Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi 85

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Simonette asa cum ai vazut eu is mai dilie asa....deci daca l-ai visat pe tatal tau nu plange ci incearca sa-ti amintesti visul; spiritul lui incearca sa-ti spuna ceva important. Poate o sa vina bb in curand.
Ce sa-ti zic am un bebe de revista si e si super cuminte. Doarme de pe la 9.30-10.00 pna dimineatza la 6.00 - 6.30. E un ranjit si jumatate. Maman e topita dupa el ca si toate vecinele de altfel. Despre mine ce sa mai zic ca sunt ca cioara "N-are nimeni puiut mai frumos ca al meu". Acus va las ca ma duc sa limpezesc hainele lui butza mic ca isi pune mancarea si-n cap ca vrea sa tina el lingurita asa ca il schimb de toale de cate 3-4 ori pe zi si cum nu am masina de spalat eu is masina de spalat "super mami".
Va pupacesc pe toate.
Picaflor ti-am raspuns si tie in randurile de mai sus. Cand vii la Romanica da un telefon si poate ne vedem, stam la o barfa mica, o cafelutza alea, alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor,Diciulina, Simo, Piccaflor, va multumesc ptr incurajari

Diciulina, eu ovulez cam in a12a,a13a zi, cel putin asa era pana acum vreo 3-4 luni. Ca-n ultima vreme n-am mai tinut cont.Dar faza luteala sigur era de 14 zile, si intotdeauna simptomele de ovulatie le aveam cam atunci.Acum ma gandesc,dac-as fi aproape de ovulatie, doar un folicul??!!!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Andicu...da din pacate acel folicul ar putea fi si un chist...si am vazut ca Denisei i se cam adeveresc suspiciunile..
insa tot nu trebuie sa fii ingrijorata...se poate rezolva cu bebe chiar si asa...
ma bucur ca esti ok cu sanii...
eu cand am fost la ea...desi aveam si rezultatul la ecografie cu mine...nu s-a uitat la ei si n-a comentat mare lucru...
si practic concluzia ei in cazul tau care a fost?...ti-a dat un tratament ceva?...ti-a zis ce e de facut si cum te prezinti in general?
si eu voi merge iar la ea pe 20 dec
acuma continui sa iau mastodynon si napraznic...iar ciclul meu care dadea semne ca nu mai vine..acuma da semne clare ca vine....insa sanii tot s-au umflat si ma dor...desi parca nu asa tare ca alta data...
Piccaflor...n-ai pierdut ocazia...ca vine acuma Mos Niculae...
GalinaRodica...asa ma bucur pentru tine...incerc sa-mi imaginez prin ce treci...si ma trec fiori de emotie...sa-ti traiasca odorul...sa fie sanatos!...

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna dimineata fetelor,
Ieri am stat acasa...si am stricat aspiratorul! ca sa nu spun ca nu am facut nimic!
A fost foarte frumos la petrecere, o gramada de copii pana in 5 ani scumpi foc! Au facut dezastru in casa...dar a iesit super!

Catty...wooow! Povestea tatalui cumnatului tau e mai mult decat atipica! La noi nu se pune problema de amanta...ca abia face fata cu mine! Si borcanele nu sunt chiar atat de amestecate...slava Domnului! Adica la mine in casa, "fosta" nu intra pentru ca nu are de ce si nici nu e invitata. Intra insa fetele lui cu copiii lor pe care ii primesc cu draga inima...dar invitati sau in cel mai rau anuntati pentru ca totusi nu-mi place sa imi invadeze nimeni intimitatea, nici macar mama... Iar noi la "fosta" mergem, doar pentru ca una din gemene locuieste acolo si ne invita cu anumite ocazii iar mie mi se pare civilizat sa nu refuz, pentru ca fetele trebuie sa aiba o relatie normala cu tatal lor, iar daca eu nu m-as duce nu ar mai merge nici el.

Simonetto proiectul "patul" nu este finalizat, dar este in derulare.... si decurge super bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Neata fetelor,
cum ati petrecut ziua de ieri? Sper ca frumos ...

Noi am fost in plimbare pana la Mall ... nici asta nu mi-a priit ... numai cu gandul ca la ora 5 am un eco de facut ...
In fine la 4.40 eram deja la medic ... normal ca am avut de asteptat ... dar rezultatul ... a meritat.

Raport: ziua 10 folicul dominant de 15/10 ... deci aproape 13 mm pe partea dreapta. Iarasi dreapta? Aha ... acum abia s-a prins dr. de idee ... o luna ovulez pe dreapta ... o luna am ciclu anovulator ... deci inseamna ca ovarul meu stang nu lucreaza, indiferent daca primeste sau nu stimulente.
Endometrul este mic ... cu tot mararul ce l-am inghitit eu ... este de 4 mm.
Urmeaza acum ca sambata noapte la ora 2 sa prestam iar dimineata-duminica facem un TPC.
Fetelor ... care ati facut TPC ... ceva detalii va rog sau mai bine pe PM ... mi-e mi-e groaza ... de ce? Mi-e jena ca trebuie sa merg la dr. nespalata. Ce e de facut? pls. ceva detalii.
In rest ... asteptam cuminti sa vina tanti ovulatia si sa prestam si noi pentru ceva .... ca mi-era dor sa stau cu cracii pe pereti.

Va pupa fata pe toate ... fara exceptii.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata! o zi minunata tuturor

GalinaRodicaMamica, multi tie si lui Serbanica! Se pare ca v-ati acomodat unul cu celelalt inca dinainte de a-l aduce acasa! Ceea ce spui mi se pare super-minunat! Sa fiti sanatosi amandoi!
Despre visul meu...imi amintesc perfect...Mama il imbraca pe tata,eu ii aduceam o patura si un pulover, am surprins privirea tatei plina de iubire, catre mama! Mi-am dat seama cat de mult o iubeste si am inceput sa plang, el m-a auzit si s-a intors spre mine, eu i-am luat fata intre palme si i-am spus plangand:"esti atat de scump", si atunci a inceput sa planga si el cu mine! M-a trezit sotul, ca plangeam in hohotte! In vis parca era constient ca o sa ne paraseasca! Am incercat si io sa vad mesajul, dar nu reusesc! Poate doar ca tre sa-i dau un pulover de pomana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata fetelor,

Eu am senzatia ca azi e luni, ieri am fost libera si am facut shopping cu barbati-miu si apoi am stat acasa si am zacut ca doi mosi.
Rodica, sa-ti traiasca baietelul! Chiar ca e super cuminte daca toata noaptea doarme neintors, rar mai vezi asa copii cuminti!
Mirona, nu mai fii suparata pentru valoarea mica a endometrului, e posibil sa ovulezi poate mai tarziu cu o zi/doua si oricum pana atunci va mai creste cu 2-3 mm cel putin! Eu nu am facut TPC, asa ca nu pot sa-ti spun pre multe. Uite un
Gabiu, eu zic intotdeauna ca pana nu vin uratii sunt sanse, sunt fete al caror test se pozitiveaza chiar in 6 saptamani!
MOana, parca azi trebuie sa faci un test, nu? BAFTA!!!
Pentru toate endometristele cate un pupic

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Lachy, chiar imi era dor de tine! Mare nebunica esti tu, auzi la ea...sa strice aspiratoru' Da' ce i-ai facut mamica? Grabeste treaba cu patu' ca trece timpu si e important! O mie de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

operatiunea "patul" se desfasoara conform indicatiilor primite ... o sumedenie de activitati -in comun- interesante au loc in el...inclusiv somnul...mai ramane de rezolvat un mic detaliu: dimensiunile; se va rezolva pana la sfarsitul anului! Multamita????

Mergi la inceput

Mirona, si eu ma confrunt cu pb. de endo, si ma enerveaza la culme...e tare frustrant faptul ca poate avea loc fecundatia, dar nu se poate implanta outzul! Nu ti-a dat nimic dr.? Cat despre TPC, nu-ti face pb. nu esti tu sg. care merge la dr. nespalata! E neplacut, dar dr. e obisnuit/a cu asa ceva! Te trezesti dimi, faci baitza, apoi faci dragoste si asa nu se poate spune ca esti nespalata! Bafta multa!

Mergi la inceput