Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

si Nectarie e bolnavior, are bronsita si un genunchi umflat si rosu, nu stim din ce cauza, rugati-va si pt el

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Adita, sanatate multa la grasunel. Se pare ca aproape toti copii de pe forumul asta isi implinesc anisorul bolnaviori, ..
Stiam ca sunt niste iubitoare de Savatie Bastovoi pe aici...www.rom-art.com/modules.php?name=Downloads&cid=50" target="_blank"> cadou pentru voi...

Heh, asa-mi place, sa se adune fetele, ana, eu o astept si pe amu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Buna dimineata,dragelor!
Am ajuns si in ultima saptamana a Postului,cu ajutorul lui Dumnezeu!Ce repede a trecut timpul.
Adita,sanatate lui Nectarie!
Adriana,multumim pentru cadou.Si mie mi-e dor de Amuleta,ce-o mai fi facand?Stiti ceva de ea?
Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

N-am murit, sint aici, va citesc uneori dar sint ocupata (mai ales preocupata). Zic sa ne dea Dumnezeu suflet senin si dragoste de viata, copii sanatosi si barbati iubareti.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amuleta

N-am murit, sint aici, va citesc uneori dar sint ocupata (mai ales preocupata). Zic sa ne dea Dumnezeu suflet senin si dragoste de viata, copii sanatosi si barbati iubareti.

Ane ,ce bine-mi pare ca "te vad" .Daca nu mai intri pana la Sarbatori,iti urez Craciun binecuvantat!
Cum merge cabinetul?E totul bine?Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns star33 spune:

Buna dragelor !

Iata si sfarsitul postului! De-abia astept Sarbatorile...

Am fost la o conferinta a pr. Nicolae Tanase de la Valea Plopului...mesajul a fost : sa ne cautam necazurile, decat sa ne caute ele pe noi!! . Necazurile inseamna sa ii ajutam pe altii in orice fel, sa dam de mancare celor saraci, sa toleram pe cei care ne fac sa suferim. Stiti ca pr. are grija de multi copii abandonati, a infiintat un orfelinat pentru ei. Si cu toate greutatile pe care sigur le are, sa stiti ca are un tonus de invidiat si o figura senina, frumoasa.

Mergi la inceput

Nicol,il cunosc si eu pe parintele Tanase,vine aproape in fiecare miercuri in Bucuresti,la Sf. Gheorghe Nou.Dar l-am ascultat o singura data predicand.Vad ca ai fost la o gramada de conferinte in postul asta.In Bucuresti nu prea a fost activitate .
Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns star33 spune:

Un Craciun Fericit tuturor fetelor !!! cu multe bucurii si sanatate! La multi ani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Craciun fericit si binecuvantat alaturi de cei dragi, cu pace si lumina in suflete.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by star33

Un Craciun Fericit tuturor fetelor !!! cu multe bucurii si sanatate! La multi ani!!

Multumim,si tie la fel!Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA

Mergi la inceput