incompatibilitate de grupa de sange si Rh

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Draga Lavinia, am repetat analliza cu dozarea de anticorpi si totul este OK

Medicul ginecolog care imi urmareste sarcina a spus ca nu e o problema asa de mare daca eu si sotul meu avem Rh diferit si grupe de singe diferite, era mai problematic ( nu vreau sa te sperii) daca aveam aceeasi grupa de singe.

In schimb am acum alta problema. Nu stiu din ce cauza mi s-a scurtat colul si am uneori contractii. Astazi inchei saptamina a 26-a, care a de cind am citit povestea lui Veve m-a obsedat continuu, chiar am visat intr-o noapte ca si bebe al meu trebuia sa se nasca asa repede, iar eu ma opuneam cu toata puterea.

Nu te stresa , incearca sa duci o viata sanatoasa si sa faci sport si va veni un bebe si in viata ta.

Cu drag Romana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Nu am auzit pina acum de incompatibilitate de grupe de singe decit in caz de transfuzie!!!! In ceea ce priveste Rh, atita timp cit esti sub control in timpul sarcinii, e OK! Dupa ce nasti, in primele 24-48 ore se face un vaccin care sa opreasca formarea anticorpilor pt. o urmatoare sarcina. Atit! In rest, fii sanatoasa si nu te mai agita atit, o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

(Pai sa stii ca si mie mi-a bagat Veve spaima-n oase cu vestita saptamina 26.. )

Mergi la inceput