Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

La multi ani, Nicol! Sa iti dea Dumnezeu tot ce crede EL ca ai nevoie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Adriana,Sabina,multumesc de urari!Sabina,eu i-am dat Ilincai Bronhovaxom si sunt multumita,deocamdata nu mi-a racit.La voi cred ca e si problema intrarii in colectivitate,era de asteptat sa se imbolnaveasca Sofia mai des.Ma gandesc ca,oricat de bine ii ingrijim,cand se imbolnavesc parca tot ne gasim cate o vina,ca asa e inima de mama.Ilinca nu raceste,dar in schimb e problema cu alergia,acum urmeaza un regim destul de sever,n-am voie sa-i dau nimic din comert,nici macar un pufulete,totul sa fie cat mai proaspat si preparat in casa.Din cauza asta e greu sa merg cu ea undeva,ca vede una-alta si pofteste,plange daca nu-i dau.Asta e,ce sa-i faci,cu copii si fara griji nu cred ca se poate.Mi-am tot propus sa merg cu ea la Sf. Maslu,dar nu am reusit inca.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, vin de la Gr. Alexandrescu, am fost acolo la Liturghie... am inteles ca nu a fost in coma, cel putin asa zice Parintele... oricum e ceva grav, dar nu chiar coma... poate mai stiti amanunte... Parintele s-a rugat si a pomenit-o in mod special pe Iustina la Liturghie...

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Buna dimineata,dragelor!
Va doresc o zi frumoasa azi!Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Buna dimineata!

Intr-adevar Iustina e bine acum, pt rugaciunile sfintilor la care s-a rugat multa, multa lume. I-a dat voie si mamei sa stea cu ea. Doamne, cum o fi fost pt biata de ea sa nu-si vada copilul
Se pare ca a fost o laringita cu kkk complicatii, nu mai putea respira si ar fi trebuit sa-i faca o interventie pe trahee -trahectomie sau cam asa ceva. S-a rezolvat altfel, slava Domnului! Preasfintitul Varsanufie a stat la Psaltire aproape neintrerupt.
E cam ce-a patit Elena lui Adita cand au fost in Moldova, ca nici ea nu mai putea sa respire, dar nu a fost chiar asa de grav.
Apropo de Adita, maine are examen de sofat, sa punem o vorba buna si pt ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

si Ile a avut la 1 an si ceva o bronsolita in care i se bloca respiratia, ca la astm, de ma panicasem toata cred ca toate preoblemele astea respiratorii sunt si pe fond de alergii, de obicei apar cand schimba aerul (noi tocmai o adusesem la bucuresti dupa o vreme de stat la aer de munte, la bunici)

fetele, va rog sa forwardati mesajul de aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63646

multzam!

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Adita,succes la examen maine si Doamne ajuta!Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Ce ma bucur ca fetitele sunt in afara de pericol!
Sf Nicolae le-a ocrotit.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Dragele mele,si eu ma bucur de fetite ca sunt bine.Sfantul Nicolae face minuni.Intru multi ani sa traiesti Nicol!

Pe noi ne-a ajutat Bunul Dumnezeu si ne-am spovedit si tot din mila Lui am si fost impartasiti chiar de Sfantul Nicolae. El a promis ajutor celor care se roaga pentru parintii lui Theophanes si Nonna .
Este ocrotitor al celor ce calatoresc si sprijinitor grabnic celor saraci,celor din inundatii si celor ce au o viata plina de greutati.
Sa indrazanim sa-i citim acatistul.
Anca,frumos formulata ideea smerenie-mandrie si e tare bine ca ai pus balanta .Intelegi tu ce vreau eu sa spun.Iarina sa te ajute Dumnezeu sa duci Postul pina la capat si nasterea lui Iisus sa-ti lumineze sufletul!

Joanna

Credinta e un risc al ratiunii; dar nicidecum o anulare, ci, dimpotriva o iluminare a ei.

Parintele Arsenie Boca

''In our days it is impossible to be a half-hearted Christian: either you are fully there, or not at all''
hieromonk Seraphim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns star33 spune:

Multumesc dragelor pentru urari, multumesc Joanna! Sa iti fie de mare folos impartasania!

Fetele din Brasov, Vianne, vreau sa va spun ca duminica 11 dec. la ora 18 va fi o conferinta a Pr. Savatie Bastovoi in corpul S al Univ. (langa Maternitate)!! Este organizata de ASCOR Bv.

Mergi la inceput