The Best of aug-sept-oct 2004 (94)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna fetelor, ce faceti? eu sunt o mamica de martie-aprilie 2005, vreau sa va rog daca puteti sa donati si voi niste banutzi , cat puteti voi, pt alina, are nevoie de o operatie in belgia la ochi...mai multe detalii gasiti aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=3 , orice suma e bine venita, operatia costa numai 4000 euro , ank starnge banii de la fetele din strainatate iar eu strang banii aici in romania, deci daca puteti dona niste banutzi va dau nr mele de tel si adresa si vedem noi cum facem , pupici multi

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
Cezar,minunea mea
Varsta lui Cezar

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=62378 br / " target="_blank">AJUTATI-O PE ALINUTZA SA VADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

salut gagici
si eu pe aici, mai bag un ochi
mi-au plecat si musafirii, sunt in refacere de vreo 2 zile, azi chiar am dormit si eu la pranz o ora jumate, nu am mai dormit de 4 luni cred.
citesc in paralel si la un subiect despre intarcare si ca distrez de mor cu albastru de metil pe san, mustar si alte verdeturi.
n-am reusit sa o intarc ca sor-mea cand a vazut ce face seara fara tzatza, urla, tavaleli, chestii socoteli, mi-a zis dar mai dai draga ce are ca e mica are de abia un an si 2 luni!!!! de unde venise intinsa sa o intarcam
pufi ne luam de mana, tyaa te urmez
n-am citit deloc in urma acusa ma duc ca sunt in urma rau cu evenimentele
Loreema maine vine cineva din Craiova? sau nu am inteles bine am si eu de trimis ceva pentru bazar, putem face ceva impreuna sau [un la posta pachetul?
va pup noapte buna

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Danina, Alma a fost consultata in ansamblu, nu i s-a facut encefalograma si doctorita a zis ca e ceva frecvent la copilasi pana la varsta de 2 ani, 2 ani si jumatate. Aceasta reactie apare cand temperatura creste brusc la 40, peste 40 de grade pt ca micile lor corpulete nu pot face fata asa bine unor temperaturi asa de mari.Ideea e sa ai mereu la indemana supozitoare de paracetamol/novocalmin pt temperaturi de la 38,5 grade in sus, sa se poata regla temperatura (macar pt a o impiedica sa creasca), iar diazepamul acela in stare lichida se administreaza doar in cazuri extreme, cand temperatura e f mare (in jur de 40 de grade, peste 40 de grade) si copilul este fff molesit. In comparatie cu paracetamolul, acesta ar avea efect instant.
Acestea au fost informatiile pe care le-am primit eu. Sper sa te fi ajutat cu ceva. Doctorita mi-a mai spus ca nu e neaparat nevoie sa se repete intamplarea, poate fi un caz singular.Eu zic sa incerci sa te linistesti.Si mie mi-a luat ceva timp sa trec peste starea aceea de spaima si neliniste, iar de atunci sunt si mai alerta vis-à-vis de starea si nevoile Almei.E normal sa simti asa pt ca esti mama.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!

Mada....eu am mai amanat putin momentul decisiv al intarcarii(adica sa-l intarc de tot) ca trebuie sa merg la ginecolog sa-mi dea ceva medicamente pentru ablactatie!....ca altfel nu se poate!

Mai fetelor ieri chiar a fost de toata groaza copilul asta al meu! Dupa ce a facut ce v-am zis in postarea anterioara, mi-a imprastiat si gunoiul in bucatarie.....si dupa ce a mancat si s-a zbenguit in nestire, a vomitat ........in papucul de casa(al lui)!Sa vedem ce-o mai face azi.....

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza fetele!
Noi am intrat in curatzenie pt sarbatori...si nu stiu ce m-as face fara ajutorulmeude nadejde..INA ..ieri m-a vazut pe mine cum sterg pe jos si aseara a luat o carpa si ff sarguincioasa a dat lustru la parchet. Tot ieri a papat cuminte iaurtul si normal am aruncat cutia la cos..dupa cinci min vine fata mea fericita lingand cutia si facand miam-miam ...sunt de groaza puiutii astia nazdravani

Un WE SUPER tuturor!

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Anielas la noi, cand e ora de masa si ma'sa denaturata uita... are grija pitica sa ii aduca aminte... vine la mine si face miam-miam...

A mea s-a umplut de bube la gat si pe fata un pic... ieri de dimineata avea cateva, destul de mari si rosii... sun pediatru' zice ca e posibil sa fie o alergie... io nu, ca a mai facut bubite de la diverse alegii si au fost mult mai mici si au trecut repede... Atunci, pediatru', poate fi reactie la vaccin (ROR) sau varsat de vant... daca evolueaza sa vin la cabinet sa o vada... Dupa cateva ore mai multe bube... acu' si pe maini... Iau copilu', ma duc prin vecini sa gasesc un sofer, ca tac'su era plecat, io n-am carnet... masina statea in fata blocului... Io disperata ca a facut copilu' una din bolile copilariei si io n-am facut niciuna... deja ma vedeam de Revelion acasa in varfu' patului... Mama denaturata... in loc sa ma gandesc la bietul copil bolnav ... tot la mine ma gandeam... A vazut-o pediatru, concluzia... bubele sunt de la mancare... alergodermie parca a zis... Habar n-am de la ce... Am luat-o si pe ma'sa mare la intrebari, ca poate i-a dat ceva si io nu stiu... Da' zice ca nu...
Acu' sper sa treaca repede ca am impresia ca o si deranjeaza...

Cam astea sunt noutaile noastre

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864" target="_blank">Bazar pentru Alex

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Anielas sa-ti traiasca fata harnica! Ai putea sa mi-o imprumuti si mie un pic!

Elyanne sa ii treaca bubitele repede la pitica ta!

Pupici!

Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

Sanatate Elenitei!Sa-i treaca repede bubitele!
Pufy, si Alma e pasionata tare de gunoi. Noi avem o cutie din inox cu capac care se ridica singur daca il atingi si mademoiselle Alma ii tot da tarcoale imediat ce ii intorc spatele, cand e cu mine in bucatarie. Apasa capacul cu degetelele si scoate cu ambele maini tot ce prinde pe la suprafata (ca a noastra cutie, de fapt un soi de container, are aproape 1m).Asa m-am invatat eu sa umplu containerul numai pana la jumatate si apoi sa scot si sa schimb punga.
Alma e putin derutata ca nu stie unde a disparut burta mosului Nicolae. L-a intalnit cam des in ultima vreme si a fost ba mai mare, ba mai mic, dar cel de joi (socrul) avea burta mai ceva ca mine in luna a 9-a (oricum glumeste el ca e "vesnic insarcinat"). Ei bine, mosul de la tati de la servici, de astazi, era si inalt si nu mai avea burta, iar Alma, asezata pe genunchii lui sa-si primeasca darul, scotocea de zor pe la cureaua mosului si ii pipaia burta. Ne-am distrat cu totii, dar mai cu seama mosul

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna!
Va salut si eu intre doua tur de mancare... vroiam sa-i urez Elenutei multa sanatate, sa treaca bubitele astea odata...
Iar pe Inutza tin s-o felicit ca e fata descurcareata si harnicuta si-i dorim cat mai mult iaurtel !
Cat despre Alma ce sa mai spunem, are spirit de observatie nu gluma.. pai Mosu asta sa fie si el consecvent, el ca el dar sa vezi D-nii Mosi Craciuni ce varietate de burti o sa vada
Gogo deocamdata se uita cam urat si la distanta de min 2m la Mosu' din Gima care-i zambeste ademenitor in zadar. Nu prea stie ce-i cu nenea ala nebun si rosu.
Mai fetelor.. ce ma fac eu, ca azi noapte fii-mea a dormit de la 22 la 23 si apoi pe la 1.30 din nou... dar nu normal, ci plansete la fiecare 5 min... Calgelul a calmat-o doar vreun sfert de ora.. iar eu sunt mahmura...
Va pup , fug, paaaa!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Danyce ....ce mutrite va face oare la Mos Craciun? Alesio e inspaimantat de mustata lui unchiu-meu.....asa ca ma gandesc cu groaza ca Mosu' are si barba si mustata....nu prea cred ca vrea sa-l vada!

Andora asa face bazucu meu cand iese vreun dinte!Se trezeste in noaptea aia din ora in ora urland.....e groaznic!

Pupici!

Poze Yahoo

Mergi la inceput