Mamici casnice

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Am vazut listuta.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Multumesc de primire!
Pupici!
Ce faceti ? Pregatiti ghetutele ?

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradanatalia spune:

Ma primiti si pe mine? Nu stiu exact daca ma incadrez (job-ul meu imi permite sa stau acasa), dar eu ma simt foaarte casnica. Am o bebita de 3 luni. Am terminat facultatea acum 2 ani, acum sunt la master, deci pot sa spun ca sunt casnica dintotdeauna.
Cat despre domnul sot, si el ''e casnica'' asa cum spunea cineva pe aici. Asa ca ma mai ajuta, atat cat se pricepe si el. De exemplu la operatiunea ''schimbat pampers'' se muta in camera alaturata. Dar in general participa, la masa, la plimbare si mai ales la ora de joaca.
O sugestie.... se pot inscrie si copiii in listuta si varsta fiecaruia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sigur ca te primim andradanatalia, esti de-a noastra:)
Sa iti creasca bebita mar si cuminte.
Ai dreptate cu listuta, putem trece si varstele copiilor, doar sa am timp ca recitesc mesajele:)

Acum merg sa verific daca nu s-a rezit Sara, ca deja a dormit destul. Si pana nu mergem noi la ea, sta si se joaca cuminte in patut mititica.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Fetelor a venit "Mos Tolae", cum ii spune Matei.
Ce surpriza pe el...nu-si mai vedea ghetutele de cadouri si spunea intruna: nu e, nu e...Dupa o jumatete de ora nu i se mai vedeau decat ochii, in rest era manjit de ciocolata.{azi am facut o exceptie cu ciocolata}.
La voi cum a fost?

mamica lui Mateut 11.09.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Salutare fetelor!!!Si eu sunt casnica de cand ma stiu..si am o bebelina de un an si 2 luni....ma primiti si pe mine in clubul vostru???
Apropo.. de sf Nicolae celo ce isi sarbatoresc numele....Acuma ma duc sa imi culc turbo-bebelina ca e moarta de somn si revin mai tarziu.

Mihaela si bb Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

POZE NOI-NOUTE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

mihaela amalia bun venit in club:) Bebelina ta e cu 2 luni mai mare decat a mea, si chiar acuma incerc si eu sa o culc

Mosu Nick ne-a adus dulciuri, ca pe Sara jucariile nu prea o incanta. Daca ar putea, s-au juca numai cu cabluri, butoane si alte asemena:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by impreuna

mihaela amalia bun venit in club:) Bebelina ta e cu 2 luni mai mare decat a mea, si chiar acuma incerc si eu sa o culc

Mosu Nick ne-a adus dulciuri, ca pe Sara jucariile nu prea o incanta. Daca ar putea, s-au juca numai cu cabluri, butoane si alte asemena:)

Hi hi hi hi...parca ai vorbi de bebelina mea...are o groaza de jucarii dar nu se atinge de una.Ei ii trebuiesc telecomenzi, telefoane, linguri(din alea mari), castroane si alte minuni.Hmmm daca e cu 2 luni mai mare a mea inseamna ca ta abia a facut un an, nu?AtunciLA MULTI ANI!
Mai ales zilele astea urmeaza sa ii iasa caninii de sus (stau sa erupa din clipa in clipa) si e ceva de "groaza", daca nu ii dai sau nu ii faci pe plac...Cel putin aseara la culcare a trebuit sa stau langa ea sa o mangai sa ma simta langa ea sa se poata linisti ca sa adoarma.Offff dintisorii astia, ce bine va fi dupa ce vor iesi, dar dupa aia urmeaza altele care ii vor nelinisti iarasi.
Ce sa-i faci astia sunt nostri

Mihaela si bb Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

POZE NOI-NOUTE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Mersi de urari Mihaela, acum avem deja 1 an si o saptamana:)
Grea perioada asta cu dintisorii, a mea are doar 4 si deocamdata nu se vad altii la orizont.

Azi am avut o zi f buna pentru ca Sara a dormit singurica, fara sa mai stau eu langa ea, si azi dimineata si acuma la amiaz. Sper sa isi pastreze naravu...

Stiu ce inseamna stat langa ea si mangaiat burtica, de juma de an incoace numa asta facem, de 3 ori / zi:)

Mergi la inceput

Mamici, astazi ati fost pe baricade? :)

Mergi la inceput