bebelusi de iulie-august 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 9
delia grozav spune:
Noi ne facem ca mancam cereale de 3 zile.
Ca Medeea rade si le da afara cu viteza.
Deciinca nu a depasit reflexul de impins cu limba afara.
Nu insist prea tare, dar mai incerc pana se hotaraste ea.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
Mamini, sper sa scapati de problema cu unghiuta.
Eu ii tai unghiile cu o unghiera pentru bebelusi. Astept sa creasca destul de mult ca sa le pot taia usor, si colturile sa fie iesite de sub piele, sa nu cumva sa tai pielita.
Si le tai cand e treaza ca daca vreau sa le tai cand doarme sigur se trezeste dupa prima unghie, ca e tare sensibiloasa.
Andreea, la Medeea cel mult ochi gri ii ies daca nu verzi, ca nu prea are par sa ii pot pune puncte la culoarea parului. Deci sigur nu ii va avea caprui. Mama mia ce-o sa stea baietii la coada la usa noastra.
delia grozav spune:
Dar eu ii am caprui si am avut destui predtendenti asa ca nu asta conteaza.
Si cand m-a cunoscut sotul eram fara un dinte...si tot m-a placut.
Monica-Elena spune:
La multi ani cuscra ptr nora mea Ingrid.
Delia referitor la toanele sotilor nostri cred ca au si ei saracii ciclu si au stari depresive . Eu am noroc ca Gabi nu e mamos si e e partea mea si o taxeaza pe masa poate mai rau decat o fac eu . Dar mie mi se cam rupe(na ca vorbesc si urat) de soacra mea si neamuri important este sotul meu si comoara mea(cu ai mei ne intelegem super si Gabi la fel), restul pauza pe locul n.......
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
Giana spune:
La multi ani tuturor bebicilor de azi!!!Sa cresteti mari si frumosi!!!
Giana de Dani
POZELE NOASTRE
mamini spune:
buna dimineata si la mult inainte bebeilor care implinesc azi virste rotunjoare!
a plecat mama...are avion pe la 2 fara, asa ca o duce sotul la Helsinki cu masina... imi venea sa pling, noroc ca sunt 2 sapt si mergem si noi acasa...abia astept. aseara am facut invitatiile pt botez, imi place cum au iesit. in rest, unghiuta e mai bine, Veve cam agitata de citeva zile, dar o fi simtit starea mea, a mamei...
de citeva zile a dormit dupa amiaza in carut, pe terasa, sa nu-i fie de deochi, ieri am lasat-o mai bine de o ora jumate , desi erau minus 3 grade. astia zic sa o tin mai mult,ea ar mai fi stat, dar mie mi-e cam frica, mi s-a parut destul. voi cit stati cu bebeii afara cind e frig? cind sunt macar zero, o tin 2 ore, am tinut-o si 3, cind a dormit.
M
Giana spune:
Va mai amintiti probabil cand am spus ca ar fi bine sa povestim nasterea noastra si s-o trecem in listuta...Au fost cateva persoane incantate,dar probabil din lipsa de timp nu s-a facut nimik.Ei bine...dau eu tonul.Am reusit,dupa 2 saptamani ce-i drept,sa scriu www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Povestea nasterii care cu acordul vostru am s-o trec in listuta.
Se mai apuca cineva de scris???E pacat sa nu impartasim experienta!
Giana de Dani
POZELE NOASTRE
anis spune:
MULTUMIM mult fetelor!!!!!!
Azi Ingrid la 4 luni are 6.280 si 68cm......deci inalta si slaba ,manechin ..oricum nu ma m-ai stresez cu greutatea, ca e ca la carte dublul greutatii la nastere .Si eu am fost slaba mereu, asa ca se poate sa aibe metabolismul meu...lent..asa ca poate n-o sa aibe nevoie sa tina cura de slabire.Eu pana acum n-am tinut niciodata in viata...e si asta un avantaj
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
Laura, am vazut si eu pozele cu puii tai, sunt foarte draguti si-s maricei...sa-ti traiasca.
M
anis spune:
Dede, sa iti spun ce am facut pana la urma, nu stiu daca am procedat bine dar in fine.
Deci ieri facea scaune iarasi multe,erau de culoare verde si miroseau.Ingrid era ok, manca era vesela se juca, doar ca era mai maraita si cu pumnul mereu in gura.
Am vb cu dr si mi-a zis sa-i dau Furazolidon de 100 ,un sfert /din 6 in 6 ore 5 zile.Hmm, nu mi-a venit sa ii dau...mie sila de medicamente si aseara i-am dat ceai de menta.
Ea de regula dupa fiecare alaptata facea kka, e aseara nu a mai facut, si pana la ora asta nu a m-ai avut nici un scaun.Astept sa vad cum va fi.Sper ca nu i-am dat mult (15ml) sa trecem in extrema acum...
Am procedat bine? Ca ma gandesc ca daca e vb de o infectie.(desi ea papa si e vesela)..desi bea laptic numai de la san..nu vad de unde...furazolidonul nu vad cum sa o ajute.
Eu asa din feeling am senzatia ca e de la dinti...si de aia am simtit sa fac asa...sper sa fie ok...daca azi nu mai face...inseamna ca suntem pe drumul bun.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."