Mamici HELP!!!!!!!!!!!!!
Spuneti-mi va rog daca mai luati ceva medicamente sau
vitamine in ultimele sapt de sarcina.
Am sunat la medicul de familie pr certificat si m-a intrebat
ce mai iau.Mi-a zis ca va iesi copilul cu o fontanela pronuntata
ca nu iau acum nici calciu lactic nici Vigantolette.
Oricum am luat Materna pina in 38+.
Ce parere aveti ca sint inspaimintata?!
40
Parerea mea e ca tare putini medici de familie sunt pe felie.
La mine a insistat prin luna a 5-a sa iau Materna, eu n-am prea luat si nici nu m-a mai intrebat "iei? nu iei? sa-ti mai scriu vreo reteta..."
Mi-a zis sa iau calciu si acid folic.
Tu n-ai altceva de lucru decat sa te inspaimanti acuma?
Zau asa.
Sper sa mai intre si alte gravidute sa-ti dea raspunsuri mai inspirate. Eu acum sunt cu capsa pusa pe doctora de familie si nu ma exprim prea coerent.
38s
Alexandrina.
Bosticuta, nu sunt medic (deci nici avizata sa-mi dau cu parerea), dar totusi vreau sa-ti spun ca stiu mame care s-au hranit cum trebuie si nu au luat deloc vitamine si calciu pe timpul sarcinii. Copilasii s-au nascut sanatosi, fara nici o problema. Asa ca nu-ti mai face atatea griji. Stai linistita si sa ai un bebe sanatos, frumos si vesel!
POZE
Ioana
eu nu am laut decit acid folic la inceput si niste fier prin trim III ca imi iesise o anemie usoara la analize. Vitamine nu am luat, am avut recomadare de Materna, am luat o perioada dar vomam rau de la ele tot ce mincam, asa ca am renuntat. Nu am luat nici calciu, nici vigantol (aste le ia copilul dupa nastere) si copilul meu a fost si este normal si sanatos.
Multa sanatate.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos
Eu am luat medicamentele care mi le-a dat medicul ginecolog, nu cel de familie.
Am luat la inceput acidul folic(3 luni)
Am luat Sorbifer, apoi magneziu + no-spa(aveam contractii), apoi Materna.
Din saptamana 37 nu mi-a mai dat voie sa i-au nimic (nici Materna-am luat dupa nastere.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra