Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi 85
Raspunsuri - Pagina 9
ingeras26a spune:
Feteloooor! Mi-a fost tare dor de voi!
Imi pare tare rau pt pierderea parintilor vostri :((( eu ii am pe amandoi (sunt fericita) si avem o relatie de invidiat!
Simo, am sunat-o pe tanti de la care am luat Gynexul si mi-a zis ca cel mai bine e sublingual, dar nu mi-a zis ca trebuie tinut 15 min...asa ca eu am baut apa dupa...
Oricum, tot bun la gust este :)
Cred ca m-am tacanit! Pe fond psihic, pt ca iau tinctura asta, cred ca voi ramane insarcinata rpd. Am un psihic excelent in ult 2 zile (pe care nu l-am mai avut de mult, mult timp). Sunt fericita si de-abia astept sa-mi treaca, sa pot face si eu 
!
Pupicei, Ingeras
simonette spune:
Ingeras, inseamna ca e vb. de gustul fiecaruia...daca zici ca e mai bine sublingual...atunci sublingual sa fie! Cand ai rezultatele analizelor? Sa fie bine! Sa-ti traiasca parintii, multi, multi ani de acum inainte si sa fie sanatosi! De invidiat, nu te invidiez...ma bucur pt. tine
ingeras26a spune:
Simo,
sar'na pt gandurile buuuune!
O parte din rezultate le iau sapt viitoare si o parte peste 2 sapt, dar ma bucur ca le-am facut, scap de o grija. Ma rog sa fie toate bune!
Cat despre licoarea minune, nu stiu daca este numai in capul meu (posibil), sau daca intr-adevar incepe sa-si faca efectul...dar ma simt minunat :)) ceea ce e de bine! sau poate am inceput sa simt mirosul Sarbatorilor de iarna...
Ref CM si eu am avut mult fata de cat am de obicei...sunt in z5 si tot nu mi-s trecut...
Pupicei, Ingeras
simonette spune:
Ingerasule, inseamna ca e de la duphaston! Ca iou sunt in ziua 7-8 si tot nu mi-a trecut de tot! Sa stii ca si eu ma simt tare bine!
Madana spune:
Dragele mele,
Tocmai am terminat de scris o mica scrisorica pt. Mosul. Asi
pentru subiectul deschis.
Ca veni vorba de parinti ai mei si ai sotului sunt ok, Slava Domnului. Tata ne-a facut o figura urata marti ca s-a dus la un atelier auto sa-si incarce bateria la masina si a cazut in rampa aia pe care se pun masinile ca sa fie lucrate pe dedesubt. In cadere s-a lovit cu spatele de bordura de ciment. Avea dureri ingrozitoare si eram aproape sigura ca si-a rupt o coasta sau ceva. L-am dus la Urgentza si, dupa ce i-am facut 101 de ecografii, radiografii si alte investigatii, am aflat cu bucurie ca nu a patit nimic intern (norocul lui ca-i putin mai grasutz, ca i-a amortizat totusi lovitura). Dar oricum m-am speriat destul de rau. Ma bucur ca totusi e bine, durerile de spate ar trebui sa-i treaca in maxim 3 saptamani. Nu stiu ce as fi facut daca, D-ne fereste, se lovea mai rau. nici nu vreau sa ma gandesc. Ai mei sunt inca tineri, caci mama avea putin peste 20 de ani cand m-am nascut, in ochii mei ii vad asa cum ii vedeam si cand aveam 10 ani, la fel de tineri. Deci eu nici nu pot sa ma gandesc ca o sa fie o vreme cand o sa fie batrani, sau chiar mai rau.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
simonette spune:
Madana, sanatate multa parintilor tai! Sa se faca tatal tau bine cat mai rpd! Nu uita sa le arati zi de zi cat de mult ii iubesti!
Kariris spune:
Nu din pacate, nu stiu decat ca pana pe 30 nu se operase inca dar era tot in spital. Crede-ma ca nu am putut ajunge la ea desi am biroul la fix 2 pasi de spital; dar am vorbit la tel. Astazi insa o sa merg la ea 100%.
Fetelor... am o problema: va rog mult daca ma poate ajuta cineva cu 10 fiole de Cantastim. Am nevoie urgent de ele si cu toate relatiile mele nu le pot procura.
simonette spune:
Lachy, te rog sa-i transmiti toate gandurile noastre bune, sanatate multa si ca ne dorim di inima sa fie bine!
Din pacate nu te pot ajuta cu fiolele alea. Pt. ce sunt?