stau de planton.

Noapte bunicica tuturor,

Ina chiauna-de-somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

si io pe-aici... la noi nimic nou, ca de obicei, bebelus cuminte.

INA, la noi e mereu ... balamuc in casa. andrei nu sta fara muzica, si mai e si rocker in devenire... pune metallica la maxim, asculca numai cargo si sarmalele reci... ce mai, nici n-ai idee ce iese... si iris doarme, nici nu tresare! cred ca la ea diferenta zi-noapte e cea de lumina si zgomot!
aseara am dormit toata nopatea impreuna.si doamne, ce bine a fost!! la 4 a chitait, bagat imediat tzitzi in gura, la 5 dormeam beton toti.

io nu i-am dat ceai deloc. prefer sa stea cu burtica goala decat s-o umflu cu apa si apoi sa nu mai pape... pastram optiunea asta pt doua luni, acum mi se pare ca-i arhisuficient pieptul.

dienutza, vigantolul se da cel putin pana la un an. apoi la sfatul medicului. si da, se picura in guritza direct.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

FELICITARI, CRISTINA!!! SA-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si voioasa!

Pupici,
Camelia 36+

Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata fetelor!

Aveti idee cit trebuie-avem voie sa stam afara cu bebelacii? Io am stat ieri 2 ore - am fost in Herastrau. Mi se pare ca dupa aceea este mai agitata si vrea papa mai des, ea care are un oarecare program de papa de aproximativ 3-3.5 ore. insa aseara a cerut la 2 ore, char la o ora jumate, de nu stiam ce se intimpla... O fi vreo legatura? E cam mult 2 ore????? Lavi02, tu cit stai cu Natalia afara?

Felicia, la mine a fost dr de familie la o saptamina, dr. meu pediatru bun la 5 zile, iar de atuncea, nimik. Ba chiar am avut bubite si m-am stresat, dar am zis ca sa nu chem pentru orice doctorul. Am inteles ca va veni dr. de familie la o luna. Trebuia sa vine joi, ca atuncea are zi de teren dar a fost 1 decembrie...probabil vine sapt viitoare. Daca nu, cu atut mai bine, ramin cu banii...

Fetelor, m-am intrista la maxim - am vazut la Mini Blue un carusel supeeeeeeeeeeeeerb, am murit instantaneu...dar costa 2 milioane. Mi se pare enorm...asa ca, econoama de mine, am pus banii deoparte, tot pentru fetita, in contul camerei pe care va trebui sa i-o amenajam la anul...ca acuma sta cu noi in dormitor. Dar, recunosc, tot la carusel mi-au ramas gindurile...si sufletul...

Poze cu mami si BB
Varsta Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor, am hotarit - avem cei mai frumosi bebeloi dintre toate mamicile de pe forum!!!!

PS - am pus si io poze noi pe linkul meu!

Poze cu mami si Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Felicia intradevar mananca 100 gr de la san, cel putin asa imi arata catarul pe care il folosesc din cand in cand sa vad cat mananca, iar azi dim a mancat 130 si la 6 si la 10. Si tot mai vroia si alerga dupa tata dar nu de foame ci ca s-a obisnuit cu tata in gura si cand il pun in patut incepe sa planga. Dar o sa-l las sa planga si o sa adoarma ca nu pot sta cu el in brate!!!
Sa sti ca performanta i-o datorez in mare parte lui Lavi02 si Cristinei care m-au sfatuit cand plangeam ca nu are bb ce suge!

Felicitari NeagraCristina sa fiti sanatoase!!!

Acum ma duc sa pap ca sunt moarta de foame!!!

Diana mamica de bb Stefan-Cristian (14.11.2005)
:http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salut.
felicitari pentru bebei.
luca se maraie in patut, si tat-su pe langa; dar stau sa ii dau papa la trei ore, ca tare bine doarme dupa.
revin, ca se incinse tat-su.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Buna

Felicitari tuturor mamicilor si bebeilor !

Daniel a implinit azi o luna , a trecut asa de repede; este un baietel destul de cuminte dar cred ca incepe perioada colicilor !
Eu ii dau CALMOSINE ,Alina sau altcineva mai utilizeza acest produs?
Ma duc ca mr s-a trezit si ii este foame

O duminca placuta tuturor

PS am pus poze noi in contul comun

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Intru si eu ca am ramas tare in urma si am mamici de felicitat.

Joy,Pischi, Lordra, Silvia, Cristina
felicitati si multa sanatate voua si bbeilor vostri!!!!

Anda esti figura!!! Pai premiul ala mi-ar mai lipsi, ca in rest le am pe toate! Eu presimt sa ma paste nasterea pe saptamana care urmeaza, sa vedem...e bun feelingu' - sau s-o intreb mai bine pe Corap (ca ea le cam nimereste).

Cert e ca de doua zile bb misca cum nu a mai facut-o pana acum, mi se pare ca nu mai incape deloc, iar noaptea greu gasesc o pozitie de somn.
Oricum, miercuri vreau sa ma duc la dr., asa, neprogramata, ca nu mai am rabdare sa stau pana in 12, cand m-a programat el. Va tin eu la curent cu ce imi spune.

Va pup dulce pe toate si duminica placuta!

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 37+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput