Institutul pentru gravide??

Institutul pentru gravide?? | Autor: olguttza

Link direct la acest mesaj

Exista asa ceva in Bucuresti? sau, mai precis, se numeste astfel? Am auzit ieri in metrou o discutie in care a fost pomenit acest institut (am cautat pe net si n-am gasit nimic cu denumirea asta), localizat pe undeva pe la 1 mai, si unde, cu trimitere de la ginecologul curant, toate investigatiile pentru femeile insarcinate sunt gratuite.
Daca are cineva idee, please...lamuriti-ma si pe mine!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

N-am auzit despre nimic de genul asta. Ar fi bine... ca sunt f. scumpe analizele...
Citeam ca prin intermediul fundatiei copii sanatosi http://www.fundatiacopiisanatosi.ro/ poti face triplu test si eco 3d gratuit, dar trebuie ca venitul pe membru de familie sa fie sub 350 ron

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864" target="_blank">Bazar pentru Alex

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Poate e vorba de asta :

INSTITUTUL DE OCROTIRE A MAMEI SI COPILULUI (IOMC) "DR.A.RUSESCU"

Departamentul de pediatrie - Sediul Central:
Bulevardul Lacul Tei nr. 120, sector 2, Bucuresti
Telefoane: 01 242 27 10, 01 242 27 11, 01 242 27 12, 01 242 27 13

Departamentul de obstetrica - Maternitatea Polizu:
Str. Polizu nr. 40, telefon 01 650 20 47

Centrul pentru depistarea cancerului genito-mamar:
Str. Campineanu nr. 22, telefon 01 313 79 77

Laboratorul de sanatate mintala:
Calea Grivitei nr. 71, telefon 01 212 92 19

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Mersic mult pentru informatii, da nu despre asta e vorba...Din ce-mi aduc io aminte c-am auzit (pana la urma, se cheama tras cu urechea , da chiar ma interesa), se zicea ceva de genul ca respectivul institut (ideea e ca nu stiu daca asta chiar e denumirea oficiala) este prin zona 1 mai, inspre victoriei, in spatele unui spital mare. Acel spital mare nu poate fi decat Filantropia...acu ma gandesc sa nu fie cumva vorba de vreo anexa a spitalului si nicidecum ceva independent....Daca m-as simti mai intr-ale mele, chiar m-as duce azi in recunoastere prin zona...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Cred ca este vorba despre Institutul Hematologic, pentru ca este situat unde zici tu. Cum mergi pe 1 Mai inspre piata Victoriei, la un moment dat este o intersectie cu 3 strazi: Banu Manta la dreapta, o strada mai mica inainte (Dr. felix) si bd. care merge direct in p-ta Victoriei. Trebuie sa o iei pe straduta aia mica si este pe dreapta, o cladire mare cenusie, nu ai cum sa nu o vezi. Intrarea nu e chiar din strada asta ci o iei la dreapta pe o straduta mica si acolo.

Uite o harta: www.hartionline.ro/buc/harta/l11.html" target="_blank">http://www.hartionline.ro/buc/harta/l11.html

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

chiar langa filantropia este o clinica de fertilizare. este posibil ca despre aceea sa fie vorba dar nu stiu sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Da, este un astfel de institut in Bucuresti.
Uite o pagina care va fi foarte utila tuturor viitoarelor mamici, sau actualelor.

www.medicina-materno-fetala.ro

Sanatate si numai copii sanatosi.

Paulacu Paul 34+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

este vorba de Active Center

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu, de un spital din Bucuresti transformat in institut de depistarea tuturor bolilor parintilor, si ale fatului.

Paulacu Paul 34+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Va multumesc din suflet pentru raspunsuri! Nu stiu cat m-am lamurit eu cu privire al respectivul "institut", dar, cel mai important, am aflat de existenta unor locuri despre care nu stiam si, astfel, am de ales din mai multe clinici/centre.
Luni dimineata imi fac primul BHCG (c-acu plecai din bucuresti) si dupa aia o sa am vreme de cautat ce e mai bun pentru mine si bebele meu de 4 saptamani.

Mergi la inceput