Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi 85

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Feteloooor! Mi-a fost tare dor de voi!
Imi pare tare rau pt pierderea parintilor vostri :((( eu ii am pe amandoi (sunt fericita) si avem o relatie de invidiat!

Simo, am sunat-o pe tanti de la care am luat Gynexul si mi-a zis ca cel mai bine e sublingual, dar nu mi-a zis ca trebuie tinut 15 min...asa ca eu am baut apa dupa...
Oricum, tot bun la gust este :)
Cred ca m-am tacanit! Pe fond psihic, pt ca iau tinctura asta, cred ca voi ramane insarcinata rpd. Am un psihic excelent in ult 2 zile (pe care nu l-am mai avut de mult, mult timp). Sunt fericita si de-abia astept sa-mi treaca, sa pot face si eu !

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Lachy,...perfect!

Mergi la inceput

Ingeras, inseamna ca e vb. de gustul fiecaruia...daca zici ca e mai bine sublingual...atunci sublingual sa fie! Cand ai rezultatele analizelor? Sa fie bine! Sa-ti traiasca parintii, multi, multi ani de acum inainte si sa fie sanatosi! De invidiat, nu te invidiez...ma bucur pt. tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Simo, sar'na pt gandurile buuuune!
O parte din rezultate le iau sapt viitoare si o parte peste 2 sapt, dar ma bucur ca le-am facut, scap de o grija. Ma rog sa fie toate bune!

Cat despre licoarea minune, nu stiu daca este numai in capul meu (posibil), sau daca intr-adevar incepe sa-si faca efectul...dar ma simt minunat :)) ceea ce e de bine! sau poate am inceput sa simt mirosul Sarbatorilor de iarna...
Ref CM si eu am avut mult fata de cat am de obicei...sunt in z5 si tot nu mi-s trecut...

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Ingerasule, inseamna ca e de la duphaston! Ca iou sunt in ziua 7-8 si tot nu mi-a trecut de tot! Sa stii ca si eu ma simt tare bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Dragele mele,

Tocmai am terminat de scris o mica scrisorica pt. Mosul. Asi pentru subiectul deschis.

Ca veni vorba de parinti ai mei si ai sotului sunt ok, Slava Domnului. Tata ne-a facut o figura urata marti ca s-a dus la un atelier auto sa-si incarce bateria la masina si a cazut in rampa aia pe care se pun masinile ca sa fie lucrate pe dedesubt. In cadere s-a lovit cu spatele de bordura de ciment. Avea dureri ingrozitoare si eram aproape sigura ca si-a rupt o coasta sau ceva. L-am dus la Urgentza si, dupa ce i-am facut 101 de ecografii, radiografii si alte investigatii, am aflat cu bucurie ca nu a patit nimic intern (norocul lui ca-i putin mai grasutz, ca i-a amortizat totusi lovitura). Dar oricum m-am speriat destul de rau. Ma bucur ca totusi e bine, durerile de spate ar trebui sa-i treaca in maxim 3 saptamani. Nu stiu ce as fi facut daca, D-ne fereste, se lovea mai rau. nici nu vreau sa ma gandesc. Ai mei sunt inca tineri, caci mama avea putin peste 20 de ani cand m-am nascut, in ochii mei ii vad asa cum ii vedeam si cand aveam 10 ani, la fel de tineri. Deci eu nici nu pot sa ma gandesc ca o sa fie o vreme cand o sa fie batrani, sau chiar mai rau.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Lachy, tu mai stii ceva de DanaP.? S-a rezolvat pb?

Mergi la inceput

Madana, sanatate multa parintilor tai! Sa se faca tatal tau bine cat mai rpd! Nu uita sa le arati zi de zi cat de mult ii iubesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Nu din pacate, nu stiu decat ca pana pe 30 nu se operase inca dar era tot in spital. Crede-ma ca nu am putut ajunge la ea desi am biroul la fix 2 pasi de spital; dar am vorbit la tel. Astazi insa o sa merg la ea 100%.

Fetelor... am o problema: va rog mult daca ma poate ajuta cineva cu 10 fiole de Cantastim. Am nevoie urgent de ele si cu toate relatiile mele nu le pot procura.

Mergi la inceput

Lachy, te rog sa-i transmiti toate gandurile noastre bune, sanatate multa si ca ne dorim di inima sa fie bine!
Din pacate nu te pot ajuta cu fiolele alea. Pt. ce sunt?

Mergi la inceput