Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(14)
Raspunsuri - Pagina 5
irina.c. spune:
Adriana,Sabina,multumesc de urari!Sabina,eu i-am dat Ilincai Bronhovaxom si sunt multumita,deocamdata nu mi-a racit.La voi cred ca e si problema intrarii in colectivitate,era de asteptat sa se imbolnaveasca Sofia mai des.Ma gandesc ca,oricat de bine ii ingrijim,cand se imbolnavesc parca tot ne gasim cate o vina,ca asa e inima de mama.Ilinca nu raceste,dar in schimb e problema cu alergia,acum urmeaza un regim destul de sever,n-am voie sa-i dau nimic din comert,nici macar un pufulete,totul sa fie cat mai proaspat si preparat in casa.Din cauza asta e greu sa merg cu ea undeva,ca vede una-alta si pofteste,plange daca nu-i dau.Asta e,ce sa-i faci,cu copii si fara griji nu cred ca se poate.Mi-am tot propus sa merg cu ea la Sf. Maslu,dar nu am reusit inca.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA
gandacelu spune:
fetele, vin de la Gr. Alexandrescu, am fost acolo la Liturghie... am inteles ca nu a fost in coma, cel putin asa zice Parintele... oricum e ceva grav, dar nu chiar coma... poate mai stiti amanunte... Parintele s-a rugat si a pomenit-o in mod special pe Iustina la Liturghie...
mami de ileana si ioachim
irina.c. spune:
Buna dimineata,dragelor!
Va doresc o zi frumoasa azi!Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA
bagoiu spune:
Buna dimineata!
Intr-adevar Iustina e bine acum, pt rugaciunile sfintilor la care s-a rugat multa, multa lume. I-a dat voie si mamei sa stea cu ea. Doamne, cum o fi fost pt biata de ea sa nu-si vada copilul
Se pare ca a fost o laringita cu kkk complicatii, nu mai putea respira si ar fi trebuit sa-i faca o interventie pe trahee -trahectomie sau cam asa ceva. S-a rezolvat altfel, slava Domnului! Preasfintitul Varsanufie a stat la Psaltire aproape neintrerupt.
E cam ce-a patit Elena lui Adita cand au fost in Moldova, ca nici ea nu mai putea sa respire, dar nu a fost chiar asa de grav.
Apropo de Adita, maine are examen de sofat, sa punem o vorba buna si pt ea
gandacelu spune:
si Ile a avut la 1 an si ceva o bronsolita in care i se bloca respiratia, ca la astm, de ma panicasem toata cred ca toate preoblemele astea respiratorii sunt si pe fond de alergii, de obicei apar cand schimba aerul (noi tocmai o adusesem la bucuresti dupa o vreme de stat la aer de munte, la bunici)
fetele, va rog sa forwardati mesajul de aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63646
multzam!
mami de ileana si ioachim
irina.c. spune:
Adita,succes la examen maine si Doamne ajuta!Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA
casandra spune:
Ce ma bucur ca fetitele sunt in afara de pericol!
Sf Nicolae le-a ocrotit.
Doamne ajuta!
joanna spune:
Dragele mele,si eu ma bucur de fetite ca sunt bine.Sfantul Nicolae face minuni.Intru multi ani sa traiesti Nicol!
Pe noi ne-a ajutat Bunul Dumnezeu si ne-am spovedit si tot din mila Lui am si fost impartasiti chiar de Sfantul Nicolae. El a promis ajutor celor care se roaga pentru parintii lui Theophanes si Nonna .
Este ocrotitor al celor ce calatoresc si sprijinitor grabnic celor saraci,celor din inundatii si celor ce au o viata plina de greutati.
Sa indrazanim sa-i citim acatistul.
Anca,frumos formulata ideea smerenie-mandrie si e tare bine ca ai pus balanta .Intelegi tu ce vreau eu sa spun.Iarina sa te ajute Dumnezeu sa duci Postul pina la capat si nasterea lui Iisus sa-ti lumineze sufletul!
Joanna
Credinta e un risc al ratiunii; dar nicidecum o anulare, ci, dimpotriva o iluminare a ei.
Parintele Arsenie Boca
''In our days it is impossible to be a half-hearted Christian: either you are fully there, or not at all''
hieromonk Seraphim Rose
star33 spune:
Multumesc dragelor pentru urari, multumesc Joanna! Sa iti fie de mare folos impartasania!
Fetele din Brasov, Vianne, vreau sa va spun ca duminica 11 dec. la ora 18 va fi o conferinta a Pr. Savatie Bastovoi in corpul S al Univ. (langa Maternitate)!! Este organizata de ASCOR Bv.