Aspirante optimiste (168)
Raspunsuri - Pagina 4
simonette spune:
Martha, deh, ce sa fac? Astept sa-mi treaca scarbele, care ma tot sacaie de 5/6 zile! Nu mai am rabdare ca pe 28, am implinit 2 ani de casatorie si io n-am putut sa sarbatoresc, cum se cuvine...daca intelegi! TU??? Uite ce
mare iti dau!
Liana, Simomire? Adica iou?
hi, ce fel suna!!!
Liana30 spune:
simo...hai mey..mey..ca grsii si io si imi fusa lene sa mai modific...ete ca si aici iti cant...
.....multi ani traiasca...multi ani traiasca ...simo si chelu sa traiasca

MirelaV sa'ti traiasca tata...

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
MirelaV spune:
hihihihhi...sar'na de urari fete frumoase. va invit la o felie de tort ![]()
mai stau nitel si plec, profit si io de ziua libera sa bananai nitel prin oras sa mai cheltui niste bani ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
asi spune:
La noi ploua si e urat.Daca nu ploua mergeam si noi in oras sa vedem parada.Asa stam in casa la gura sobei...
La multi ani Romania!
martha78 spune:
Simo si eu la fel astept sa treaca, pana acum ma tinea 2 zile iar acum nu se mai opreste; io ce sa mai zic am mai multi ani de casatorie si nimic, nu stiu nici cand va fi sau daca va fi vreodata, dar merg inainte
poate ca in final voi ajunge sa infiez, cine sa mai stie???
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
diciu spune:
LA MULTI ANI!!! cu intarziere ANDREELOR SI [purple]ANDREILOR[/purple]
LA MULTI ANI ROMANIA!!!
si pupici dragi tuturor aspirantelor 

..si chiar daca lista creste...sa si scada proportional! 
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"